Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24 - رهبران حزب کمونیست چین گویا دنیای نابسامان شده از یورش ویروس برخاسته از این کشور را برای آسیب رساندن به اقتصاد کشورها وهمچنین ادامه زورگویی به تایوان و هنگ کنگ را مناسب تشخیص داده است و کار کثیف شکار شرکتها درهند از جمله این رفتارها به حساب می اید که در سرمقاله روزنامه ایندین اکسپرس بازتاب داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دراین سرمقاله می خوانیم:

اقدام دهلی نو برای جلوگیری از شکار شرکت های هندی توسط چینی ها؛ در زمانی صورت گرفت که بازار بورس اوراق بهادار هند، توسط ویروس کرونا، به شدت آسیب دیده است. این امر نشان دهنده  تصور نوظهور دهلی است که در خصوص چین، تجارت و امنیت جدائی ناپذیر هستند. نگرانی های دهلی با نگرانی  هایی مشابه از سایر نقاط جهان مشترک هستند. تعدادی از کشورهای اروپایی، از قبل در این راستا حرکت شان را آغاز کرده اند.در سال های اخیر،  چه در کشورهای در حال توسعه و چه در کشورهای توسعه یافته، این نگرانی  ها افزایش یافته است که «چین» کنترل دارایی  های زیربنایی، صنعتی و فناوری آنها را مورد هدف قرار داده است. اما بسیاری از دولت ها ترجیح داده بودند که فرصت دیگری به آن کشور بدهند. اما دیگر چنین نیست. در پی بحران ویروس کرونا، که جهان غرب را ویران کرده است، این تمایل به سرعت از بین رفته است.گرچه تعداد معدودی از رهبران جهانی می  خواهند که در حمله  علنی به چین، به رئیس جمهور آمریکا بپیوندند؛ بسیاری از آنها می  دانند که پکن تا حدودی مسئول این موضوع است که اجازه داد وضع اورژانسی سلامتی در یکی از شهرهای آن، به یک بیماری همه گیر جهانی تبدیل شود.اینکه شرکت های چینی با دسترسی آسان به پول و پشتیبانی سیاسی شدید از سوی پکن، اکنون از بدبختی اقتصادی سایر کشورها سوءاستفاده می  ­کنند؛ مانند نمک بر زخم پاشیدن است. در حالی که بیشتر رهبران مشغول مقابله با این ویروس هستند، احتمالاً آنها اجازه نمی  دهند پکن چنین اقداماتی را ادامه دهد.

حتی در کشوری مانند انگلیس، که دولت بوریس جانسون قبلا حامی تقویت مشارکت اقتصادی با چین و تمایل به فاصله گرفتن از متحد صمیمی خود (آمریکا)، شده بود؛ اکنون در حال تجدید نظر در آن خصوص است. . هفته  گذشته، دومینیک راب،  وزیر امور خارجه انگلیس گفت  دیگر «بازگشت به معاملات معمول» با چین، ممکن نخواهد بود.

فراتر از پاسخگویی چین به سؤال هایی درباره  شیوع ویروس کرونا؛ بسیاری از کشورها درباره  ماهیت تعامل تجاری خود با چین، در حال تجدید نظر هستند. با توجه به بسیاری از موضوعات از تجارت و سرمایه گذاری گرفته تا حمایت از مالکیت معنوی وغیره، یک احساس غیر قابل انکار وجود دارد که چین برای دستیابی به منافع یک  جانبه، از سیستم جهانی سوءاستفاده کرده است.هند نسبت به غرب درباره­  رابطه  تجارت و امنیت ملی سابقه و شناخت بهتری دارد. از اوایل دهه  1990، دهلی با این دیدگاه پیش رفته است که گسترش همکاری های اقتصادی با چین، به کاهش اختلافات سیاسی با آن، کمک خواهد کرد. اما با قوی تر شدن چین از نظر اقتصادی، اختلافات پر رنگ تر شده است. دهلی نو مسیر سازمان جهانی تجارت را برای چین آسان ساخت.

