Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نامه‌ای به رئیس این دانشگاه نکاتی را در خصوص بازگشایی دانشگاه در هفدهم خرداد و حضور مجدد دانشجویان در دانشگاه مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نامه‌ای به رئیس این دانشگاه نکاتی را درخصوص بازگشایی دانشگاه در هفدهم خرداد و حضور مجددا دانشجویان در دانشگاه مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نامه آمده است:

هم اکنون که رسانه ملی در بیانیه‌ای از جانب شخص ریاست جمهور اعلام کرده است که دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی از روز شنبه، هفدهم خردادماه باید فعالیت‌های خود را از سر بگیرند و تصمیم گیری درباره چگونگی ادامه روند ترم جاری به مسئولین دانشگاهی سپرده اند، و در حالیکه مطابق به آمار اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، وضعیت شیوع بیماری در سطح کشور همچنان بالا است، دانشجویان درخواست اندیشیدن تدبیری مدبرانه از سرکار عالی دارند.
از طرفی چند روزی است که مسئولان خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، طی تماس با دانشجویان، لزوم تخلیه خوابگاه در چند روز آتی را بیان کرده اند؛ همانطور که مستحضرید، امروز و در تاریخ نهم خرداد، شاهد روند صعودی مبتلایان به بیماری کرونا هستیم.

از طرفی پیرو نمونه گیری و آزمایش تست PCR از ۱۲۰ نفر از دانشجویان ساکن خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و پرسنل خوابگاه، ۹ نفر شامل ۲ از خرازی، ۲ نفر از کوثر، ۲ نفر از کرمانی-میلاد، یک نفر از میرباقری و دو نفر از خدمه مثبت بوده.

این مهم، باعث نگرانی دانشجویان و خانواده‌ها شده است. از سوی دیگر اخباری مبنی بر بازگشایی دانشگاه و برگزاری کلاس‌های عملی و امتحانات به صورت حضوری به گوش می‌رسد که این نگرانی را چندین برابر می‌کند. این در حالی است که شاهد مجازی شدن امتحانات دانشگاهی مختلف مانند اصفهان، برخی از مقاطع در دانشگاه تهران، علوم پزشکی بوشهر، الزهرا تهران و ... هستیم.

با توجه به شرایط زیر، از جمله:

۱- بازگشت جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه (حدود ۳۰ درصد) به شهر محل زندگی خود در اسفندماه و دستور مراجع بالا مبنی بر تشکیل ادامه کلاس‌های آموزشی و ارزیابی نهایی به صورت حضوری، لازم به ذکر است که دانشجویان باید برای بازگشت از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند که با توجه به شرایط بیماری در استان‌های مختلف استفاده از این وسایل تا حد ممکن باید محدود شود.

۲- حضور جمعیت زیادی از دانشجویان در کلاس‌های درس (احتمالا دروس عملی) و استفاده از سیستم حمل و نقل درون دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی خود زمینه ساز شیوع این بیماری در میان دانشجویان خواهد بود.

۳- امکانات ناکافی خوابگاه‌ها و سلف دانشگاه و تجمع دانشجویان در ایام امتحانات در مکان‌های فوق که خود می‌تواند منشأ بیماری و به خطر انداختن سلامت دانشجویان باشد.

۴- حضور دانشجویان رزیدنت و اینترن در خوابگاه‌ها و به خصوص کتابخانه‌های خوابگاه در ایام امتحانات و احتمال ناقل بودن این عزیزان و احتمال افزایش ابتلا به بیماری برای دانشجویان خوابگاهی

۵- بیماری‌های زمینه‌ای عده‌ای از دانشجویان و اعضای خانواده شان که خود می‌تواند بار و فشار روانی زیادی را به این عزیزان تحمیل کند.

۶- همچنین با توجه به شیوع متفاوت این بیماری در نقاط مختلف کشور، بازگشت دانشجویان از مناطق سفید شیوع بیماری به شهر اصفهان می‌تاوند زمینه ساز اوج گرفتن مجددا روند ابتلا به بیماری شده و سلامت دانشجویان و خانواده هایشان در دیگر مناطق کشور را تهدید کند.

