Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری گفت: از شهرداری شهرکرد انتظار می‌رود نسبت به بازگرداندن آئین‌ها و سنت‌های قدیمی به شهر بخصوص در قسمت موقوفات و بقاع متبرکه در راستای برنامه‌های بازآفرینی شهری توجه بیشتری داشته‌باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن امیری ظهر امروز در نشست تخصصی با شهردار شهرکرد در خصوص همکاری فی ما بین گفت: هدف سازمان اوقاف ترویج سنت وقف و تحقق نیات واقف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید با جلسات مستمر و با کمک کارشناسان امر به همکاری بهتر این دو دستگاه جهت گسترش امورات مشترک وقفی پرداخته‌شود.
وی ضمن تبریک به عبدالغنی شهردار جدید شهرکرد ادامه داد: امیدوار هستیم با دید تازه و با فصلی نو در همکاری‌های مشترک بتوانیم در طرح بازآفرینی و احیاء موقوفات بر مبنای طرح‌های توسعه شهری پیشرفت چشمگیری داشته باشیم.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با اشاره به موقوفات و امامزادگان شاخص استان توضیح داد: یکی از مهم‌ترین ابنیه‌های استان امامزاده حلیمه و حکیمه خاتون بوده که سالیانه پذیرای تعداد زیادی گردشگر است ولی متاسفانه آن‌گونه که شایسته این امامزاده بوده، رسیدگی نشده‌است.
امیری بیان کرد: آنچه باعث نارضایتی زائران امامزاده حلیمه و حکیمه خاتون و مردم شده، شرایط بهداشتی و وجود وضوخانه و سرویس‌های بهداشتی نامناسب در این امامزاده است که امیدواریم با نگاه مثبت و افق جدید شهرداری بتوانیم در زمینه اجرای طرح‌های عمرانی، احیا، مرمت و بازسازی همکاری‌های خوبی داشته‌باشیم.
وی خاطرنشان کرد: امامزادگان حلیمه و حکیمه خاتون از دیرباز نه تنها مامن عاشقان اهل بیت در شهرکرد و محل تجدید میثاق مردم با ائمه اطهار بوده، بلکه برای مسافران خارج از استان و شهرستان‌ها که برای مسافرت، معالجه ،کار اداری و... به شهرکرد قدم می‌گذارند، هم محلی برای رفع خستگی، عبادت و استراحت بوده و به نگین سبز استان معروف است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اینکه اوقاف به عنوان متولی، وظیفه امانتداری و حفظ اراضی وقفی را بر عهده دارد تصریح کرد: این نهاد جهت هر گونه همکاری در خصوص حق و حقوق موقوفات با شهرداری آماده همکاری است و انتظار می‌رود شهرداری در زمینه تبلیغات شهری مقوله وقف را در اولویت قرار دهد.
حجت الاسلام والمسلمین امیری با اشاره به به عدم توجه به موقوفات در بافت شهری افزود: امامزاده سلطان سبزپوش که در ضلع شرقی شهر قرار گرفته، مثل دیگر امامزادگان نیاز به توجه از سوی شهرداری دارد و با توجه به گنجایش و ظرفیت موجود، باید در طرح بازآفرینی شهری دیده شود.
وی با اشاره به میزان اهمیت نیت واقفین بیان کرد: نام‌گذاری میادین، خیابان‌ها و معابر شهری به نام واقفین خصوصا دکتر ریاحی و بی بی ماه بیگم صمصام، حداقل اقدامی ست که می‌توان برای ترویج فرهنگ وقف و شناساندن واقفان استان به مردم انجام داد چرا که سهم بسزایی در این حوزه دارند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با اشاره به نقش وقف در ارتقاء هویت شهری گفت:‌ وقف بیشتر از آنکه نظامی اقتصادی باشد، نظامی مردمی است، به‌طوری که بدون واسطه، به‌صورت یکپارچه، نظام مدیریتی پایداری را بر عهده دارد.
امیری افزود: وقف باید بر اساس نیازهای مردم و زیرساخت‌های مورد نیاز شهری صورت گیرد و وظیفه است که نهادهای ذی‌ربط با سوق دادن مناسب سیاست‌ها، در راستای فرهنگ‌سازی تلاش نمایند. قطعاً هدف‌گذاری مناسب می‌تواند ضمن ارتقای فرهنگ وقف، زمینه لازم جهت انتشار اسناد تاریخی وقفی را فراهم می کند.
وی با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت بازآفرینی شهری، بهسازی و نوسازی اظهار داشت: از شهرداری شهرکرد در این زمینه انتظار می‌رود نسبت به بازگرداندن آئین‌ها و سنت‌های قدیمی به شهر بخصوص در قسمت موقوفات و بقاع متبرکه در راستای برنامه‌های بازآفرینی شهری توجه بیشتری داشته‌باشد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری بیان کرد: برخی از محدوده‌ها و محلات هدف بازآفرینی شهری به‌خصوص در محدوده‌های تاریخی وابسته به موقوفات هستند و وظیفه است که نیت واقف را حفظ کرده و در اجرایی کردن آن کوشا باشیم.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهردار شهرکرد اوقاف و امور خیریه بازآفرینی شهری بازآفرینی شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۸۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختار و مبلمان شهری سعدآباد بهبود می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه امین نژاد صبح یکشنبه در نشست با مسؤولان سعدآباد اظهار کرد: شهر سعدآباد با قدمت نزدیک به ۴۹ سال سابقه تأسیس شهرداری می‌طلبد که به لحاظ ساختار و مبلمان شهری به‌عنوان مرکز بزرگترین و قدیمی ترین بخش در استان بوشهر به جایگاه واقعی خود نائل شود.

