Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ پس از 23ماه رشد بیوقفه، اقتصاد ایالات متحده برای نخستین بار از سال 2014، در سه ماهه نخست سال 2020 دچار انقباض شد.

بر اساس جدیدترین برآورد منتشر شده توسط دفتر تحلیل اقتصادی ایالات متحده، تولید ناخالص داخلی حقیقی 5درصد در سه ماهه نخست سال 2020 کاهش یافت. این در حالی است که در برآورد اولیه که در اواخر آوریل اعلام شد، 4.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

8درصد سقوط گزارش شده بود. این آمار بیشترین سقوط از سه ماهه چهارم سال 2008 است که در اوج بحران مالی، تولید ناخالص داخلی آمریکا 8.4 درصد کاهش یافت.

به دنبال بحران کووید-19 که در اواخر ماه مارس ضربه سهمگینی را به اقتصاد ایالات متحده وارد کرد، رکود گسترده‌ای مورد انتظار بود و نگرانی در خصوص بدتر شدن شرایط وجود دارد. با توجه به اینکه بخش‌های بزرگی از کشور در ماه آوریل تعطیل شدند و بیش از 40میلیون آمریکایی در طول بیماری همه‌گیر درخواست بیمه بیکاری دادند، مسلم است که شرایط به سمت وخامت بیشتر پیش خواهد رفت.

قابل ذکر است که BEA در گزارش رسمی خود نوشت: "افت تولید ناخالص داخلی در سه ماهه نخست سال، نتایج شیوع بیماری کووید-19 را نشان داد؛ زیرا دولت‌ها دستور در خانه ماندن را در ماه مارس صادر کردند. بسیاری از مشاغل و مدارس ملزم به دورکاری شدند و مصرف‌کنندگان هزینه‌های خود را لغو، محدود یا تغییر دادند که این مسئله منجر به تغییرات سریع در تقاضا شد."

در نمودار ارائه شده، تغییر روند رشد تولید ناخالص داخلی حقیقی آمریکا از سال 2008 تا کنون را مشاهده میکنید؛

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایالات متحده ویروس تولید ناخالص داخلی ویروس کرونا کرونا اخبار کرونا تولید ناخالص داخلی سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۰۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزی در توسعه اقتصاد همدان سهم ۳۰ درصدی دارد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه کشاورزی در توسعه اقتصاد همدان سهم ۳۰ درصدی دارد، گفت: کشاورزی مسیری برای مردمی‌سازی پروژه‌های اقتصادی همدان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سیدمجتبی حسینی ظهر امروز در مراسم عملیاتی‌سازی جهش تولیدات کشاورزی با ایده مولد‌سازی روستاها‌ اظهار‌ داشت: تأمین امنیت غذایی، اشتغال‌زایی تولید مواد خام صنایع تکمیلی و تبدیلی، ثروت آفرینی از ویژگی‌های بخش کشاورزی استان است که اثر‌گذاری 30 درصدی بر توسعه اقتصادی همدان دارد.

وی اصلاح الگوی کشت را در استان همدان ضروری دانست و با تأکید بر تکمیل زنجیره تولید و توسعه صنعت فرآوری محصولات بیان کرد: امسال ادبیات اقتصادی ما در استان همدان با کارشناسی شدن فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی اصولی برای تحقق شعار سال تقویت خواهد شد.

مقام ارشد اقتصادی استان همدان با بیان اینکه استفاده از یافته‌های نوین تحقیقاتی در کمیت و کیفیت محصولات تولیدی کشاورزی استان نقش به سزایی دارد، گفت: استفاده از توان شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان برای توسعه اقتصادی در بخش کشاورزی اهمیت بسیار دارد و برون سپاری بخشی از فعالیت‌های این حوزه از جمله راه‌های چابک سازی در دولت محسوب می‌شود.

حسینی با اشاره به اینکه نام‌گذاری اقتصادی سال از سوی مقام معظم رهبری نشان از اهمیت این مهم دارد افزود: مردمی سازی اقتصاد از راه‌های برون رفت اقتصاد دولتی و در هم تنیده موجود است به نحوی که تصدی‌گری مردم در امور اقتصادی می‌تواند راهگشا باشد.

وی افزود: ارتباط واحد تحقیقات با سازمان جهاد کشاورزی در راستای اجرای سیاست‌های اتخاذ شده اقتصادی استان نقش پررنگی در تولید با کیفیت محصولات کشاورزی استان دارد.

معاون اقتصادی استاندار همدان همچنین عنوان کرد: توجه به زیربخش‌های مختلف از جمله گلخانه‌ها، صنایع تبدیلی و توسعه واحدهای دام و طیور همچنین پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون از راه‌های تحقق سهمیه 17670 نفری اشتغال سال جاری در استان است.

حسینی مردمی شدن اقتصاد را دارای ملاحظاتی از جمله قدرت تدبیر در جهان‌سکولاری دانست و گفت: در تلاشیم با استفاده از توان بخش خصوصی و حمایت‌های دولت اتفاقات خوبی را در استان شاهد باشیم بر همین اساس برای رسیدن به این هدف ضرورت دارد فرصت خطا را از میان برداشته و با نقطه‌زنی دقیق عمل کنیم.

 وی در پایان تاکید کرد: استان همدان در کشاورزی متفاوت با سایر مناطق ایران است و شرایط آب و هوایی، توانایی، دانش، علاقمندی و تلاش کشاورزان در همدان می‌تواند موجب ارتقاء کشاورزی مبتنی بر شرایط آبی موجود و تغییر الگوی کشتی استان شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • «نبض تولید» را روی موج رادیو اقتصاد بشنوید
  • قالی‌بافان دلسردی می‌بافند / سایه‌اندازی رکود و کاهش صادرات بر فرش اردبیل
  • سهم بخش کشاورزی از تولید ناخالص داخلی استان زنجان ۲۶.۷ درصد است
  • مقایسه هزینه‌های نظامی آمریکا، چین و روسیه
  • تردید‌های تداوم رشد
  • کشاورزی در توسعه اقتصاد همدان سهم ۳۰ درصدی دارد
  • تثبیت نرخ ارز عامل کاهش تورم است