Web Analytics Made Easy - Statcounter

«درک شووین» (Derek Chauvin) پلیس سفید پوست آمریکایی که اقدام او در قتل یک شهروند سیاهپوست در ایالت مینه سوتا باعث براه افتادن موج گسترده خشم و اعتراض مردم در سراسر آمریکا شده است، ساعاتی بعد از بازداشت شدن در روز گذشته، با سپردن وثیقه ۵۰۰ هزار دلاری آزاد شد.

تارنمای  خبری «دیلی میل» روز شنبه با انتشار این خبر گزارش داد: درک شووین پلیس سفید پوست شهر مینیاپولیس که متهم به قتل «جورج فلوید» شهروند سیاهپوست آمریکایی از سوی دادگاه شد؛ اما با وثیقه ۵۰۰ هزار دلاری آزاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابراین گزارش  «مایک فریمن»  (Mike Freeman) دادستان ناحیه «هنپین»  (Hennepin) مینه سوتا،  این پلیس را که در روز جمعه بازداشت شده بود به قتل «درجه سه» متهم کرد.

برخی گزارش ها نیز حاکی است همسر این پلیس آمریکایی در اعتراض به اقدام شوهرش، درخواست طلاق داده است.

فرمانده شهر مینیاپولیس در این شهر حکومت نظامی اعلام کرده اما مردم خشمگین و معترض به این اقدام نژادپرستانه پلیس آمریکا، بدون اعتنا به حکومت نظامی همچنان در خیابان ها حضور دارند و اعتراض ها در سراسر آمریکا ادامه دارد. پلیس تعدادی از افراد معترض در ایالت مینه سوتا را دستگیر کرده است.
اعتراض‌های گسترده مردم آمریکا به اقدام این پلیس سفید پوست در قتل جورج فلوید و رفتار غیرانسانی وی، اکنون ابعاد گسترده‌تری یافته و موج اعتراض‌ها سراسر آمریکا را فراگرفته است.
این اقدام نژادپرستانه همچنین موجی از واکنش‌های اعتراضی را از سوی مقامات عالی و مردم کشورهای مختلف جهان بدنبال داشته و این واکنش‌ها ادامه دارد.

جورج فلوید، مرد سیاه‌پوستی که روز ششم خرداد پس از آنکه درک شووین با فشار دادن زانو به پشت گردن وی، رو زمین قرار داده بود و در نهایت در بازداشت پلیس جان سپرد.
اگرچه پلیس قاتل جورج فلوید بازداشت شده اما این اقدام، نتوانسته آتش خشم مردم آمریکا را فرو نشاند.
هم اکنون موج اعتراض‌ها به این اقدام نژاد پرستانه تا پشت درهای کاخ سفید رسیده بطوریکه نیروهای ویژه ضد شورش برای متفرق کردن معترضان اقدام به شلیک گاز اشک آور کردند. /ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جورج فلوید اعتراض ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۶۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵ درصد آمریکایی‌ها مخالف جنگ رژیم اسرائیل هستند

طبق نظرسنجی جدید گالوپ ۵۵ مردم آمریکا با جنگ افروزی رژیم صهیونیستی و تجاوزات این رژیم به نوار غزه مخالف هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نظرسنجی جدید گالوپ نشان می‌دهد که 55 درصد آمریکایی‌ها جنگ رژیم اسرائیل در غزه را تایید نمی‌کنند و با آن مخالف هستند.

طبق این نظرسنجی که از 1 تا 20 مارس جمع‌آوری شده، 36 درصد آمریکایی‌ها جنگ رژیم اسرائیل را تایید می‌کنند. این اعداد نسبت به نظرسنجی مشابه در ماه نوامبر 2023 با تغییرات قابل توجهی همراه بوده است.

در ماه نوامبر 50 درصد مردم آمریکا موافق جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه بودند و 45 درصد با آن مخالف بودند، اما اکنون 55 درصد مخالف اقدامات ضد انسانی رژیم اسرائیل هستند.

این نظرسنجی پیش از آن که شورای امنیت سازمان ملل روز دوشنبه قطعنامه‌ای را برای آتش بس در ماه رمضان در غزه تصویب کند، تکمیل شد.

همچنین در این نظرسنجی بیان شده است که در میان دموکرات‌ها و جمهوری خواهانی که پیشتر حامی جنگ افروزی رژیم صهیونیستی بودند، 18 درصد در میان دموکرات‌ها و 7 درصد در میان جمهوری خواهان مخالف شدند.

جنگ در غزه امروز وارد صد و هفتاد و سومین روز خود شد، نبردی که همچنان بیمارستان‌ها و مراکز درمانی جزو اهداف اصلی اشغالگران صهیونیست به‌شمار می‌رود.

شهر رفح که آخرین پناهگاه حدود 1.7 میلیون آواره غزه محسوب می‌شود نیز بامداد امروز، چهارشنبه، هدف بمباران شدید قرار داشت.

جنگنده‌های ارتش صهیونیستی در ساعات بامدادی یک خانه متعلق به خانواده «الحمایده» در منطقه الشابوره در شهر رفح را بمباران کردند، علاوه بر این چندین منطقه در شرق و غرب رفح نیز هدف این حملات قرار گرفت.

این جنایات در حالی رقم می‌خورد که شورای امنیت به قطعنامه ارائه شده توسط اعضای غیردائم این شورا برای برقراری آتش بس فوری در غزه رای مثبت دادند و از آن حمایت کردند و ایالات متحده آمریکا به عنوان عضو دائم این شورا، رای ممتنع داد.

6 سوال درباره قطعنامه شورای امنیت برای آتش بس در غزهمقاومت فلسطین: صهیونیست‌ها حرفی از آتش‌بس نمی‌زنند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا: از هر اهرمی در افغانستان استفاده می‌کنیم
  • اقدام آمریکا برای آزادی زندانیان این کشور در افغانستان
  • برگزاری محفل امام حسنی‌ها درورزشگاه آزادی اقدام جریان انقلابی بود
  • مک‌کال:بایدن برای آزادی زندانیان از افغانستان کاری نکرده است
  • یک آمریکایی چهار نفر را با ضربات چاقو کشت
  • ۵۵ درصد آمریکایی‌ها مخالف جنگ رژیم اسرائیل هستند
  • استعفای مقام آمریکایی در اعتراض به حمایت واشنگتن از تل‌آویو
  • قاتل شهروند ایرانشهری دستگیر شد
  • جزئیات گروگان گیری در جنوب تهران تشریح شد/آزادی ۳ مرد ربوده شده
  • در اولین شب آزادی: دنی آلوز دلی از عزا درآورد