Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور توان‌بخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: مراکز نگهداری سالمندان و معلولین ذهنی و حرکتی که غالباً با بیماری‌های زمینه‌ای هم دست‌به‌گریبان هستند باید به‌دقت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و مقابله‌ای را در اولویت قرار دهند.

محمد نفریه در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با رد موضوع اخراج معلولان ذهنی و حرکتی و سالمندان از مراکز نگهداری سازمان بهزیستی گفت: ما برای پذیرش مدد جویان پروتکل‌های بهداشتی داریم  و در ابتدای شیوع کرونا به بسیاری از خانواده‌ها پیشنهاد دادیم تا مددجویانشان را به مرخصی نبرند و درصورتی‌که قصد دارند این عزیزان را به مرخصی ببرند تا پایان شرایط شیوع کرونا و بازگشت شرایط به حالت عادی آن‌ها را در کنار خود نگهداری کنند چراکه بازگشت این افراد می‌توانست موجب انتقال کرونا به مراکز نگهداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مراکز سازمان بهزیستی جزء مراکز با ریسک بالا ازنظر احتمال شیوع کرونا و تبعات انتشار این بیماری هستند افزود: پیشگیری از شیوع این بیماری منحوس در بین سالمندان و معلولان ذهنی و حرکتی که در مراکز نگهداری می‌شوند با توجه به شرایط این افراد و آسیب‌پذیر بودن آن‌ها، کار بسیار دشواری است و نبایستی با پذیرش یک نفر این خطر را برای بقیه ایجاد کرد.

معاون امور توان‌بخشی سازمان بهزیستی کشور توضیح داد: برخی مددجویان به مرخصی رفتند و تا مدتی پذیرش آن‌ها انجام نمی‌شد اما در پروتکلی که ابلاغ‌شده اعلام شده است که اگر مرکز نگهداری، خودش محلی برای قرنطینه افراد بازگشته از مرخصی دارد، آن‌ها را پذیرفته و پس از 14 روز نگهداری در قرنطینه و اطمینان از عدم ابتلای آن‌ها به کرونا، این افراد به محیط اصلی مرکز نگهداری منتقل شوند.

وی تأکید کرد: به‌این‌ترتیب بعضی از افراد مشکوک تشخیص داده می‌شوند و دوره نقاهت را نگذرانده‌اند و در این موارد خانواده باید این افراد را تا 14 روز نگهداری کند و سپس درصورتی‌که منفی شدن PCR  و تست و آزمایش‌های مربوطه در مرکز نگهداری هم به مدت 14 روز قرنطینه می‌شود و درنهایت به محل اصلی نگهداری منتقل می‌شود.

نفریه یادآور شد: اگر موردی از عدم پذیرش گزارش‌شده تنها در این موارد بوده است که مطرح شد و خانواده‌هایی بوده‌اند که مدت یکی دو ماه افراد را برده و حالا در بازگرداندن مددجویان باید دستورالعمل را رعایت کنند که شاید برای برخی از آن‌ها دشواری ایجادشده باشد.

وی تأکید کرد: البته از ابتدای شیوع موارد اورژانسی و مواردی که دادستان‌های محترم دستور می‌دادند را پذیرش می‌کردیم و در حال حاضر هم با توجه به شرایط شیوع کرونا در کشور لازم است دستورالعمل‌ها به‌دقت بررسی و انجام شود تا خدای‌نکرده شرایط انتقال بیماری از بیرون مراکز به داخل آن‌ها ایجاد نشود و اینکه توقع داشته باشیم خانواده‌ها هر زمان که خواستند مددجو را به بیرون برده و در زمانی دیگر بخواهند بدون رعایت دستورالعمل به مرکز برگردانند ریسک ابتلای دیگر مددجویان و کادر مراکز را افزایش می‌دهد و برآوردن این خواسته بدون طی روند مربوطه امکان‌پذیر نیست .

