Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از لاهیجان، حجت‌الاسلام محمد شفیعی در حاشیه بازدید هیئت نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه ۳ دانشگاه آزاد اسلامی(مازندران، گیلان‌ و گلستان) از دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان اظهار کرد: «بازرسی‌ از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در نقاط مختلف کشور به‌منظور صیانت از حقوق دانشجو و بیت‌المال به‌صورت دوره‌ای انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «برحسب تأکید عنایت‌الله ملکی‌تبار رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی، بازرسی از واحدهای دانشگاهی یکی از اولویت‌های مهم دانشگاه است.»

مدیرکل نظارت، ارزیابی ، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه ۳ دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «با توجه به بازگشایی احتمالی واحدهای دانشگاهی و نیاز دانشجویان به استفاده از امکاناتی مانند سالن غذاخوری، بوفه، خوابگاه دانشجویی، انبار و سردخانه مواد غذایی، اقدام به بازرسی سرزده کردیم.»

شفیعی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان از واحدهای بسیار باسابقه، قدیمی و موفق در استان گیلان و منطقه است، ادامه داد: «یکی از اهداف این بازرسی‌ها، تقویت نقاط قوت و تذکر و برطرف کردن نقاط ضعف احتمالی است که واحد دانشگاهی لاهیجان از واحدهای موفق در امر حفظ استانداردها بوده و این امر جز با نظارت و پیگیری رئیس و مسئولان ذی‌ربط امکان‌پذیر نیست.»

وی با بیان اینکه بازرسی‌ها منجر به ارتقای عملکرد و اصلاح امور خواهد شد، اظهار کرد: «نقش بازرسی در پیگیری مشکلات و اصلاح امور انکارناپذیر است و در بازرسی‌ها، استفاده از امکانات بومی و جلوگیری از اسراف و مصرف بی‌رویه در راستای منویات مقام معظم رهبری و تأکید ایشان مبنی بر احیا و اجرای صحیح اقتصاد مقاومتی به‌صورت مستمر از واحدهای دانشگاهی مدنظر قرار می‌گیرد.»

انتهای پیام/

167 / 167 اقتصاد مقاومتی بازرسی از واحدهای دانشگاه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۹۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته

سیجانی مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان تهران در نشست خبری گفت:گام نخست ما توسعه واحدهای صنعتی است،در استان تهران حدود ۳۸ شهرک صنعتی وجود دارد و بزرگ ترین شهرک دولتی و خصوصی بزرگ شکور در تهران قرار دارد. شهرک هایی صنعتی شنزار و شمس آباد، شهرک های خصوصی و دولتی هستند که بزرگ ترین شهرک صنعتی در ایران هستند.

او افزود:درحال حاضر، در استان حدود ۱۱هزار واحد صنعتی دارای مجوز وجود دارد که از این تعداد ۵۵ تا ۶۰ درصد آن ها شهرک های صنعتی هستند. یکی از مشکلات بزرگی که شهرک های صنعتی با آن مواجه هستند، بحث نقدینگی و تامین مالی است.

به گفته او، سیاست های بانک مرکزی در ارائه تسهیلات، از سال گذشته روند انقباضی را طی کرده است و این موضوع تامین ارز را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

سیجانی بیان کرد:سال گذشته ۲۰۰ واحد راکت صنعتی احیا و راه اندازی شد به طوری که هنوز ۴۰۰ واحد هم باید احیا شود ،همچنین افزایش سرمایه برای واحدهای صنعتی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران گفت:مهم ترین بحثی که واحد های تولیدی با آن مواجه هستند، بحث تامین ارز و تامین ریال است که توزیع و توسعه واحد ها را با مشکل مواجه کرده است. برای آنکه جهش هایی در شهرک های صنعتی صورت گیرد، نیاز است تا بانک ها به ویژه بانک مرکزی همراهی بیشتری داشته باشد. پس باید اشاره کرد که تامین ارز و تامین ریال، بحث قابل توجهی است که نیازمند همراهی بانک ها برای ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی است.

سیجانی اضافه کرد:توسعه شرکت های دانش بنیان یکی از اهداف سازمان صمت است به طوری که واحدهای کوچک به سمت دانش بنیان شدن پیش می روند ،سال گذشته ۱۰۷ واحد ما مجوز دانش بنیان را اخذ کردند.

به گفته او، ۱۷ درصد صادرات کشور مختص به واحدهای تولیدی و صنعتی است.

سیجانی در پاسخ به این سوال که نحوه نظارت بر روی کالاهای اساسی چگونه است؟ گفت:بازدید های نظارتی بر روی کالاهای اساسی انجام می شود ،اتاق اصناف، صمت، تعزیرات بر روی کالاها نظارت می کنند ،اگر قیمت جدیدی از سوی سازمان حمایت اعلام رسمی نشود ،افزایش قیمت غیر قانونی است.

به گفته مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران،اگر کالایی  که وارد می شود اسناد گمرکی نداشته باشد ضن قاچاق محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • تعطیلی برخی واحدهای دانشگاه آزاد در زمان برگزاری کنکور
  • احیای واحدهای تولیدی در مازندران اولویت است
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • تشکیل کمیته اقتصادی برای درآمدزایی غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
  • اقدام مهم مراجع تصمیم‌ساز برای رفع مشکلات ایثارگران