Web Analytics Made Easy - Statcounter

نگین کافی عضو تیم ملی شمشیربازی در اسلحه فلوره کشورمان در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نحوه ورودش به رشته شمشیربازی اظهار کرد: حدود ۱۳ سال است که عضو تیم ملی شمشیربازی هستم. در یک طرح استعداد یابی با رشته شمشیربازی آشنا شدم و تا اکنون در تیم ملی حضور دارم.

او افزود: در مسابقات زیادی شرکت کردم و صاحب مدال‌های متفاوتی شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله در مسابقه کاپ A در تایلند مقام سوم انفرادی را کسب کردم، در مسابقات بین المللی موفق به کسب مقام اول تیمی انفرادی شدم و در مسابقات اوپن در مالزی دوم شدم.

او با اشاره به اینکه مسابقات زون آسیا مهم‌ترین رقابت‌های پیش روی تیم فلوره است، افزود: قرار بود قبل از تعطیلی اردو‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا یک مسابقه انتخابی میان اعضای تیم فلوره برگزار شود تا در نهایت از بین ملی پوشان یک نفر جهت اعزام به مسابقات زون آسیا معرفی شود. با تعطیلی همه رقابت‌ها در سراسر جهان برنامه فدراسیون شمشیربازی نیز تغییر کرد و تمامی رقابت‌های داخلی نیز لغو شد و تاکنون تاریخی برای مسابقه انتخابی المپیک تعیین نشده است.

کافی گفت: تمرین در خانه در مقایسه با باشگاه متفاوت است و کیفیت پایین تری دارد. در رشته شمشیربازی یک سری تمرینات وجود دارد که تمرین حرکات آن نیاز به پیست شمشیربازی و تجهیزات دارد و نمی‌توان این تمرینات را در خانه انجام داد. چون باید آمادگی جسمانی خود را حفظ کنم روزانه در خانه تا جایی که امکان داشته باشم تمرین می‌کنم.

عضو تیم ملی شمشیربازی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و لغو مسابقات گفت: برای من شیوع ویروس کرونا و لغو مسابقات فرصتی شد تا نقاط ضعف خود را رفع کنم. همه این اتفاقات فرصتی شد برای من که مقداری بیشتر به نقاط ضعف خود نگاه کنم و تمرین بیشتری داشته باشم.

او درباره تعویق زمان المپیک گفت: برای من زمان خریدن خوب است. خوشحالم که فرصت زیادی برای تمرین بیشتر دارم. اینکه می‌توانم به این فکر کنم که با رقبایی که داشتیم ذهنیت و برنامه ریزی آن‌ها به هم ریخته است یک امتیاز مثبت برای من است.

بیشتر بخوانید: مرتضوی: تمرینات شمشیربازی را در خانه ادامه می‌دهم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون شمشیربازی اخبار ورزشی عضو تیم ملی شمشیربازی برای من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۷۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی داشتن تشک تمرینی برای یک ملی‌پوش آرزو شد!+فیلم

مائده مطهری ملی‌پوش پرش ارتفاع کشور از استان کردستان از کم‌لطفی مسئولان نسبت به خود و نبود امکانات اولیه تمرینی همچون تشک می‌گوید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نبود زیرساخت‌ها و اماکن ورزشی مناسب در سطح شهرستان سنندج مشکلات عدیده‌ای را برای ورزشکاران حرفه‌ای به وجود آورده است، ورزشکارانی که علی‌رغم کمترین امکانات و حمایت مسئولان، در حال تلاش برای افتخارآفرینی در میادین آسیایی و جهانی هستند.

حوزه ورزش به دو دسته تقسیم می‌شود؛ ورزش همگانی و ورزش قهرمانی، گرچه هدف هر دو سلامتی روح و روان است اما تفاوت‌های زیاد و فاصله عمیقی بین ورزش همگانی و ورزش قهرمانی در کشور ما وجود دارد. ورزش همگانی و قهرمانی دو مقوله جدا از هم است اما متأسفانه در استان کردستان هیچ تفاوتی بین ورزش همگانی و حرفه‌ای وجود ندارد و هر دو مجبورند در یک تایم تمرین کنند! موضوعی که باعث ایجاد مشکلاتی برای ورزشکاران حرفه‌ای که در بخش قهرمان‌پروری و برای مسابقات آماده می‌شوند، شده است.

دوومیدانی به عنوان مادر همه رشته‌های ورزشی و رشته‌ای که به آسانی و بدون هزینه خاصی تمامی اقشار جامعه می‌توانند از آن استفاده کنند اما عدم تفکیک بحث قهرمان‌پروری و ورزش همگانی به دلیل نبود امکانات ورزشی و پیست دوومیدانی مشکلات زیادی را به وجود آورده است.

مائده مطهری تنها بانوی پرش ارتفاع استان کردستان که امسال جواز حضور مسابقات دوومیدانی داخل سالن آسیا را نیز کسب کرد، با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو است که ادامه راه را برای این بانوی کردستانی با مشکل روبه‌رو ساخته است.

این بانوی ورزشکار با حضور در خبرگزاری تسنیم، به بیان مشکلات خود پرداخت و گفت: 5 سال است که ورزش دوومیدانی را شروع کرده و از یک حرفه هنری به ورزش روی آوردم و در سال نخست توانستم در مسابقات کشوری جوانان مدال نقره و در سال دوم نیز در همین رده سنی مدال طلا را کسب کنم.

