Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ حسین فهیمی درباره جزییات کارت سهام و امکان معامله با آن اظهار داشت: کارت سهام در نظام بانکی مطرح است و در این زمینه بانک مرکزی و شبکه بانکی در دست اجرا دارند.

وی افزود: در حال حاظر در نظام بانکی ارایه کارت بانکی براساس وضعیت دارایی و رتبه هر مشتری کاملا مشخص است و از گذشته بانک‌ها ارایه کارت اعتباری به مشتریان را عملیاتی کرده‌اند و کارت سهام هم چنین روندی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت گفت: دارایی سهام عدالت، دارایی قابل توجهی شده است و می‌توان براساس رتبه سهام‌دار، سهام عدالت را به عنوان مشتری بانک ارزیابی کرد و تا یک سقف مشخصی کارت اعتباری در اختیار مشتری قرار داد که بتواند از طریق این کارت نسبت به خرید اقدام کند.

فهیمی افزود: هر زمان که نقدینگی به دست سهام‌دار رسید یا در بازه زمانی بهتری توانست سهام خود را بفروشد می‌تواند پول بانک را تسویه کند بنابراین در واقع این کارت واسطه‌ای است بین بانک و مشمول سهام عدالت برای انجام معاملات سهام.

وی با اشاره امکان خرید سهام عدالت از امروز اظهار داشت:  برای مشمولانی که کد بورسی فعال دارند  امکان خرید سهام عدالت وجود دارد. کد بورسی هم برای تمام مشمولان سهام عدالت صادر شد اما تاکنون نیمی از آنها که روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کردند کد بورسی فعال دارند.

سخنگوی ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت ادامه داد: برای حفظ، ثبت و نگهداری دارایی‌های ناشی از سهام عدالت کد بورسی صادر شده و در اختیار مشمولان قرار گرفته است و تمام مشمولان برای معامله باید کدبورسی خود را از طریق مراجعه به کارگزاری‌ها و سهام سجام فعال کنند.

فهیمی در پاسخ به این سوال که چرا میزان سوددهی سهام عدالت هر فرد متفاوت از فرد دیگر است، گفت:  سقف سهام عدالت از ابتدای طراحی یک میلیون تومان در نظر گرفته شده بود. بنابراین گذاشته شد که تا 5 سال از محل سودهای دریافتی از همان سهام مورد واگذاری، پول به دولت بازگردانده شود اما در طول 5 سال قیمت سهم پر نشد لذا سازمان خصوصی سازی نسبت به افزایش سرمایه فراخوان منتشر کرد.

وی افزود: از سوی دیگر برای سه دهک کم درآمد جامعه تخفیف 50 درصدی ارایه شد و آنها به سقف یک میلیون تومان رسیدند. بنابراین یک عده یک میلیون تومانی بودند یک عده خود با افزایش سرمایه به یک میلیون تومان رسیدند.

بیشتر بخوانید:سیزده نکته مهم درباره مدیریت و نحوه فروش سهام عدالت

سخنگوی ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت ادامه داد: اما مشمولانی که نسبت به افزایش سرمایه اقدام نکردند دو گروه شدند، گروه اول کسانی بودند که با ارایه شماره شبا یک سال سود را دریافت کرده بودند که سهام آنها به کمتر از 500 هزار تومان رسید و دومین گروه مشمولانی بودند که سود دریافت نکرده بودند و ارزش سهام آنها به بیش از 500 هزار تومان رسید.

وی تاکید کرد: همه مشمولان به نسبت دارایی ‌خود مالک سهم 49 شرکت بورسی و غیربورسی هستند.

منبع: ایلنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سهام عدالت بورس یک میلیون تومان سهام عدالت کد بورسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۷۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بعد از ناکامی تلاش سه دولت گذشته، دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به کنسرسیومی از بانک‌ها و پتروشیمی‌ها در دولت سیزدهم واگذار شد.

به گزارش سایت سازمان خصوصی سازی، دکتر سید احسان خاندوزی درباره واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال در یک گفت‌وگوی تلویزیونی، اظهار داشت: امروز ۸۵ درصد سهام دو باشگاه پر طرفدار و مردمی پرسپولیس و استقلال در فرابورس به بخش غیر دولتی واگذار شد.

وی افزود: دولت سیزدهم زمانی بر سر کار آمد که این دو باشگاه دچار محرومیت‌هایی شده بودند. در سال ۱۴۰۰ ستادی به عنوان ستاد واگذاری بین وزارتخانه‌های ورزش و جوانان و وزارت اقتصاد، سازمان خصوصی سازی و سازمان بورسی تشکیل شد و در اسفند ماه همان سال اولین گام برداشته شد؛ این در حالی بود که سه دولت قبل در این زمینه ناکام بودند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: در دولت سیزدهم بورسی شدن دو باشگاه از محل افزایش سرمایه بدون حق‌تقدم انجام و در سال ۱۴۰۱ تلاش شد تا از طریق عرضه به بخش‌های خصوصی و تعاونی فرایند مالکیت این دو باشگاه حل و فصل شود که از سوی بخش تعاونی و خصوصی اقبال نشد.

دکترخاندوزی با بیان اینکه تلاش دولت سیزدهم اصلاح اقتصادی و مالی است، گفت: تلاش دولت بر این بود تا مساله اتحاد مالکیت و بحث مدیریت و انضباط مالی را بتواند حل و فصل کند.

وی ابراز داشت: همزمان مساله جریمه آسیایی، فرصت اصلاح اقتصادی و مالی و مدیریت این دو باشگاه را فراهم کرد.

وزیر اقتصاد با اشاره به برگزاری مزایده گفت: در پایان سال ۱۴۰۲ تلاش شد تا از طریق کنسرسیومی از بانک‌های غیر دولتی و صنایع پتروشیمی این مساله حل و فصل شود که این اتفاق امروز در فرابورس محقق شد. طبق اطلاعاتی که در فرابورس قرار دادند ارزش نهایی سهام این دو باشگاه اعلام و با ارزش ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای پرسپولیس و ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای استقلال نهایی شد.

دکترخاندوزی عنوان کرد: با توجه به اینکه ۱۰ درصد معامله باید به عنوان نقدی و ۹۰ درصد اقساطی صورت می‌گرفت، امروز بخش نقدی قطعی شد و اقساط طی مهلت‌های ۶ ماهه توسط کنسرسیوم‌های بانکی و پتروشیمی پرداخت می‌شود.

واگذاری مالکیت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی طی مراسمی در روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه، انجام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: خاندوزی: ۱۰ میلیون فرصت فساد، از طریق درگاه ملی مجوزها خشکانده شد سخنگوی اقتصادی دولت : ۵۵۰ هزار میلیارد تومان از بدهی‌ های دولت گذشته را پرداخت کردیم

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد
  • وزیر اقتصاد تشریح کرد؛ جزئیات معامله ۶ هزار میلیاردی سرخ‌آبی‌ها با پتروشیمی و بانک‌ها
  • بانک مرکزی ایران سبد دارایی‌اش را تغییر داده است
  • مجمع شرکت سرمایه گذاری استان هرمزگان (سهام عدالت) برگزار خواهد شد
  • بورسی شدن دارایی های مختلف شهرداری
  • ۱.۵ میلیون تن شیرخام به بازار‌های هدف صادر می‌شود
  • به دنبال بورسی کردن دارایی‌های مختلف شهرداری تهران هستیم
  • دارایی‌های مختلف شهرداری بورسی می‌شوند
  • به دنبال بورسی کردن دارایی‌های مختلف شهرداری هستیم