Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

رئیس اداره سرمایه انسانی ستادکل نیروهای مسلح از افزایش حقوق ۲۰ درصدی سربازان خبر داد و گفت: به زودی خبرهای خوشی برای مشمولان غایب و کنکوری اعلام می‌شود.

امیر دریادار دوم غلامرضا رحیمی پور اظهار کرد: شیوع بیماری‌ها در پادگان‌ها کمتر است چون بهداری‌ها فعال‌تر هستند، همه پادگان‌ها پزشک دارند و تمامی سربازها معاینه می‌شوند و به دارو و امکانات دسترسی آسان دارند، و البته که یگان‌های نظامی آماده باش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق آخرین آمار ۵۴ نفر از سربازان به کرونا مبتلا شدند و به غیر از این تعداد شیوع خاصی در پادگان‌ها نداشتیم و بیماری کنترل شد و مشکلی در هیچ مرکز آموزشی دیده نشد.

رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: خوشبختانه بیماری در پادگان‌ها مخصوصاً در حوزه مراکز آموزشی سرباز کنترل شده است. فاصله اجتماعی رعایت می‌شود، مراکز تجهیز و توجیه شدند، سربازان هم جوان و قدرتمند هستند و بیماری در این سنین کمترین فراگیری را دارد. خوشبختانه در این موضوع اتفاق خاصی رخ نداده است.

افزایش حقوق ۲۰ درصدی سربازان

امیر رحیمی‌پور با اشاره به افزایش حقوق سربازان طی سال جاری گفت: افزایش حقوق مطابق قانون انجام می‌شود و باید دولت بودجه آن را واریز کند. امسال به جد به این مساله وارد شدیم و درخواست کردیم تا در قانون بودجه به ما مبلغی را برای افزایش حقوق اختصاص دهند تا پرداخت حقوق مطابق قانون را بتوانیم داشته باشیم.

وی ادامه داد: اما به خاطر مشکلاتی که برای دولت در بحث تأمین اعتبار ایجاد شد موفق نشدیم اعتبار را از دولت بگیریم و به همین دلیل ستاد کل علاوه بر ۲۰ درصدی که مصوب شد به طور میانگین تا ۸۰ هزار تومان به حقوق تمامی کارکنان وظیفه از اعتبارات ستاد کل اضافه گردید و حداقل حقوق یک سرباز عادی ۳۳۴ هزار تومان است.

توضیحات در مورد ضابطه عدم اجباری بودن کچل کردن برای سربازان

امیر رحیمی پور در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه سال گذشته عنوان شد دیگر نیازی نیست سربازان کچل کنند، اما گویا در تمامی پادگان‌ها این موارد رعایت نمی‌شود، چرا چیزی که ضابطه شده است، اجرا نمی‌شود، گفت: این ضابطه تدوین است یعنی اینکه دلبخواهی نیست و لازم الاجرا است اما در مورد کچلی مطلبی که گفته شد یک بازه وجود داشت یعنی بین ۵ نمره فاصله داشته است. برخی یگان‌ها حداقل را رعایت کردند و برخی حداکثر را رعایت کردند. برخی یگان‌ها رزمی هستند و آموزشی دارند و انتظار دارند سربازان فعالیت بیشتری داشته باشند به همین دلیل حداقل را رعایت کردند و از سربازان می‌خواستند تا جایی که می‌شود موهایشان را کوتاه کنند.

وی ادامه داد: اما این را بگویم که اگر جایی سربازی شکایت داشت به عنوان تخلف آن را بررسی می‌کنیم و اگر محرز شد با آن برخورد خواهد شد.

۵۰ درصد سربازان بومی هستند

رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه موضوع بومی سازی برای سربازان تا چه میزان اجرا می‌شود، گفت: سعی داریم تا جایی که می‌شود موضوع بومی سازی را در سربازی رعایت کنیم ولی نمی‌توان گفت که به صورت صد در صدی بومی سازی در سربازی اجرا می‌شود چرا که برخی یگان‌ها با شهرها فاصله دارند و یا وسط بیابان هستند یا مراکز آموزش خاص هستند.

امیر رحیمی پور بیان کرد: الان در حال حاضر نصف سربازان ما بومی هستند و اینکه بخواهیم تمام سربازان را ۱۰۰ درصد بومی کنیم امکان پذیر نیست. چون پراکندگی جغرافیایی کشور ما متناسب با پادگان‌ها نیست.

وی با اشاره به موضوع کرونا و تعویق در برگزاری آزمون‌ها و نگرانی مشمولانی که قصد شرکت در آزمون را داشتند، گفت: این مشکل را سازمان سنجش منعکس کرده است و تا ده روز آینده بررسی می‌کنیم و خبر می‌دهیم. البته برای کنکوری‌های دیپلمه (سراسری) مشکلی نداریم. سایر امتحانات سراسری متعاقباً بررسی و اعلام می‌شود.