وی ضمن برشمردن عمده مشکلات شهرداری به خصوص ۱.۵ سال گذشته که باعث عقب ماندگی‌هایی در حوزه عمران شهری شده افزود: انتظارات به حق شهروندان نسبت به رکود پیش آمده می‌طلبد که شهردار جدید با درایت و برنامه ریزی های مدون کوتاه مدت و میان مدت نسبت به عقب ماندگی‌های گذشته با استفاده از قابلیت‌های درون سازمانی و پیگیری در حوزه مسؤلین ارشد شهرستان، استان و کشور تحول چشمگیر و فراگیر را به اجرا در آورده و نشاط و پویایی را در چهره شهر عینیت بخشد.

امین نژاد ضمن توصیه‌های لازم به شهردار جدید سعدآباد افزود: بخشداری همواره در مواردی که شهرداری لازم به پیگیری بداند در کنار شهردار با تمام توان در جهت خدمت به شهروندان به عنوان ولی نعمتان نظام جمهوری اسلامی آماده همفکری و همکاری است.

بخشدار سعدآباد نظارت و رعایت عدالت بر اموال عمومی را حق الناس دانست و در ادامه از شهردار سعدآباد خواستند که اهتمام ویژه در این خصوص داشته باشند.

وی شهردار جدید سعدآباد را دارای قابلیت و ابتکارات نوین با تجربه دو دهه برشمرد و ابراز امیدواری کرد: مهندس زبردستیان با استفاده از تجارب گذشته و تدوین برنامه‌های جدید متناسب با شهر سعدآباد هر چه زودتر تحول اساسی را عملیاتی کنند.

امین نژاد ضمن تشکر از خدمات و زحمات یزدانی در طول مدت سرپرستی، خدمات وی را در قالب سرپرست قابل قبول دانست و برای ایشان آرزوی سلامتی کرد.

لزوم رعایت عدالت و امانتداری

حجت الاسلام شهبازی امام جمعه سعدآباد نیز در این دیدار ضمن توصیه به رعایت عدالت و امانتداری از شهردار سعدآباد خواستند که با تمام توان نسبت به تحقق خواسته‌های عقب مانده شهروندان و تغییر در مبلمان شهری زمینه رضایت عمومی مردم را فراهم سازند.

شهردار سعدآباد ضمن خرسندی از حضور بخشدار سعدآباد و امام جمعه به ارائه گزارشی از عملکرد دو هفته‌ای خود در حوزه اداری و پیگیری‌هایی در جهت ارزیابی روند پیشرفت و به موازات آن تعالی مبلمان شهری در تمام حوزه‌ها گفت: با تمام توان با همکاری پرسنل مجرب و استفاده از مشاورین زبده و احصاء نظرات شهروندان تلاش خود را در جهت تحول چشمگیر و بنیادین در حوزه مسؤولیت محوله به کار خواهم گرفت تا بتوانیم با جدیت و کار شبانه روزی نسبت به دگرگونی چهره شهر سعدآباد عمل کنیم.

وی عمده مشکلات پیش رو را بدهکاری بالای شهرداری در یک دهه اخیر به پیمانکاران، فرسودگی ناوگان موتوری، فرسودگی مبلمان شهری و پارک‌های موجود، تعداد زیاد معابر و کوچه‌های خاکی، عدم منبع درآمد زایی قابل قبول و مستمر، خمودگی و بی روحی فضای سبز درون شهری و پارک‌ها را عنوان کرد.

در حاشیه این حضور دیدار با پرسنل اداری شهرداری و عرض خسته نباشی از جمله موارد این بازدید بود.

کد خبر 6084008

دیگر خبرها

  • بارش باران محور‌های چهارمحال و بختیاری را لغزنده کرد
  • لغزندگی برخی محور‌های چهارمحال و بختیاری
  • شهرداری‌های استان اصفهان اولویت طرح‌ها را مشخص کنند
  • ۳۰۰ ثانیه با خبر چهارمحال و بختیاری+فیلم
  • 300 ثانیه با خبر چهارمحال و بختیاری+فیلم
  • برگزاری جشنواره ملی روستایی و عشایری در شهرستان کوهرنگ
  • توسعه گردشگری سلامت در چهارمحال و بختیاری در دستور کار است
  • شهردار اصفهان راهبرد انتصابات اخیر را تبیین کند
  • کمربندی ۱۵ خرداد شهرکرد در آستانه تکمیل شدن
  • ساختار و مبلمان شهری سعدآباد بهبود می‌یابد