معاون سازمان بهزیستی کشور با تأکید بر اینکه کرونا پیچیدگی‌های خودش را در تشخیص دارد گفت: ما موردی را در یکی از مراکز داشته‌ایم که مددجویی از مرخصی بازگشته و تست PCR وی منفی شده اما سه روز بعد علائم مثبت کرونا بروز داده و به بیمارستان منتقل‌شده و در این مورد 19 نفر دیگر از این مرکز مبتلا به کرونا شده‌اند پس می‌بینیم ریسک بسیار بالایی در مورد بازگشت مددجویان به مراکز نگهداری وجود دارد.

وی افزود: پیشگیری در مقابله با همه‌گیری ارجح به درمان است و در مورد کرونا مراکز نگهداری در مورد سالمندان و معلولین ذهنی و حرکتی که غالباً با بیماری‌های زمینه‌ای هم دست‌به‌گریبان هستند باید به‌دقت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و مقابله‌ای را در اولویت قرار دهند.

انتهای پیام/4145

منبع: آنا

کلیدواژه: سالمندان کرونا معلولان سازمان بهزیستی مراکز نگهداری ذهنی و حرکتی شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۸۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوند مدفوع می تواند علائم حرکتی در پارکینسون را بهبود بخشد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، بیماری پارکینسون یکی از علل اصلی ناتوانی در سراسر جهان است، و در حالی که گزینه‌های درمانی در دسترس هستند، اما با گذشت زمان تاثیرشان کمتر شده است.

به گفته کارشناسان، این مطالعه می‌تواند راه را برای تحقیقات بیشتر در مورد نقش میکروبیوم روده در شرایط تخریب کننده عصبی هموار کند.

یک کارآزمایی بالینی کوچک که در بیمارستان دانشگاه گنت، بلژیک انجام شد نشان داد که افراد مبتلا به بیماری پارکینسون که یک دوز پیوند مدفوع را از یک اهداکننده سالم دریافت کرده بودند، در مقایسه با افرادی که دارونما دریافت کرده بودند، علائم شأن بهبود یافته بود.

نتایج منتشر شده نشان می‌دهد که امتیاز حرکتی افرادی که پیوند اهداکننده دریافت کرده‌اند پس از ۱۲ ماه ۵.۸ امتیاز بهبود یافت، در مقایسه با بهبود ۲.۷ امتیازی در افرادی که پیوند دارونما دریافت کرده بودند.

علائم گوارشی خفیف یک عارضه جانبی منفی رایج در زمان پیوند بود و بیشتر در افرادی که پیوند اهداکننده را دریافت کردند مشاهده شد. دریافت کنندگان پیوند اهداکننده نیز احتمال بیشتری داشت که پس از ۱۲ ماه خستگی شأن تشدید شود.

برای این مطالعه، در مجموع ۲۲ شرکت کننده مبتلا به بیماری پارکینسون در مراحل اولیه، پیوند را از اهداکنندگان سالم دریافت کردند و ۲۴ نفر دارونما دریافت کردند.

پیوند مدفوع برای هر دو گروه درمان شده و گروه دارونما از طریق لوله‌ای که در ژژنوم، بخشی از روده کوچک، قرار داده شده بود، انجام شد.

محققان شرکت کنندگان را در ۳، ۶ و ۱۲ ماه پس از پیوند پیگیری کردند. آنها داده‌هایی را در مورد علائم گوارشی، علائم غیرحرکتی، افسردگی و اضطراب، خواب و خستگی و شناخت جمع آوری کردند.

در حالی که افرادی که از اهداکنندگان سالم پیوند مدفوع دریافت کرده بودند، بهبودی در علائم حرکتی خود داشتند، به نظر می‌رسید خستگی بیشتری را تجربه کردند.

«پاتریک سانتنز»، محقق ارشد و استاد عصب شناسی در بیمارستان دانشگاه گنت، گفت: «دلیل این تأثیر منفی نامشخص است. ما توضیح خوبی برای این پدیده نداریم، اما گمان می‌کنیم که مکانیسم‌های التهابی ممکن است دخیل باشند. خستگی در اختلالات التهابی روده شایع است.»

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

کد خبر 6086931

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • پیوند مدفوع می تواند علائم حرکتی در پارکینسون را بهبود بخشد
  • معاینه رایگان سالمندان کم توان در هفته سلامت
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است