Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در گفت‌و‌گوی زنده اینترنتی گفت: تولید بسته‌های آموزشی در دستور کار قرارگرفت و برای دانش آموزان امکان حضور در مدرسه را برای پاسخ به ابهامات و طرح سوال با مراجعه به مدرسه را در نظر گرفتیم.  

او با بیان اینکه اکنون آماده برگزاری امتحانات هستیم گفت:  باید تلاش کنیم پایان خوش،‌اطمینان بخش و ایمنی را برای سال تحصیلی فراهم کنیم و از طرفی با پایان سال تحصیلی آمادگی  لازم را برای شروع سال تحصیلی جدید کسب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه براساس برآوردها زمان وداع با ویروس کرونا مشخص نیست گفت: با توجه به پیش‌بینی ادامه شیوع کرونا باید تلاش کنیم زندگی کردن در کنار کرونا و آموختن و تحصیل در کنار آن را یاد بگیریم.

حاجی میرزایی تصریح کرد: باید ظرفیت خودمراقبتی را بالا ببریم و دانش آموزان باید بتوانند در شرایط متفاوتی که مواجه می شوند از سلامت خود مراقبت کنند و  در آموزش و پرورش باید از سلامت دانش آموزان مراقبت کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که برای برگزاری امتحانات نهایی چه تمهیدات بهداشتی در نظر گرفته شده است گفت: تلاش ما این است که با رعایت حداکثر ایمنی این کار انجام شود. در دو پایه نهم و دوزادهم آزمون به صورت حضوری برگزار می شود و در این راستا به همه مدارس ابلاغ کردیم که باید حداکثر مراقبت‌ها را به عمل آمورند.

او ادامه داد: باید فاصله ایمن بین دانش آموزان رعایت شود، ‌از تراکم و اجتماع بین دانش آموزان جلوگیری شود و دانش آموزان با آرامش در امتحانات شرکت کنند.

حاجی میرزایی گفت: امتحانات پایه نهم آغاز و پایه دوازدهم از 17 خرداد آغاز می شود. تمام پایگاه های برگزاری آزمون موظف به انجام ضدعفونی  هستند  و بعد از برگزاری آزمون هم باید این پایگاه‌ها ضدعفونی شوند و دانش آموزان نیز باید با ماسک وارد شوند و مدارس این آمادگی را دارند که اگر دانش اموزی ماسک نداشت آن را برای دانش آموزان تامین کنند.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد:  اگر این آزمون ها حضوری انجام شود، برای رعایت صلاح عمومی دانش آموزان مفیدتر است و همه تمهیدات را به عمل آوردیم تا خطری مواجه دانش آموزان نباشد.

او در پاسخ به این سوال که برگزاری آزمون سایر پایه‌های دوره متوسطه چگونه است، گفت: برای سایرپایه‌ها اعلام کردیم که آزمون‌ها به صورت غیرحضوری انجام شود و براساس ارزیابی که معلمین از دانش آموزان دارند، چرا که از اسفند ماه معلمان با دانش‌آموزان در ارتباط بودند.

حاجی میرازیی ادامه داد: فرصتی برای دانش آموزان در نظر گرفته شد تا رفع اشکال داشته باشند.  معلمان از طریق کارهای عملی‌، تست‌هایی که به عمل می آورند، آزمون‌هایی که در زمان دایر بودن مدرسه به عمل آمد؛ همچنین ارزیابی عمومی که از دانش آموزان دارند، نمرات آنها را مدنظر قرار می دهند.

او درخصوص برگزاری حضوری امتحانات عملی هنرستان ها اظهار داشت: آزمون هایی که الزاما باید عملی انجام شوند و باید توانمندی‌های حرفه‌ای و مهارتی دانش آموزان سنجیده شود حتما باید به صورت حضوری باشد. در همین راستا زمان را توسعه دادیم و دانش آموزان می‌توانند به هنرستان‌ها  مراجعه کنند و به صورت حضوری در کارگاه‌ها آموزش‌ها ببینند و در آزمون مربوطه شرکت کنند.  

او گفت: شرکت در امتحانات تخصصی دروس فنی و حرفه ای نیز حضوری است.

وزیر آموزش و پرورش درخصوص شیوه برگزاری امتحانات سایر پایه‌ها گفت: در مورد دوره ابتدایی از آنجایی که آزمون به روش توصیفی است به همین صورت از سوی معلمان انجام خواهد شد. درخصوص پایه اول معلمین باید مطمئن شوند که دانش آموز پایه اول توانایی خواندن و نوشتن و حساب کردن را براساس برنامه‌ها کسب کرده باشد. در مورد سایر پایه‌ها آزمون توسط معلم و به روش غیرحضوری برگزار خواهد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش برگزاری امتحانات دانش آموزان آزمون ها پایه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۷۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس و دانش‌بنیان‌ها پلی به سوی شکوفایی استعداد

وزیر آموزش و پرورش گفت: پیوند مدارس با شرکت‌های دانش بنیان باعث شکوفایی استعداد دانش‌آموزان می‌شود و آماده هستیم این موضوع را در ساختار تعریف کنیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی در جمع مدیران مدارس غیردولتی و هیئت‌امنایی اظهار کرد: امید در ادبیات ما جایگاه ویژه‌ای دارد، برای تسخیر آینده باید با امید حرکت کرد.

وی افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب جایگاه علم و امید برجسته است، علم در دست فردی قدرتمند است که امید داشته باشد به تغییر.

وزیر آموزش و پرورش گفت: دیدن پیشرفت‌ها نسل جدید را امیدوار می‌کند، وقتی دانش‌آموزان سمپاد که دو درصد دانش‌آموزان کشور هستند بر روی عرشه کشتی در جنوب ایران قدرت کشور را مشاهده می‌کنند چراغ امید در دل آنها خاموش نمی‌شود.

صحرایی ادامه داد: دانش‌آموزان وقتی به شرکت‌های دانش بنیان رفته و مشاهده می‌کنند جوانان غیرممکن‌ها در ذهن آنها را ممکن کرده‌اند امید در دل آنها روشن می‌شود.

صحرایی متذکر شد: پیوند امید و پیشرفت بهترین پاسخ ما به جنگ ترکیبی است، مدرسه مزرعه آینده است، امروز در تحقق جایگاه برجسته علمی ایران در جهان نقش آموزش و پرورش بسیار مهم است و این نهاد کودکان را خلاق و پرسشگر تربیت می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: پیوند مدارس با شرکت‌های دانش بنیان باعث شکوفایی استعداد دانش‌آموزان می‌شود و آماده هستیم این موضوع را در ساختار تعریف کنیم و شرکت‌های دانش بنیان تعدادی از مدارس را به عنوان مدارس وابسته بپذیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرایط مناسب برای برگزاری امتحانات‌نهایی در مهاباد مهیا شود
  • تمهیدات لازم جهت برگزاری کنکور در شهرستان دیلم اندیشیده شود
  • نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • آمادگی مازندران برای برگزاری امتحانات نهایی
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت در مدارس + تاریخ برگزاری آزمون
  • برگزاری آزمون‌های نهایی مازندران در ۲۲۶ حوزه امتحانی
  • پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته سلامت
  • مدارس و دانش‌بنیان‌ها پلی به سوی شکوفایی استعداد
  • ارزیابان آزمون استخدامی معلمان از سوگیری شخصی پرهیز کنند
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت/ برگزاری آزمون ۱۴ اردیبهشت