وی افزود: سال سوم به رده بزرگسال رسیدم و در مسابقات آن شرکت کردم ولی با توجه به اینکه محل تمرینی و پیست اختصاصی در اختیارم قرار نگرفت مجبور شدم در پارک تمرین کنم و با توجه به این شرایط سخت تمرین که داشتم مدال برنز را کسب کردم که بازهم خودم رضایت کاملی نداشتم.

مطهری اظهار داشت: خوشبختانه امسال توانستم به اردوی تیم ملی دعوت شوم و در مسابقات آسیایی شرکت کنم، با توجه به اینکه سطح مسابقات خیلی بالا بود و کسانی که در این مسابقات شرکت کرده بودند از آمادگی بالایی نسبت به ما برخوردار بودند، نتیجه مطلوبی که می‌خواستم را به دست نیاوردم.

 

.

 

وی بیان کرد: الان نیز تمرینات خود را در محل‌های غیر تخصصی انجام می‌دهیم و هیچ اسپانسری برای ما وجود ندارد، هزینه‌هایی که بابت ورزش تخصصی خود صرف می‌کنیم از طریق خانواده و بودجه شخصی خودمان تأمین می‌شود.

ملی‌پوش پرش ارتفاع کشور مدعی شد: متأسفانه یک تشک در شهرستان سنندج برای تمرین بنده وجود ندارد و خودم با مربیانم (آقای فاطمی کرد و خانم پرستو احمدی) با لاستیک کهنه یک تشک درست کردیم که آن هم در حال خراب شدن است. هرچند سالن‌های خوبی از جمله سالن بزرگ 22 گلان وجود دارد اما اصلاً در اختیار ما در فصل‌های سرما قرار نمی‌گیرد و فقط مراسم‌های نوروزی در این سالن برگزار و همین امر باعث می‌شود وقتی در مسابقات داخل سالن شرکت می‌کنیم با جو این مسابقات آشنا نیستیم و نمی‌توانیم خودمان را نشان بدهیم و مقام مناسبی کسب کنیم.

وی تصریح کرد: خواسته ما از مسئولان این است که حمایت کنند. ما از پایه مشکل داریم و حتی محلی برای تمرین نداریم، اگر تنها تقاضای خودم را از متولیان این حوزه را بگویم قطعاً شما می‌خندید! تنها خواسته بنده به عنوان یک قهرمان فقط و فقط یک تشک مناسب است که تهیه آن برای مسئولین کار سختی نیست و امیدوارم از این تریبون مردمی حرف‌های ما را بشنوند و برای حل آن چاره‌ای بیندیشند.

ملی پوش دوومیدانی افزود: ما نمی‌توانیم در بعضی از فصل‌های سال مثل تابستان در فضاهای باز تمرین کنیم چراکه تایم تمرین ما معمولاً در اوج گرما و ساعت‌هایی بین 14 تا 16 عصر است و این یک مشکل بسیار بزرگی در حین تمرین است و بعضی مواقع مجبور می‌شویم در پارک‌ها تمرین کنیم که مصدومیت‌های زیاد و خطرات بی‌شماری به دنبال دارد.

وی تأکید کرد: به عنوان یک ملی پوش نیاز به برگزاری اردوهای تمرینی مناسب دارم که با حریفان قوی مبارزه کنم اما در حال حاضر هیچ حمایت و توجهی از مسئولان را نمی‌بینیم و هزینه‌های زیادی که رشته دوومیدانی دارد ادامه کار را برای ما سخت کرده است و تنها دغدغه ما تمرین نیست و باید استرس خرید کفش، لباس و مکمل‌های ورزشی را هم داشته باشیم.

مطهری گفت: برنامه‌ام شکستن رکورد ملی است اما مسئولان ما را دلسرد می‌کنند، اگر به 5 سال گذشته برگردم، ورزش را انتخاب نمی‌کردم و اکنون تنها به خاطر عشق و علاقه‌ای که به این رشته دارم، ادامه می‌دهم. 

به گزارش تسنیم؛ استان کردستان با داشتن منابع غنی مالی و وجود شرکت‌های بزرگی از جمله پتروشیمی ورزشکاران آن باید در حسرت داشتن یک تشک پرش ارتفاع باشند! مسئله‌ای که باید با شنیدن آن تأمل کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وقتی داشتن تشک تمرینی برای یک ملی‌پوش آرزو شد!+فیلم
  • طلایی آسیا رقیب جدی برای قهرمان المپیک/ اسماعیلی: مسابقات آسیایی سطح بالایی داشت
  • تعویق مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا در کیش
  • مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا به تعویق افتاد
  • مسابقات مچ‌اندازی قهرمانی آسیا در جزیره کیش به تعویق افتاد
  • بازگشت نساجی به خانه برای دیدار حساس با تراکتور
  • (عکس) سردار آزمون به تیم برنده رفت
  • سردار آزمون به تیم برنده رفت (عکس)
  • آغاز به کار فخری با تیم ملی اسلحه سابر در مسابقات قهرمانی آسیا
  • احتمال تعویق اردوی کشتی آزاد درصورت تکمیل سهمیه‌ها در بیشکک