Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار یزد با تاکید بر وحدت نظر برای تعطیلی اماکن مذهبی یزد در ایام کرونا وجود نداشت، گفت: رزمایش مواسات و همدلی نمونه بارزی از تجلی روحیه ایثار و از خودگذشتگی بود. ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدعلی طالبی در نشست شواری فرهنگ عمومی استان یزد با اشاره به ایام شیوع کرونا در استان و کشور اظهار داشت: در این مدت سرمایه اجتماعی بسیار خوبی در جریان مقابله با کرونا در استان شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نقش بخش مذهبی و فرهنگی استان در کنترل بیماری کرونا را قابل توجه و مهم توصیف کرد و گفت: به دلیل همراهی مناسب نماینده ولی فقیه در استان یزد و دیگر بزرگان مذهبی، هیچگونه اختلافی در زمینه تعطیلی اماکن مذهبی و اعمال محدودیت‌ها برای برگزاری مراسم‌های مذهبی بوجود نیامد و تمام تصمیم‌گیری‌ها با وحدت نظر مسئولان و تصمیم‌گیرندگان انجام شد.

استاندار یزد با تاکید بر اینکه بخشی از موفقیت استان در زمینه مدیریت بیماری کرونا مرهون این همراهی و همدلی بود ادامه داد: بخش مذهبی و فرهنگی استان باید با تنوع بخشی به فعالیت‌های خود و استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی و ارتباطات غیر مستقیم، از شرایطی که این بیماری پدید آورده برای خلق فرصت‌های جدید استفاده کند.

طالبی خاطرنشان کرد: بحران کرونا به ما نشان داد می‌توان از ظرفیت فضای مجازی برای تقویت معنویات جامعه و ترویج سبک زندگی ایرانی_اسلامی بهره برد.

قزوین| "دست‌های مهربانی" به کمک رزمایش مواسات و همدلی آمدنداز گوشه و کنار یزد | مشارکت بیش از 80 میلیارد ریالی خیران یزدی در رزمایش مواسات و مؤمنانهباید به عنوان سربازان ولایت از‌ ‌ظرفیت رزمایش مواسات برای محرومیت‌زدایی ‌استفاده کنیم‌

وی افزود: در مقابله با بیماری کرونا شاهد تجلی روحیه ایثار و از خودگذشتگی بسیاری بودیم که از جمله آنها می‌توان به توجه ویژه به اقشار آسیب پذیر، به ویژه در ماه مبارک رمضان و در قالب رزمایش مواسات همدلانه اشاره کرد.

استاندار یزد افزود:  باید از سرمایه اجتماعی و روحیه ایثار و از خود گذشتگی شکل گرفته در جریان مقابله با کرونا در جامعه، صیانت شود.

انتهای پیام/781/ی

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: روحیه ایثار رزمایش مواسات استاندار یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۸۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی رزمایش جهاد دامپزشکی با ۱۲۶ هزار خدمت در آمل

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه آقاپور کاظمی شامگاه دوشنبه در پایان اولین رزمایش جهاد دامپزشکی استان مازندران در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: این رزمایش با بهره گیری از اکیپ‌های پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دامی شهرستان‌ها در منطقه صعب العبور شهرستان آمل برگزار شد.

وی با اشاره به لزوم برگزاری این رزمایش گفت: با توجه به نزدیکی زمان کوچ گله‌های دامی به مناطق بالادست و لزوم واکسیناسیون آنها پیش از انتقال به این مناطق از ظرفیت شهرستان‌های استفاده خواهد شد تا به شهرستان‌هایی که مناطق صعب العبور و کم برخوردار دارند در پوشش واکسیناسیون کمک شود.

آقاپور کاظمی به ادامه برگزاری این رزمایش‌ها در شهرستان‌های دیگری همچون نور، نوشهر، چالوس و.. اشاره کرد و افزود: تلاش خواهد شد در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید با مشارکت مردمی نام گذاری شده است با مشارکت مردم و دستگاه‌های همکار در خدمت رسانی به مردم استفاده گردد تا بتوان خدماتی که منجر به افزایش تولیدات غذایی سالم می‌گردد افزایش یابد.

رسولی زاده رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آمل با حضور در این رزمایش گفت: در راستای سیاست‌های دولت سیزدهم جهت ارائه خدمات فراگیر به دامداران و حسب دستور مدیرکل دامپزشکی استان مازندران مبنی بر ارائه خدمات رایگان به دامداران روستاهای نشل، آهن سر، مریجان، تیران شیرکلا با هدف پیشگیری از بیماری‌های دامی، هماهنگی‌های لازم از سوی مسئول جهاد دامپزشکی مازندران صورت گرفت که در نهایت با تشکیل ۱۰ اکیپ جهادی واکسیناسیون و معاینه رایگان دام تشکیل شامل کارشناسان اداره‌های دامپزشکی شهرستان‌های ساری، میاندرود، قائمشهر، سوادکوه شمالی، جویبار، محمودآباد، بابل، بابلسر، سیمرغ و کارشناسان اداره کل دامپزشکی مازندران بالغ بر ۱۲۶ هزار خدمت ارائه شد.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته گفت: در این رزمایش یک روزه پوشش کامل واکسیناسیون در محور مذکور انجام گرفت و در مجموع بیش از ۱۶ هزار نوبت سر دام تحت پوشش واکسیناسیون و خدمات درمانی قرار گرفتند که شامل واکسیناسیون رایگان هشت هزار رأس دام سبک علیه بیماری تب برفکی، واکسیناسیون سه هزار و ۹۰۰ رأس دام سبک علیه بیماری آبله، واکسیناسیون سه هزار و ۹۰۰ رأس دام سبک علیه بیماری طاعون، واکسیناسیون ۳۰ رأس دام سنگین علیه تب برفکی، واکسیناسیون ۶۵ قلاده سگ علیه هاری است.

وی در خصوص سم پاشی اماکن دامی گفت: با توجه به نزدیکی گرمی هوا و امکان بروز بیماری‌های انگلی در این رزمایش بیش از ۲۲۰ هزار لیتر سم استفاده شد.

وی تصریح کرد در این رزمایش ۳۲۰ رأس گوسفند و ۳۰ رأس گاو توسط دامپزشکان اعزامی به صورت رایکان ویزیت و اقدامات درمانی لازم صورت گرفت.

کد خبر 6085882

دیگر خبرها

  • همدلی بین نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • انتصاب مشاور استاندار بوشهر در امور روحانیت
  • احیای واحدهای تولیدی در مازندران اولویت است
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • مشاور استاندار بوشهر در امور روحانیت منصوب شد
  • برپایی رزمایش جهاد دامپزشکی با ۱۲۶ هزار خدمت در آمل
  • شناسایی ۱۴ شهید غریب اسارت در خراسان شمالی
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نشأت گرفته از ایمان الهی است
  • سپاه تجلی ایثار و فداکاری است