به گفته رحیمی پور این موضوع قابل بررسی است و باید با وزارت علوم و وزارت بهداشت جلسات مشترکی گذاشته شود تا بتوان کمکی به این مشمولان کرد.

رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از راه اندازی یک راه ارتباطی با سربازان خبر داد که در این درگاه سربازان واقعی بتوانند مشکلات خود را مستقیم با اداره سرباز در میان بگذارند و پاسخ خود را دریافت کنند.

طرح خرید خدمت به هیچ عنوان تمدید نمی‌شود

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا امکان دارد دوباره بحث خرید خدمت مطرح شود یا نه، گفت: آن طرح به ما آسیب زیادی وارد کرد، سربازان غایب منتظر ماندند تا ۸ سالشان پر شود و خدمتشان را بخرند و به سربازی نیامدند و تعداد غایبین ما چند برابر شد. در حالی که قرار بود این طرح مسئله غایبین را حل کند. یعنی مشکل افرادی که غایب هستند و سن بالایی دارند و ارزش اعزام به سربازی ندارد، حل شود. الان برعکس شد و چند ده هزار نفر سال گذشته به غایبین ما اضافه شد. به همین دلیل به شدت با این طرح مخالف هستیم و به هیچ عنوان هم تمدید نمی‌شود چون اثر مثبتی نداشته است.

امیر رحیمی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه افرادی می‌گویند ۸ سال غیبت ما پر شده است و الان متأهل هستیم و رفتن به سربازی برایمان مشکل است، آیا برای این افرادی برنامه‌ای ندارید، گفت: امکان تمدید این طرح وجود ندارد. اولاً این طرح تبعیض آمیز بود. ثانیاً آثار مثبتی برای ما نداشت.

رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در پایان گفت: اگر تعداد غایبین ما که آن زمان دو میلیون و نیم بود و با اجرای این طرح تعداد غایبین به یک و نیم میلیون می‌رسید می‌گفتیم طرح خوبی است و حداقل غایبین را کم کرده است ولی الان غایبین ما دو میلیون و ۶۰۰ هزار نفر شده است. البته برنامه‌هایی برای این افرادی که ذکر شد داریم که در زمان مناسب اعلام می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سربازان مشمولان غایب رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح افزایش حقوق امیر رحیمی پادگان ها رحیمی پور یگان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۸۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!

به گزارش خبرنگار مهر؛ داستان از کمبود معلم در مدارس آغاز شد. وقتی که علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: مهر ۱۴۰۲ را با کمبود بیش از ۲۰۰ هزار معلم آغاز کردیم.

در چنین شرایطی بود که وزارت آموزش و پرورش برای جبران کمبود نیرو، از دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان استفاده کرد.

بر اساس تصمیم وزارت آموزش و پرورش دانشجویان ورودی ۹۹ دانشگاه فرهنگیان، که سال آخر تحصیل خود را می‌گذراندند؛ اواخر مهر سال تحصیلی جاری به ناگاه و برخلاف همه وعده‌های دانشگاه، یک سال زودتر معلم شدند تا با فداکاری خود و عشقی که به تدریس به کودکان دارند, دانش آموزان کمتری از کمبود معلم ضربه بخوردند.

اما این تدریس اجباری دانشجومعلمان در مدارس چه آثار زیانباری داشت؟

پیگیری‌های خبرنگار مهر نشان می‌دهد این نومعلمان از مهر ۱۴۰۲ یعنی به مدت ۷ ماه از سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در مدارس مشغول تدریس بودند ولی واریزی‌هایی کمتر از یک میلیون تومان برای این ۷ ماه تدریس به آنان داده شده است..

۳۰ هزار تومان حقوق گرفتم

یکی از این نومعلمان که دانشجوی سال چهارمی دانشگاه فرهنگیان در تهران بود به خبرنگار مهر گفت: من برای رفتن به کلاس درس هر روز هزینه ایاب و ذهاب دارم؛ هزینه‌های دیگری هم به من تحمیل می‌شود تا در کلاس درس حاضر شوم اما این ماه برای من فقط ۳۰ هزار تومان واریز کردند. بخشی از حقوقم بابت هزینه و شهریه کلاس‌های مجازی دانشگاه کسر شد و بخش دیگر ناشی از تبدیل وضعیت ما از دانشجویی به معلمی بود که یک ماه از حقوقم کسر گردید.

نه تنها حقوق معلمی مناسبی به این دانشجو معلمان پرداخت نشده که مبلغی از کمک هزینه و حقوق دانشجویان هم به بهانه هزینه‌های خوابگاه از آنان کسر شده است.

