Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز طراحی بسته اقتصادی البرز در سال جهش تولید را گامی مهم در راستای ایجاد تحول در این زمینه عنوان کرد و گفت: امید می رود با عملیاتی شدن این بسته شاهد تحولات چشمگیری در حوزه اقتصادی در سطح استان باشیم.

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز، جهانگیر شاهمرادی با بیان این مطلب اظهار داشت: از ابتدای سال جاری و با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در حوزه اقتصادی و نامگذاری سال و همچنین پیگیری های ویژه استاندار محترم، چند اتفاق مهم در حوزه اقتصادی استان در حال رقم خوردن است که در آینده ای نه چندان دور می توان آثار و نتایج آن را مشاهده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امضای تفاهم نامه سه جانبه استانداری، شهرداری کرج و معاونت علمی ریاست جمهوری برای ایجاد "کارخانه نوآوری" یکی از اضلاع این مثلث تحول است که با توجه به برنامه ریزی ها و جلسات هماهنگی برگزار شده امیدواریم تا پایان شهریور ماه جاری شاهد عملیاتی شدن آن باشیم.

شاهمرادی در ادامه به فعال شدن "صندوق پژوهش و فناوری" اشاره کرد و گفت: فعال کردن صندوق پژوهش و فناوری دومین گام از طراحی بسته اقتصادی البرز است که به منظور حمایت از شرکت های با ریسک بالا و شرکت های دانش بنیان است که محصولات آنان وارد بازار نشده است.

این مسئول خاطر نشان کرد: این صندوق با سرمایه گذاری بخش خصوصی و با رقمی معادل 100 میلیارد ریال فعال خواهد شد که با حمایت بخش دولتی می تواند مکمل بسیار خوبی در حوزه اقتصادی به شمار رود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز پروژه "اشتغال مهارت محور" را گام بعدی در راستای اجرایی شدن بسته اقتصادی البرز عنوان کرد و یادآور شد: در این پروژه که با عقد تفاهم نامه ای با سازمان فنی و حرفه ای کشور همراه شده است می توان در کنار فراهم کردن بسترهای لازم به منظور رشد و توسعه اقتصادی نسبت به مهارت آموزی نیروی انسانی مورد نیاز شرکت های تولیدی و صنعتی اقدام کرده و نسبت به تغییر رویه اشتغال آینده کشور اقدام کرد.

به گفته وی بسیاری از جامعه شناسان معتقدند در جریان درگیری دنیا با بیماری کرونا، "رنسانسی" در حال وقوع است که در پی آن شغل ها، رفتارها، ارتباطات و ... را با تغییر و تحول مواجه کرده است. در این راستا لازم است تمامی برنامه ریزی ها و سیاست گذاری ها باید به سمت و سویی باشد که بتواند همراه با تغییر و تحولات پیش روی جهان هماهنگ باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صندوق پژوهش و فناوری بسته اقتصادی البرز حوزه اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۵۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر قرائی در نشست خبری رویداد ملی صنایع خلاق مانوین که امروز که در محل مدرسه دارالفنون برگزار شد، اظهار کرد: در سند ملی توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است، ۷ راهبرد برای گفتمان‌سازی و مشارکت مردم به منظور توسعه کاربردهای فناوری‌های نرم و فرهنگی پیش‌بینی شده است و برای رسیدن به این راهبردها برنامه‌هایی مانند ایجاد بستر مشارکت مردمی، تسهیل‌گری کسب و کارها و ظرفیت رسانه ملی در نظر گرفته شد.

وی با بیان اینکه برای دستیابی به این راهبردها، رویداد ملی صنایع خلاق مانوین برنامه‌ریزی شده است، اظهار کرد: مانوین سقفی برای صنایع خلاق بوده و عنوانی برگرفته شده از اکوسیستم نوآوری و خانه‌های خلاق است. این رویداد قرار است از ۱۸ تا ۲۲ اردیبهشت همزمان با برگزاری رویداد اینوتکس در محل پارک فناوری پردیس برگزار شود.

دبیر اجرایی رویداد مانوین اهداف عمومی این رویداد را آشنایی زیست بوم حوزه نوآوری و فناوری، ایجاد فرصت عرضه دانش تولید شده، ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ایجاد فرصت هم افزایی در استفاده از منابع مشترک، ارتباط بخش دولتی با بخش خصوصی در قالب نیازهای فناورانه، ایجاد نشاط و شوق در حوزه صنایع خلاق، نشر فرهنگ نوآوری و نوآوری در جامعه ایرانی-اسلامی، توسعه مهارت‌های اندیشیدن و توسعه خلاقیت و مهارت‌های ذهنی، استفاده از فناوری‌های نوین و ایجاد فضای همگرایی و مشارکت فعالان حوزه آموزش و یادگیری نظیر محتوا، دوره، بازی و اسباب‌بازی و لوازم‌التحریر و ابزارهای کمک آموزشی عنوان کرد.

قرائی با اشاره به اینکه در بخش نمایشگاهی این رویداد شرکت ها و هسته های خلاق در ۲۸ غرفه به ارائه جدیدترین دستاوردهای خود را در حوزه‌های مختلفی چون نوشت افزار، سبک زندگی، مد و پوشاک و غیره می پردازند، افزود: این رویداد بخشی تحت عنوان «روایت پیشرفت» دارد که در این بخش نیز بازدیدکنندگان با روند پیشرفت کشور در حوزه صنایع خلاق آشنا می‌شوند و در بخش رویدادی نیز با برگزاری ۳ استیج به بررسی موضوعاتی چون ارائه گزارش‌ عملکردها، رونمایی از کتاب‌ها و برندهای جدید، پروژه‌های پیشران و نوآوری‌های اجتماعی پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به رونمایی از برخی محصولات و دستاوردهای حوزه صنایع خلاق گفت: تاکنون ۱۲ محصول برای رونمایی به ما پیشنهاد شده است که در حال بررسی هستیم، ولی احتمالا ۶ محصول، پلتفرم و برنامه برای رونمایی انتخاب خواهد شد.

کد خبر 6086527 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان
  • با تشکیل سپند شاهد پیشرفت فناوری‌های نو و بدیع در نیروهای مسلح خواهیم بود