اکنون شروای صنفی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، به عنوان نماینده دانشجویان این دانشگاه، از مسئولان گرانقدر دانشگاه درخواست دارد بنا به دلایل واضح و مشخص ذکر شده در بالا و با توجه به نگرانی‌های موجود و اولویت سلامت دانشجویان و خانواده هایشان، برای جبران تعطیلات طولانی مدت پیشنهاد می‌شود نسبت به برگزاری کلاس‌ها و ارزیابی پایانی دروس به صورت غیرحضوری با دانشجویان همکاری لازم را بفرمایند.

پیشنهادات و درخواست‌ها به شرح زیر است:

۱- روند ارزیابی دانشجویان از شیوه معمول کمی فاصله گرفته و با توجه به شرایط به وجو د آمده برای کشور عزیزمان و سایر کشور‌های جهان، ارزیابی این ترم از خدادماه، به صورت تکالیف تعیین شده از طرف استادان و امتحانات مجازی ادامه پیدا کند.

۲- همچنین ادامه روند کلاس‌های عملی نیز با مساعدت استادان به زمان مناسب تری موکول شود و برای دروس که امکان دارد، ادامه روند به صورت مجازی و با حضور چندتن از دانشجویان و استاد مربوطه کلاس برگزار شده و فیلم آن در اختیار سایر دانشجویان قرار گیرد.

۳- دروس کارآموزی با اولویت دانشجویان ساکن اصفهان برگزار شود و در بعضی مقاطع اکر امکان برگزاری بخشی از درس به صورت آنلاین میسر است، با نظر استادان مربوطه اقدامات لازم انجام شود.

۴- دورس کارورزی دانشجویان رشته‌های مختلف با توجه به شرایط دانشجویان و نظر استادان مربوطه، تاحد اماکن با مساعدت دانشگاه ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن و در صورت امکان در شهر محل زندگی دانشجویان برگزار شود.

لازم به ذکر است که با توجه به اینکه بسیاری از دانشگاه‌ها اقدام به برگزاری امتحانات پایان ترم به صورت مجازی کرده اند و احتمالا تا ترم آینده نیز با این بیماری مواجه باشیم، از شما تقاضا داریم که با مهیا کردن شرایط و برگزاری امتحانات و کلاس‌های عملی به صورت مجازی، از حذف ترم یا واحد‌های دانشجویان جلوگیری شود.

گفتنی است، این نامه به معاونت آموزشی و معاونت دانشجویی فرهنگی این دانشگاه نیز رونوشت شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شورای صنفی دانشجویان بازگشایی دانشگاه ها کرونا شیوع کرونا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توجه به شرایط خوابگاه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۶۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، لایحه بودجه ۱۴۰۳ پس از کش و قوس‌های فراوان در روزهای اخیر در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. البته اطلاعات مربوط به تخصیص منابع همانند سال‌های گذشته بحث‌ها و حواشی بسیاری به همراه داشت. اما هر ساله یکی از مهم‌ترین بخش‌های بودجه مربوط به منابع تخصیصی دانشگاه‌ها و آموزش عالی است.

بیشتر بخوانید: بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی اولویت صندوق رفاه وزارت علوم /۲۹ هزار ظرفیت خوابگاهی در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده‌ است

شاید برای دانشجویان دانشگاه‌های ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جالب باشد که بدانند آیا می‌توانند به افزایش کیفیت و کمیت امکانات رفاهی دانشگاه‌ها در پی تخصیص بودجه صندوق رفاه دانشجویان در سال تحصیلی آینده امیدوار باشند یا خیر؟

افزایش بودجه صندوق رفاه دانشجویان قابل قبول است

برای دریافت پاسخ این سوال با مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ابراز خرسندی از افزایش بودجه صندوق در ۱۴۰۳ اظهار کرد: بودجه رشد داشته است. البته به علت اینکه این افزایش بسیار بوده، بهتر است که بیان نشود چرا که ایجاد حساسیت می‌کند.

وی با بیان اینکه ما از افزایش بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رضایت داریم، گفت: با توجه به گشایش‌های بودجه‌ای که صورت می‌گیرد؛ صندوق رفاه نیز وام‌های دانشجویی را افزایش می‌دهد.

