Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محمد شهریاری اظهار کرد: نیروگاه‌های برقابی جزو نیروگاه‌های پاک و تجدیدپذیر محسوب می‌شوند و به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی، سهم بسزایی در تامین انرژی مورد نیاز کشور به‌خصوص در زمان پیک مصرف را دارند.

وی افزود: شرکت آب منطقه‌ای تهران با ۹ واحد برقابی و مجموع ظرفیت نصب شده ۲۶۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ مگاوات و متوسط تولید انرژی سالانه ۴۳۱ هزار مگاوات ساعت، سهم تولیدی در حدود ۲ درصد نیروگاه های برق آبی را در سطح کشور به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: نیروگاه امیر کبیر با ۲ واحد ۴۵ مگاواتی، نیروگاه طالقان با ۲ واحد ۸.۹ مگاواتی در سامانه غرب تهران، نیروگاه لتیان با ۲واحد ۲۲.۵ مگاواتی و نیروگاه کلان با ۳واحد ۳۸.۵ مگاواتی در سامانه شرق تهران درخصوص تولید انرژی و کمک به شبکه برق سراسری کشور نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

شهریاری اظهار کرد: تولید برق در نیروگاه‌های مذکور با توجه به شرایط منابع آبی و متناسب با نیاز آبی مصارف مختلف در پایین دست سدها برنامه‌ریزی می‌شود و افزایش یا کاهش تولید از متوسط تولید انرژی سالیانه متأثر از این موضوع خواهد بود.

مدیر دفتر تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه ای تهران  تصریح کرد: در سال ۹۸ با توجه به وضعیت بی‌سابقه نزولات جوی و به تبع آن آبگیری مناسب در سدهای امیرکبیر، لتیان، لار و طالقان موجب شد برنامه‌ریزی های تامین آب و تولید برق از سدهای موصوف و نیروگاه‌های برقابی مربوطه به‌نحوی صورت پذیرد که بتوان از حداکثر پتانسیل منابع آب‌های سطحی در این زمینه‌ها بهره‌برداری کرد.

وی گفت: میزان تولید خالص نیروگاه‌های زیرپوشش شرکت آب منطقه ای تهران در سال ۹۸ به بیش از ۵۴۷ هزار و ۹۹۵ مگاوات ساعت رسید، این میزان در مقایسه با تولید سال ۹۷ افزایش ۱۳۲ درصدی داشته است که با توجه به سابقه سال‌های گذشته یک رکورد به حساب می‌آید.

شهریاری همچنین یادآور شد: در این خصوص نیروگاه کلان با تولیدخالص ۲۰۷ هزار مگاوات ساعت و افزایش  ۲۴۸ درصد، نیروگاه لتیان با تولیدخالص ۸۶۲ هزار و ۳۹ مگاوات ساعت و افزایش ۱۴۶ درصد، نیروگاه امیرکبیر با تولیدخالص ۱۹۴ هزار مگاوات ساعت و افزایش ۸۰ درصد و نیروگاه طالقان با تولید خالص ۶۱۲ هزار و ۵۷ مگاوات ساعت و افزایش  ۷۹ درصدی تولید انرژی در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ در جایگاه‌های اول تا چهارم افزایش تولید قرار دارند.

مدیر دفتر تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه ای تهران ادامه داد: برنامه‌ریزی تامین حداکثری نیاز آبی مصارف پایین دست سدها و همزمان برنامه‌ریزی و افزایش تولید نیروگاه‌های زیر پوشش، مدیریت و برنامه‌ریزی مناسب برای تولید و همچنین بهره‌برداری بهینه از واحدهای نیروگاه‌های برقآبی تحت پوشش نیز از دیگر موارد این رکورد است.

