Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فدراسیون تنیس از ۱۹ آبان ۹۷ که دوره چهارساله ریاست مجید شایسته به پایان رسید، رئیس ندارد. فدراسیونی که در آشفته ترین روزها را سپری کرد و با سقوط تیم ملی به دسته چهارم آسیا عملاً وارد بحران شد.

دوران سرپرستی احمد نامنی در فدراسیون تنیس از شهریور سال گذشته آغاز شد، زمانی حدود ۹ ماه که اتفاقاً با حواشی کمی نیز همراه نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییرات پرتعداد در ارکان و منابع انسانی فدراسیون تنیس و به ویژه شرکت سرپرست در انتخابات هیات رئیسه کنفدراسیون تنیس آسیا از جمله حواشی پر سر و صدای سرپرست فدراسیون بود.

چند ماه بعد از حضور نامنی در فدراسیون تنیس ثبت نام از کاندیداها آغاز شد و بالاخره قرار است فردا یکشنبه (۱۱ خرداد) مجمع انتخاباتی این فدراسیون بعد از حدود دو سال بلاتکلیفی با شرکت ۷ کاندیدا برگزار شود. عبدالرضا آریان فر، علیرضا پورسلمانی، پیمان جعفری طهرانی، سیدمحمودرضا حسینی، داود عزیزی، سیدکامیار کیمیایی و سیدرضا میرابوطالبی کاندیداهای مجمع انتخاباتی تنیس هستند که فردا در هتل المپیک به رقابت با هم می پردازند.

در میان کاندیداهای شرکت کننده سیدرضا میرابوطالبی نائب رئیس فدراسیون همگانی که از خانواده تنیس نیست و ارتباط چندانی هم با این رشته ندارد، طبیعتاً از شانس بالایی برای ریاست برخوردار نیست. چند مهره نیز اگرچه دارای سوابقی هستند و می توانند چند رای را نیز به خود اختصاص دهند اما اغلب از آنها به عنوان کاندیدای مستقل نام برده نمی شود و پیش بینی می شود در جریان انتخابات به نفع گزینه ای دیگر انصراف دهند. عبدالرضا آریان فر و علیرضا پورسلمانی از جمله این کاندیداها هستند.

اگرچه پورسلمانی از دل رشته شمشیربازی (غیر تنیسی) است اما چهره ای شناخته شده در ورزش است و آریانفر نیز سابقه فعالیت چندین ساله در تنیس را دارد. برخی از تمایل این دو مهره به کناره گیری به نفع جعفری خبر می دهند که البته ممکن است در حاشیه انتخابات چنین اتفاقی رخ ندهد.

سید محمودرضا حسینی از مدیران شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی یکی از نامزدهایی بود که در ابتدا به عنوان گزینه ای پرشانس در مجمع تنیس از او نام برده می شد. هرچند در ادامه از تلاش برای انصراف وی از فعالیت برای تنیس و زمزمه پیشنهاداتی برای ریاست شطرنج به او خبر داده شد. البته روند حرکتی وی در روزهای اخیر این احتمال را قوت می بخشد که حسینی که کاندیدایی مستقل بود و حمایت مجید شایسته رئیس سابق فدراسیون تنیس را هم در اختیار داشت به نفع گزینه ای تنیسی کنار برود.

کامیار کیمیایی شاید تنیسی ترین گزینه مجمع انتخابات باشد. فردی که تا همین چند ماه پیش نیز دبیری فدراسیون تنیس را عهده دار بود. سابقه سالها فعالیت بدون حاشیه از کیمیایی چهره ای ساخته که هرچند شاید برنده انتخابات نباشد اما آرایی را به خود اختصاص داده است. اگرچه برخی وی را منتسب به یکی از کاندیداهای پرشانس می دانند اما بعید نیست کیمیایی قید ائتلاف را بزند و بخواهد استقلال خود را در انتخابات حفظ کند.

