Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@23:51:16 GMT

احداث صنایع آب معدنی و نوشابه در طالقان به کجا رسید؟

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۱۷۷۴۳

احداث صنایع آب معدنی و نوشابه در طالقان به کجا رسید؟

ایسنا/البرز فرماندار طالقان گفت: فعلاً چهار نقطه برای استقرار زیرساخت‌های مربوط به صنایع آب معدنی در طالقان انتخاب شده و باید از بین این نقاط یک نقطه نهایی شود.

بهنام جهانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در خصوص آخرین وضعیت احداث صنایع مرتبط با آب معدنی و نوشابه در طالقان گفت: طی چندین جلسه‌ای که با منابع طبیعی و جهاد کشاورزی و شهرک‌های تخصصی در استانداری داشته‌ایم، چندین نقطه برای اختصاص زمینی به منظور شروع  ساخت شهرک صنعتی بسته بندی آب معدنی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انتخاب زمین برای احداث این صنایع کار ساده‌ای نیست چون برای شروع این فعالیت به بیش از ۵۰ هکتار زمین نیازمند هستیم.

جهانی در ادامه از تبدیل شهرک به مجتمع خبر داد و اظهار کرد: پیشنهاد شخصی من این بوده که شهرک سازی به مراتب کار سخت‌تری نسبت به مجتمع است و دستورالعمل‌های زیادی وجود دارد که باید به آن عمل شود، اما مجتمع سازی قوانین ساده تری دارد؛ نظر من این است که مطالعه و بررسی‌ها صورت بگیرد و درصورت موافقت مجتمع را جایگزین شهرک بکنیم.

 وی در ادامه از انتخاب چهار نقطه برای شروع فعالیت خبر داد و گفت: اکثر زمین‌های طالقان رانشی یا ریزشی هستند پس ما باید نقطه‌ای را انتخاب کنیم که بتوانیم بهترین امکانات را به آنجا برسانیم؛ پس از بررسی‌های انجام شده فعلاً چهار نقطه برای این کار انتخاب شده، از بین این  نقاط زمینی باید انتخاب شود که در عین آنکه بتوان به آن امکانات اختصاص داد، برای دولت و نظام نیز  هزینه بر نباشد.

 فرماندار طالقان گفت: فعلا بررسی‌ها بر روی یک نقطه بیشتر شده و تا حدودی توافق حاصل شده است، البته  به نکاتی مانند اینکه آلودگی و  خطری برای منطقه نداشته باشد توجه می‌شود.

جهانی افزود: سرمایه گذارها برای شروع کاملا آماده هستند، البته بعضی از افراد که در ملک شخصی خود دارای چشمه هستند، درخواست همکاری داده‌اند تا از این راه هم درآمد داشته باشند و هم به نوعی اشتغال زایی داشته باشند.

فرماندار طالقان در خصوص صنایع تولید نوشابه گفت: فعلاً تصمیم بر آن است که در مرحله و قدم اول ، بسته بندی آب معدنی داشته باشم و بعد از آن به تولید نوشابه هم بپردازیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طالقان آب معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۷۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶

مدیر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: صنایع استان تهران باید تا سال ۱۴۰۶ مجموعا ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی نصب کرده باشند تا با رعایت قانون تأمین ۵ درصد برق از محل نیروگاه‌های تجدیدپذیر، از جرایم مربوطه معاف شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حکیم الهی، مدیر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان تهران اظهار داشت: براساس ماده 16 قانون جهش تولید دانش بنیان، صنایع با مصرف برق بیش از 1 مگاوات، موظفند معادل 1 درصد از برق مورد نیاز سالانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند و این روند بایستی تا پایان سال پنجم به 5 درصد برسد.

وی افزود: صنایع یا باید معادل تأمین یک‌درصد برق سالانه خود را از محل احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر تأمین کنند و یا از تابلوی سبز بورس این میزان برق را تا زمان احداث نیروگاه تجدیدپذیر، خریداری کنند، در غیراین صورت آن یک درصد بر اساس قیمت‌های متفاوتی در قبوض برق آنها تحت عنوان ماده 16 لحاظ خواهد شد.

مدیر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با بیان اینکه در این استان 239 اشتراک صنعتی مشمول این ماده با مصرف برق بیش از یک‌مگاوات هستند، گفت: این صنایع باید تا سال 1406 مجموعا 57 مگاوات نیروگاه خورشیدی نصب کرده باشند تا با رعایت قانون تأمین 5 درصد برق از محل نیروگاه‌های تجدیدپذیر، از جرایم مربوطه معاف شوند.

وی ادامه داد: صنایع در شهرک‌های صنعتی به‌خاطر سوله‌هایی که دارند، فضای مناسبی را برای نصب نیروگاه خورشیدی در اختیار دارند به‌طوری که هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی را که روی زمین 500 دلار هزینه دربردارد، در سقف سوله‌ها می‌توان با 350 تا 400دلار هزینه، احداث کرد؛ همچنین برای هرکیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی بر روی زمین 15 مترمربع فضا نیاز است که این میزان فضا روی سوله‌ها تا 5 متر هم قابل تقلیل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • «صنعت شهر» در کرمانشاه احداث می‌شود
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶
  • شهرک‌های صنعتی در باوی احداث می‌شوند
  • رفع ۴۰۰ نقطه پرحادثه در کشور/ احداث بزرگراه اهواز خرمشهر در دستور کار
  • احداث چند شهرک صنعتی در باوی
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • آغاز فرایند انتخاب واحد‌های نمونه صنعتی و معدنی استانی و ملی