شهریاری عنوان کرد: سهم تولید نیروگاه‌های شرکت آب منطقه‌ای تهران در میان تولید کل نیروگاه‌های کشور و همچنین نیروگاه‌های برق آبی کشور حکایت از این دارد که با مجموع تولید خالص (درب نیروگاه) ۳۰۹ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۴۷۶ مگاوات ساعت نیروگاه های کشور در سال ۹۸، سهم تولید ۵۴۸ هزار و ۵۳۹ مگاوات ساعت نیروگاه‌های تحت پوشش در میان آنها برابر ۱۷۷ درصد است.

وی خاطر نشان کرد: با درنظر گرفتن مجموع تولید خالص ۳۱ میلیون مگاوات ساعت نیروگاه‌های برق آبی کشور در سال ۹۸، سهم تولید نیروگاه های امیرکبیر، لتیان، کلان و طالقان در میان آنها تقریباً برابر ۲ درصد است.

کد خبر 516292 برچسب‌ها برق تهران استان تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: برق تهران استان تهران شرکت آب منطقه ای تهران مگاوات ساعت و افزایش نیروگاه های برق برنامه ریزی تولید انرژی تولید خالص سهم تولید سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۶۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶

مدیر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: صنایع استان تهران باید تا سال ۱۴۰۶ مجموعا ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی نصب کرده باشند تا با رعایت قانون تأمین ۵ درصد برق از محل نیروگاه‌های تجدیدپذیر، از جرایم مربوطه معاف شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حکیم الهی، مدیر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان تهران اظهار داشت: براساس ماده 16 قانون جهش تولید دانش بنیان، صنایع با مصرف برق بیش از 1 مگاوات، موظفند معادل 1 درصد از برق مورد نیاز سالانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند و این روند بایستی تا پایان سال پنجم به 5 درصد برسد.

وی افزود: صنایع یا باید معادل تأمین یک‌درصد برق سالانه خود را از محل احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر تأمین کنند و یا از تابلوی سبز بورس این میزان برق را تا زمان احداث نیروگاه تجدیدپذیر، خریداری کنند، در غیراین صورت آن یک درصد بر اساس قیمت‌های متفاوتی در قبوض برق آنها تحت عنوان ماده 16 لحاظ خواهد شد.

مدیر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با بیان اینکه در این استان 239 اشتراک صنعتی مشمول این ماده با مصرف برق بیش از یک‌مگاوات هستند، گفت: این صنایع باید تا سال 1406 مجموعا 57 مگاوات نیروگاه خورشیدی نصب کرده باشند تا با رعایت قانون تأمین 5 درصد برق از محل نیروگاه‌های تجدیدپذیر، از جرایم مربوطه معاف شوند.

وی ادامه داد: صنایع در شهرک‌های صنعتی به‌خاطر سوله‌هایی که دارند، فضای مناسبی را برای نصب نیروگاه خورشیدی در اختیار دارند به‌طوری که هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی را که روی زمین 500 دلار هزینه دربردارد، در سقف سوله‌ها می‌توان با 350 تا 400دلار هزینه، احداث کرد؛ همچنین برای هرکیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی بر روی زمین 15 مترمربع فضا نیاز است که این میزان فضا روی سوله‌ها تا 5 متر هم قابل تقلیل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • اتمام تعمیرات ۱۰۵هزار مگاوات نیروگاهی در نیمه اردیبهشت
  • تکلیف افزایش قیمت برق روشن شد
  • در مصرف برق صرفه جویی کنید خودرو جایزه ببرید
  • مشترکان خوش مصرف برق خانگی جوایز نقدی و خودرو دریافت خواهند کرد
  • تولید ۶۵ میلیون مگاوات برق در نیروگاه اتمی بوشهر
  • ۶۵ میلیون مگاوات برق در نیروگاه اتمی بوشهر تولید شد
  • نیروگاه اتمی بوشهر بیش از ۶۵ میلیون مگاوات ساعت برق تولید کرد
  • عبور تولید برق در نیروگاه شیروان از مرز ۶.۵ میلیون مگاوات