گنجی ادامه داد: هیئت امنا صندوق رفاه دانشجویان مردادماه تشکیل جلسه خواهد داد و ما تلاش داریم در آنجا مشکلات را مطرح و بودجه را بهبود ببخشیم تا امکانات رفاهی دانشجویی مناسب و تاثیر گذار باشد.

افزایش وام ودیعه مسکن برای سال تحصیلی آینده

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به وام ودیعه مسکن بیان کرد: بودجه این وام به صورت کامل در اختیار صندوق رفاه است. این وام در سال ۹۹ برای شهرستان‌های کوچک حدودا ۱۵ میلیون تومان بود؛ اما اکنون این وام ۶۰ میلیون تومان است. به این معنا که وام ودیعه مسکن ۴۰۰ درصد رشد داشته یا چهار برابر شده است. همچنین این وام برای شهرهای بزرگ از ۲۰ میلیون تومان به ۹۰ میلیون تومان رسیده است. یعنی چهار و نیم برابر رشد داشته است.

وی ادامه داد: وام ودیعه مسکن برای دانشجویان ساکن تهران حدود ۲۵ میلیون تومان بود که برای سال تحصیلی کنونی به ۱۲۰ میلیون است. به عقیده من؛ افزایش رقم این وام راهگشا زندگی دانشجویان است.

تامین بودجه وام شهریه برعهده صندوق رفاه نیست

گنجی با تصریح بر اینکه ردیف بودجه وام شهریه دانشجویی از بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم جدا است، گفت: دولت‌های گذشته از سال‌های ۸۶ تا ۹۹ ردیف بودجه‌ای را تعریف کرده و از آن به دانشجویان وام شهریه پرداخت می‌کرد. این ردیف بودجه در دولت سیزدهم حذف می‌شود. در حال حاضر نیز ما به دنبال احیا این بودجه هستیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اضافه کرد: دولت‌های احمدی نژاد یعنی نهم و دهم، ردیف بودجه مستقل و مجزائی را برای وام شهریه دانشجویان اختصاص می‌دهد. هر سال نیز بر اساس این بودجه، مبالغ وام‌ها به دانشجویان پرداخت می‌شود. این روند تا زمان دولت دوازدهم نیز ادامه داشته است. ما نمی‌دانیم بر اساس چه اتفاق و تصمیمی سازمان برنامه و بودجه این ردیف بودجه را از دولت حذف کرده است.

وی مطرح کرد: ما تلاش داریم تا این ردیف بودجه را به دولت یا صندوق بازگردانیم تا دوباره بتوانیم دوباره وام شهریه را از سال ۱۴۰۴ پرداخت کنیم. البته تا زمانیکه که این موارد ابلاغ نشود، بنده نمی‌توانم قول دهم که مشکل ردیف بودجه وام شهریه حل شده است یا خیر.

اختصاص بودجه قابل قبول به دانشگاه‌ها از سوی دولت

گنجی با بیان اینکه تامین بودجه و تهیه زمین برای خوابگاه‌های دانشجویی(مجردی-متاهلی) برعهده دانشگاه‌ها است، گفت: در واقع تامین بودجه تا ساخت و تاسیس خوابگاه بر عهده دانشگاه است و صندوق در این باره مسئولیتی ندارد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: دولت امسال بودجه خوبی را برای خوابگاه‌های دانشجویی به دانشگاه‌ها تخصیص داده است. بنابراین بودجه خوابگاه ها به حساب صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم واریز نمی‌شود.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228131 برچسب‌ها بودجه

دیگر خبرها

  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • برگزاری میزگرد پوشش دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • تعطیلی کلاس‌های دانشگاه کلمبیا برای تظاهرات‌های ضداسرائیلی
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی بیماری‌های کرم ابریشم ویژه نوغانداران بخش بایگ شهرستان تربت حیدریه
  • تعطیلی کلاس‌ها در دانشگاه کلمبیای آمریکا پس از بازداشت دانشجویان حامی فلسطین
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • تجلیل از دانشجویان فعال در برگزاری انتخابات اسفندماه شیراز
  • رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی