Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید کریمی گفت: برای جلوگیری از حوادث طبیعی و متضرر شدن اقتصاد خانواده، عشایر نسبت به بیمه کردن دام های خود اقدام کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سعید کریمی در گفت وگو با سفیرافلاک، با اشاره به این که تا به حال ۲۰ هزار دام عشایر بیمه شده، اظهار داشت: این موضوع جای کار دارد و باید از عشایر مشارکت بیشتری داشته باشند و حتماً دامهای خود را بیمه کنند چون حوادث طبیعی خبر نمی دهد و احتمال حادثه وجود دارد و در این موضوع کمک دولت هم وجود ندارد،بنابراین برای اینکه اقتصاد خانواده های عشایری متضرر نشوند باید نسبت به بیمه کردن دام خود توجه ویژه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل امور عشایری استان لرستان بیان کرد: استان لرستان نعمت های خدادادی و شاخص‌های کلوژیکی و شرایط زیست محیطی را برای عده ای از هم وطنانمان به عنوان عشایر مهیا کرده است و این جامعه بسیار نقش بارزی در تولید ناخالصی ملی و استانی دارند به طوری که ۲۵ درصد پروتئین استان را تامین و به بازار عرضه می کنند از طرف دیگر ۱۳۰ هزار تن از انواع محصولات زراعی و باغی توسط این جامعه تولید می‌شود، بنابراین ضرورت دارد ما به این جامعه در ابعاد مختلف توجه ویژه‌ای داشته باشیم.


وی با اشاره به وظایف امورعشایری نسبت به خانواده های عشایر، گفت: در بحث راه های عشایری وظیفه داریم مرمت و احداث راه ها، ابنیه ها، پلهای در مسیر سخت و صعب العبور، گرگر ها و پل های موقت برای عشایر احداث و ارائه خدمات دهیم.


کریمی با اشاره به بخش تامین آب شرب برای عشایر تصریح کرد: در این رابطه در دو بخش خدمات ارائه می شود یکی عشایری که در کانون‌های توسعه اسکان یافته اند برای آنها آب شرب دائم تامین خواهیم کرد و دوم برای عشایر که کوچ رو هستند توسط تانکرهای ثابت ۲۰۰۰ لیتری و تانکرهای سیار چرخدار آب شرب آنها تامین می‌شود.

مدیرکل امور عشایری استان لرستان با اشاره به بخش تامین علوفه عشایر، خاطرنشان کرد: در سال گذشته تشکل‌های عشایری در این راه خدمات بی شائبه ارائه دادند و ۱۴ هزار تن جو، ۳ هزار تن کنسانتره و ۲ هزار تن سایر علوفه بین عشایر توزیع شد.


وی با اشاره به بحث بیمه شدن خانوارهای عشایری، افزود: تا کنون ۷ هزار خانوار عشایری تحت بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند و از خدمات این بیمه بهره‌مند می‌شوند.


وی گفت: در بحث تسهیلات بانکی سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای پرواربندی عشایر جذب شد که تاکنون ۸۶ درصد توسط بانک کشاورزی پرداخت و به شغل تبدیل شده و حدود ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هم تسهیلات برای تشکل‌ها ایجاد کرده‌ایم

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۸۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تسهیلات مسکن جوانان افزایش می‌یابد

مهدی صحابی، اظهار داشت: سقف تسهیلات مسکن جوانان طی چند هفتۀ آینده افزایش پیدا خواهد کرد و به شبکه بانکی ابلاغ می‌شود.

به گزارش اکوایران، وی گفت: بخشنامه قرارداد‌های «فکتورینگ» به منظور تامین مالی مطالبات پیمانکاران بخش خصوصی و دولتی با ۵۰ همت اعتبار به شبکه بانکی ابلاغ شده است، همچنین استفاده از ابزار‌های نوین تامین مالی در قالب تامین مالی زنجیره‌ای همچون اوراق گام، کارت اعتباری متصل به اوارق گام، گواهی‌های سپرده عام و خاص و انتشار انواع صکوک از دیگر برنامه‌های بانک مرکزی برای تامین مالی بخش تولید در سال جاری است.

در ادامه بخشی از توضیحات مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی آمده است:

تامین ۳۵۰ همت در قالب تامین مالی زنجیره‌ای

سهم اعتبارات تامین مالی زنجیره‌ای در سال جاری را در مجموع ۳۵۰ همت است که ۵۰ همت از این اعتبار به ابزار فکتورینگ اختصاص خواهد داشت.

سال گذشته در زمینه انتشار اوراق گام برخی موانع و محدویت‌هایی وجود داشت که مانع از تحقق اهداف بانک مرکزی شد، اما با توجه به رفع این موانع از جمله تکالیف تعیین شده برای دستگاه‌های بیشتری برای پذیرش این اوراق بابت حقوق دولتی معادن، بدهی‌های بیمه، بدهی‌های مالیاتی و... تسهیل‌گری مناسبی در زمینه استفاده از این ابزار تامین مالی فراهم شده است.

پیش بینی ۳.۲ همت تسهیلات قرض الحسنه برای شرکت‌های دانش بنیان

در قالب قانون بوجه سال جاری شبکه بانکی مکلف شده تا به میزان ۳.۲ همت از این شرکت‌ها از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار شرکت ها‌ی دانش بنیان قرار دهند همچنین اعطای تسهیلات عادی همچون سنوات گذشته به این شرکت‌ها انجام خواهد شد که در این راستا سال گذشته، شبکه بانکی بیش از ۲۳۳ همت تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت کرد که نسبت به سال قبل رشد ۶۱ درصدی را نشان می‌دهد.

سقف تسهیلات مسکن جوانان افزایش یافت

شبکه بانکی در سال جاری ضمن حمایت از عرضه و تولید در بخش مسکن، حسب «قانون جهش تولید مسکن» موانع و مشکلاتی که در زمینه‌های مختلف از جمله موانع مربوط به پرداخت تسهیلات پروژه‌ها را براساس مقررات رفع کند؛ همچنین در بخش تقاضا نیز برای اینکه جوانان خانه‌دار شوند و فرهنگ سپرده‌گذاری ترویج پیدا کند، سقف تسهیلات مسکن جوانان طی چند هفتۀ آینده افزایش پیدا خواهد کرد و به شبکه بانکی ابلاغ می‌شود.

تعیین سقف سهمیه پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری

در قانون بودجه سال جاری، ۲۰۰ همت بابت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در نظر گرفته شده است، مهم‌ترین فاکتوری که بانک مرکزی در تعیین سقف کلی و همچنین تعیین سهم شبکه بانکی به آن توجه دارد، توان شبکه بانکی در بخش قرض‌الحسنه است. یعنی بررسی می‌شود میزان سپرده‌هایی که بوده به چه میزان رشد داشته، میزان تسهیلاتی که برگشت خورده است به چه میزان بوده و سپس براساس آن، توان شبکه بانکی سنجیده و سقف کلی و سهمیه ابلاغ می‌شود.

هم‌اکنون موضوع تعیین سهمیه بانک‌ها در زمینه تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در ارکان بانک مرکزی در حال بررسی است و فعلاً سهمیه یک دوازدهم برای فروردین به بانک‌ها ابلاغ شده و در پایان فروردین نیز در صورت نیاز، سهمیه یک دوازدهم اردیبهشت ماه ابلاغ می‌شود تا در نهایت پس از اعلام نظر هیئت عالی بانک مرکزی در زمینه میزان توان شبکه بانکی در مورد سهمیه قطعی بانک‌ها تصمیم‌گیری خواهد شد.

رشد ۲۴.۷ درصد اعطای تسهیلات در سال ۱۴۰۲

در سال گذشته شبکه بانکی بیش از پنج هزار و ۶۴۶ همت تسهیلات به بخش‌های مختلف اقتصادی پرداخت کرد. این میزان، یک هزار و ۱۲۰ همت معادل ۲۴.۷ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. همچنین بیش از ۸۱ درصد از تسهیلاتی که شبکه بانکی پرداخت شده، برای حمایت از کسب و کار‌ها و تولید بوده است.

در سال ۱۴۰۲ تعداد ۷۷۲ هزار و ۹۰۰ نفر از تسهیلات ازدواج به میزان ۱۵۸ همت استفاده کرده‌اند. سال ۱۴۰۲ با یک صف ۱۵۰ هزار نفری به پایان رسید که این تعداد به افراد متقاضی در سال جدید اضافه خواهند شد.

پایان سردرگمی متقاضیان تسهیلات ودیعه مسکن و فرزند سوم

عملکرد سال گذشته شبکه بانکی در زمینه پرداخت تسهیلات ودیعه ساخت و خرید مسکن فرزند سوم را حدود ۰.۶ همت است و این عملکرد قابل قبول نیست و لذا برای سال جاری تمهیداتی اندیشیده شده تا شعب به طور شفاف به مردم معرفی شوند امیدواریم عملکرد بهتری را شاهد باشیم.

تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه ساخت و خرید مسکن فرزند سوم که در قانون بودجه امسال در نظر گرفته شده به پنج بانک عامل شامل بانک‌های صادرات، تجارت، ملت، مسکن و پست بانک ابلاغ شده است. در این ابلاغ تأکید شده تا سردرگمی که در سال‌های گذشته برای متقاضیان پیش آمده بود با انتشار اسامی شعب منتخب بانک‌ها برای عموم مردم برطرف شود.

دیگر خبرها

  • بیمه رایگان مادران روستایی و عشایری در هرمزگان
  • مادران روستایی و عشایری دارای سه فرزند به صورت رایگان بیمه می‌شوند
  • بیمه رایگان مادران روستایی و عشایر دارای سه فرزند
  • آخرین جزئیات بیمه مادران روستایی و عشایر دارای ۳ فرزند و بیشتر + سایت ثبت نام بیمه
  • سقف تسهیلات مسکن جوانان افزایش می‌یابد
  • ثبت‌نام بیمه رایگان مادران غیرشاغل روستایی و عشایر در اصفهان
  • برقراری بیمه اجتماعی رایگان برای مادران خانه دار روستایی و عشایری دارای ۳ فرزند و بیشتر
  • بهره‌مندی رایگان زنان خانه‌دار روستایی و عشایری ایلام از مزایای بیمه اجتماعی
  • ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به عشایر غرب خراسان پرداخت شد
  • میدان داری دولت سیزدهم در خدمت رسانی به جامعه عشایری شهرستان اردل