پیمان جعفری تهرانی هم در تنیس چهره ای شناخته شده است و هم در ارتش. او به عنوان مهره ای قدرتمند یکی از شانس های اصلی انتخابات است. حامیان وی کم نیستند و بسیاری از خانواده تنیس او را گزینه ای هم آشنا به تنیس و هم توانمند در مدیریت می دانند. هرچند مخالفان وی نیز از موعد بازنشستگی نسبتاً نزدیک وی می گویند و معتقدند خطر بلاتکلیفی دوباره فدراسیون با رئیسی که بازنشستگی اش نزدیک می باشد بالا است. در صورت انصراف حسینی از مجمع، جعفری حمایت احتمالی مجید شایسته را هم در اختیار دارد هر چند همین حالا نیز گفته می شود عباس خزایی رئیس سالهای دور فدراسیون تنیس هم از حامیان وی به شمار می رود.

داود عزیزی دیگر گزینه پر شانس انتخابات فدراسیون تنیس است. بسیاری او را رئیس آینده فدراسیون می دانند چرا که جزو مدیران وزارت ورزش است. عزیزی که مدیر کل دفتر امور مجلس وزارت ورزش و جوانان است ارتباطات زیادی دارد. او نیز حمایت طیف زیادی از خانواده تنیس را در اختیار دارد. نمونه آن فرزین ضیا آذری است که خود کاندیدای انتخابات بود و ناگهانی انصراف داد و حالا گفته می شود به عزیزی برای کسب آرا بیشتر کمک می کند و حتی برخی او را دبیر عزیزی در صورت رای آوردنش در مجمع می دانند.

برخی تلاش کردند در روزهای منتهی به انتخابات برای عزیزی حاشیه درست کنند و با این حربه بر روی اعضای مجمع برای رای دادن به او تاثیر بگذارند اما بعید است با شناختی که از عزیزی وجود دارد این حاشیه سازی ها بتواند برایش دردسری درست کند.

آنچه مهم است اینکه کاندیداهای حاضر در انتخابات روز یکشنبه و اعضای مجمع باید اخلاق حرفه ای را رعایت کنند و بدون تهمت زدن به یکدیگر و ایجاد حاشیه فضا را برای برگزاری یک انتخابات سالم فراهم کنند تا بهترین گزینه روی صندلی ریاست این فدراسیون بنشیند.

کد خبر 4937051

منبع: مهر

کلیدواژه: تنیس فدراسیون تنیس مجمع انتخاباتی فدراسیون های ورزشی تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران ویروس کرونا فدراسیون کشتی باشگاه پرسپولیس والیبال لیگ برتر والیبال تیم ملی فوتسال ایران وزارت ورزش و جوانان فوتسال سردار آزمون لیگ قهرمانان فوتبال آسیا کنفدراسیون فوتبال آسیا فدراسیون تنیس گزینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۶۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان مسابقات تنیس در گرمسار و شاهرود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ در رقابت‌های تنیس گرمسار، درسا خطیبی، نیما سربازی و محمد رضا معینیان و در مسابقات تنیس شاهرود شیدانه شهدوست فر و محمد دستورانی قهرمان شدند.

این مسابقات در باشگاه‌های تنیس بهمنی و شهاب گرمسار و بارانا شاهرود برگزار شد

دیگر خبرها

  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • برگزاری نشست کمیسیون‌های سه گانه فدراسیون دوومیدانی | انتخاب روسا و نمایندگان کمیسیون ها در مجمع
  • برگزاری نشست کمیسیون‌ ورزشکاران و مربیان فدراسیون دوومیدانی
  • تائید ۶ کاندیدا برای حضور در انتخابات فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور ، امتحان نهایی و تجهیزات تقلب در تهران
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور، امتحان نهایی و تجهیزات تقلب در تهران
  • پایان پیولی: زلاتان سرمربی میلان را انتخاب کرد
  • پایان مسابقات تنیس در گرمسار و شاهرود
  • حرف آخر ، بهترین انتخاب برای موفقیت در کنکور 1403
  • پایان انتخابات چالش برانگیز؛ تیغ تیغ‌ساز بُرنده ماند