Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران تاکید کرد که این بانک در سال جاری، برنامه مدون و مفصلی برای جذب ارز حاصل از صادرات دارد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، محسن امین زارع با بیان این که در سال های گذشته و در جریان رونق واردات، عملکرد ارزی بانک ها بیشتر در همین حوزه واردات مورد توجه قرار می گرفت، گفت: اکنون که روند ارزی کشور تغییر کرده و حوزه صادرات قوت گرفته است، نحوه ارزیابی عملکرد بانک ها نیز باید تغییر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با افزایش نرخ ارز، صادرات و به ویژه صادرات غیرنفتی جذابیت بیشتری پیدا کرده و از این رو بانک ها در رقابت برای جذب منابع ارزی حاصل از صادرات قرار گرفته اند.

امین زارع با بیان این که واحدهای ارزی بانک ملی ایران تقویت شده و نسبت به اهمیت این موضوع به خوبی توجیه اند، اظهار کرد: صرافی و ادارات مرکزی بانک هم بر این کارکرد متمرکز شده اند و بانک به خوبی این فرایند را پیش می برد.

معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران با اشاره به تقویت همکاری های این بانک با کارگزاری ها، خاطرنشان کرد: بسیاری از بخش های مرتبط با صادرات غیر نفتی، بکر و با اهمیت است و بانک ملی ایران در سال جاری بر این بخش ها تمرکز جدی دارد.

امین زارع با تاکید بر این که نباید نگاه بانک فقط به حوزه واردات معطوف باشد، اظهار کرد: بانک ملی ایران امسال در حوزه جذب منابع ارزی حاصل از صادرات به طور دقیق برنامه ریزی کرده است و این اقدامات حتما در میان مدت نتایج مثبتی به همراه خواهد داشت.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حاصل از صادرات بانک ملی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۹۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظارات بیش از حد برای کنترل نرخ ارز عقلایی نیست

معاون ارزی اسبق بانک مرکزی گفت: عملیات مقتدرانه نظامی ایران در وعده صادق باعث شد شاهد تاثیر آنچنانی بر افزایش نرخ ارز نباشیم و حتی روند قیمتی نیز برخلاف فضاسازی‌ها و پیش‌بینی‌ها نزولی شد. - اخبار اقتصادی -

سید کمال سیدعلی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه دو عامل بر تغییرات نرخ ارز اثر گذار است که اولی متغیرهای اقتصادی و دومی تنش‌های سیاسی بین‌المللی است، گفت: با توجه به نرخ تورم بالا در طول سال های گذشته کشور ما؛ نمی‌توان از تاثیر آن بر نرخ ارز غافل شد، اما بانک مرکزی با مدیریت خوبی که داشته توانسته تا افزایش نرخ ارز را کنترل کند، یعنی با توجه به افزایش تورم 40 درصدی، این میزان از رشد نرخ ارز مناسب ارزیابی می‌شود.

معاون ارزی اسبق بانک مرکزی بیان داشت: زمانی که در چند روز نرخ ارز به مقدار زیادی افزایش می‌یابد، نشان می‌دهد که این نوع بالا رفتن نرخ ارز ناشی از شوک‌های غیراقتصادی است. در این زمان همه به عملکرد بانک مرکزی حساس می‌شوند زیرا این بانک موفق شده بود 11 ماه 1402 نرخ ارز را در کانال مشخصی ثابت نگه دارد.

این کارشناس بازار ارز تصریح کرد: زمانی که تنش‌های سیاسی کاهش می‌یابد، پرش نرخ ارزی که در زمان بحران سیاسی به وجود آمده بود، تخلیه می‌شود و در این زمان است که نرخ ارز کاهش خواهد یافت.

سید علی با اشاره به این که بنیادهای اقتصاد ایران رو به بهود است، گفت: رشد اقتصادی بیشتر شده و شاهد افزایش سرمایه گذاری در کشور هستیم و از طرف دیگر نرخ رشد نقدینگی و نرخ رشد پایه پولی روند کاهشی دارد، برهمین اساس این موضوع موجب خواهد شد تا کنترل بازار ارز با سهولت بیشتری انجام گیرد.

معاون ارزی اسبق بانک مرکزی با اشاره به اینکه تا زمانی که نرخ تورم به کمتر از 25 درصد کاهش پیدا نکند، رشد نرخ ارز امری عادی است، گفت: ارز یک کالا محسوب می‌شود که با افزایش تورم نرخ آن بالا می‌رود. بنابراین اگر تورم کنترل شود، کسری بودجه در کشور از بین برود و نرخ رشد نقدینگی کاهش یابد، نرخ ارز مدیریت خواهد شد و در این زمان بانک مرکزی بهتر می‌تواند بازار ارز را کنترل کند.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از متغیرهایی که در مدیریت بهتر بازار ارز به بانک مرکزی کمک می‌کند، افزایش صادرات غیر نفتی است و سایر دستگاه باید در این زمینه کمک حال بانک مرکزی باشند.

سید علی در پایان تاکید کرد: انتظارات بیش از حد از بانک مرکزی برای کنترل نرخ ارز غیرعقلایی است و اقتصاددان‌های کشور نیز متفق القول معتقدند که سایر دستگاه‌ها باید به بانک مرکزی برای کنترل تورم، رشد تولید و افزایش درآمدهای ارزی کمک کنند و اگر بهبود متغیرهای اقتصادی ادامه داشته باشد، رشد نرخ ارز هم به همان نسبت کاهشی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • افتتاح حساب ارزی در اپلیکیشن «بام» ممکن شد
  • تامین ارز کالای قاچاق در چهارراه استانبول/ بازار غیررسمی آرام می‌شود
  • افتتاح حساب ارزی در اپلیکیشن «بام» ممکن شد
  • نحوه ایفای تعهدات ارزی محصولات هیدروکربنی‌ و قیر اعلام شد
  • ضرورت طراحی و تدوین برنامه ۵ ساله شهرداری تبریز
  • اصلاح سیاست‌های ارزی در بانک مرکزی/ التهابات کاهش خواهد یافت
  • اصلاح سیاست‌های ارزی در بانک مرکزی/ التهابات ارزی کاهش خواهد یافت
  • انتظارات بیش از حد برای کنترل نرخ ارز عقلایی نیست