موضوع عجیب کسر ۴۵ درصد از حقوق

شاید عجیب‌ترین و ناعادلانه‌ترین برخوردی که با دانشجومعلمان در سال تحصیلی جاری شده؛ کسر ۴۵ درصد و ۲۵ درصد از حقوق دانشجومعلمان است.

تعدادی از دانشجومعلمان در گفت و گو با مهر تأیید کردند که دانشگاه هزینه خدمات ارائه شده به دانشجو را بدون اطلاع قبلی و در اقدامی نامتعارف از حقوق دانشجومعلمان برداشته است. حقوقی که در ماه‌های قبل هم ناچیز بود؛ حالا با این کسورات حسابی آب رفته است.

دانشجومعلمان معتقدند مسئولان دانشگاه بدون محاسبه دقیق میزان استفاده دانشجو از امکانات خوابگاهی و امکانات رفاهی، از حقوق دانشجویان خوابگاهی ۴۵ درصد و از حقوق دانشجویان ترددی و غیرخوابگاهی ۲۵ درصد را کسر می‌کند؛ سوالی که مطرح می‌شود این است که میزان استفاده دانشجویان از امکانات رفاهی چه مقدار است یا باید چه مقدار باشد که از حقوق دانشجو معلم مبلغی کسر نشود.

دانشجومعلمان می‌پرسند چرا کسر حقوق ناشی از تبدیل وضعیت به یکباره و بدون اطلاع قبلی صورت گرفته است؟

دانشجو‬ معلمان‬ بر این موضوع‬ تاکید داشتند‬ که‬ تاکنون چندین‬ هزار دانشجوی متعهد خدمت در دانشگاه‌های مختلف کشور تحصیل کرده‌اند، از حقوق و مزایای قانونی بهره‌مند شده‏ و نسبت به پرداخت هزینه غذا و خوابگاه اقدام کرده‌اند، اما مسئله و موضوعی تحت عنوان کسر ۲۵ درصد و ۴۵ درصد نداشته‌اند، لذا کسر ۴۵ درصد و ۲۵ درصد مبتنی بر قانون نیست و لغو آن نیز نیاز به قانون‌گذاری جدید ندارد.

تدریس همزمان دانشجومعلمان به وضعیت تحصیلی آنان در دانشگاه فرهنگیان هم ضربه زده است؛ در ابتدایی‌ترین حالت، یک دانشجو معلم ناچار است بسیاری از زمان خود را روزانه و در طول هفته به جای مطالعه مطالب دانشگاهی، به تدریس در کلاس، طراحی پرسش از دانش آموزان و تصحیح اوراق امتحانی بگذراند.

دانشگاه فرهنگیان که در ابتدا قول داده بود نهایت همکاری را با وضعیت شغلی این دانشجو معلمان کند؛ امتحانات پایان ترم را حضوری برگزار کرد که بسیاری از دانشجومعلمان را برای شرکت در امتحانات به دردسر انداخت. بسیاری از این دانشجومعلمان به جلسه آزمون نرسیدند و یا کلاس‌های درس خود را به ناچار برای شرکت در امتحانات رها کردند.

اجبار ناگهانی دانشجومعلمان برای حضور در کلاس درس برای معلمی، عمل نکردن به وعده‌های پی در پی در خصوص واریز مبلغ حق التدریسی‌ها و کسورات دانشگاه که به صورت غیرشفاف، ناگهانی و بدون اطلاع قبلی بر دانشجومعلمان تحمیل شده است؛ موجب شده تا دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان خصوصاً دانشجویان ورودی ۹۹ چه در تدریس در مدرسه و چه در تحصیل در دانشگاه دچار مشکل شوند.

حال این سوال مطرح است که با توجه به تداوم کمبود معلم در مدارس، آیا در سال‌های آینده باز هم شاهد به کار گیری بدون برنامه و نامناسب دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کلاس‌های درس خواهیم بود؟

کد خبر 6086350 علی قدمی

دیگر خبرها

  • نودل برای کودکان؛ ممنوع!
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • عدم افزایش حق مسکن و پایه سنوات کارگران هیچ توجیهی ندارد
  • لیست نهایی تیم ملی والیبال با دو غایب بزرگ اعلام شد
  • یارانه ۶۰۰ هزار تومانی برای مادرانِ فرزندان کمتر از دوسال
  • معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!
  • «سیلوا» غایب بزرگ استقلال برابر تراکتور
  • خبر مهم برای مشمولان؛ به جای سربازی در این نهاد خدمت کنید
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • ۲۹ درصد از ناوگان باری در جاده‌های استان بوشهر دارای اضافه بودند