هند اجازه داد واردات ارزان قیمت از چین، بخش تولید هند را تضعیف کند و مازاد تجاری گسترده ­ای را به دنبال داشته باشد. هند اجازه داد تا چین نفوذ گسترده  ای در بخش مخابرات، بخش دیجیتال و سایر بخش  های پیشرفته آن داشته باشد و سرانجام عواقب منفی متعدد این کار را کشف کرد. در طی چند سال گذشته، رویکرد جدیدی از سوی هند دیده شده که باعث شده است هند با طرح کمربند و جاده چین مخالفت کند و با استناد به عدم تعادل تجاری با چین، از مذاکرات RCEP خارج شود. تصمیم در مورد سرمایه  گذاری مستقیم خارجی چینی را می ­توان یکی از آن قطعه  ها دانست. اما معما و پازل مقابله با حمله‌های اقتصادی استراتژیک چین، دهلی را برای مدت طولانی مورد آزمون قرار خواهد داد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۱۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم پس از کرونا چیست؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، معمولاً افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند ظرف چند هفته بهبود می‌یابند. اما بعضی از افراد، حتی کسانی که علائم زیادی ندارند و بیماری‌شان خفیف است ممکن است علائمی داشته باشند که پس از مدت طولانی ادامه پیدا کند. این مشکلات گاهی سندرم پس از کرونا یا کووید طولانی مدت نام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: ویروسی که موجب بی‌خوابی می‌شود سندرم پس از کووید ۱۹

سندرم پس از کووید-۱۹ شامل انواع علائم جدید، برگشتی یا مداوم است که افراد بیش از چهار هفته پس از ابتلا به کووید-۱۹ تجربه می‌کنند. در بعضی افراد، سندرم پس از کووید، ماه‌ها یا سال‌ها طول می‌کشد؛ به گونه‌ای که در بعضی موارد باعث ناتوانی فرد می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که بین یک ماه تا یک سال پس از ابتلا به کووید-۱۹، از هر ۵ فرد ۱۸ تا ۶۴ ساله، حداقل یک نفر یک دچار مشکلاتی می‌شود که ممکن است ناشی از کووید باشد.

ضمن آنکه در میان افراد ۶۵ ساله و بالاتر هم اغلب از هر چهار نفر حداقل یک نفر دچار عوارض پس از بیماری می‌شود بیماری پزشکی دارد که ممکن است ناشی از کووید باشد.

دکتر مصطفی نوری‌زاده، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گروه بیوتکنولوژی در مورد ابتلای جدید افراد به کرونا می‌گوید: بیماری کرونا ویروس که از اواخر سال ۲۰۱۹ شروع شد تا امروز حدوداً موجب ابتلای ۷۰۴ میلیون نفر به این بیماری شده و در این بین نیز تقریباً ۷ میلیون نفر جان خود را از دست دادند.

به غیر از آنکه این بیماری از لحاظ روانی، سلامت و اقتصاد موجب مشکلاتی زیادی شد؛ این مشکلات همچنان هم ادامه دارند.


آلرژی بعد از کووید

به گفته این استاد دانشگاه یکی از عوارضی که تا به امروز در مورد آن صحبت نشده بوده به وجود آمدن آلرژی بعد از دوران کووید است. این نظریه را مطالعه‌ای که به تازگی در نیچر چاپ شد ثابت کرده است.

این مطالعه که در کشورهای کره جنوبی، ژاپن و انگلستان انجام شد و در آن ۲ میلیون نفر شرکت کردند ثابت کرد کووید ۱۹ موجب افزایش آلرژی در افراد شده است.

افزایش بیست درصدی ابتلا به آلرژی

دکتر نوری زاده می‌گوید: نتایج مطالعات نشان داد افرادی که در این ۴ سال به کرونا مبتلا شدند به میزان ۲۰ درصد بیشتر از دیگر افراد مشکلات آلرژی را تجربه کردند؛ یعنی ویروس کرونا احتمال به وجود آمدن آلرژی را ۲۰ درصد افزایش داده است.

یکی از مشکلات عمده‌ای که بعد از کووید به میزان قابل توجهی افزایش داشت آسم است؛ یعنی افرادی که قبلاً به کرونا مبتلا شده‌اند دو برابر بیشتر از افرادی که به کرونا مبتلا نشدند می‌توانند مشکلات آسم را تجربه کنند.

یکی از واکنش‌های آلرژیک نیز رینیت یا آبریزش بینی است. این مطالعه همچنین ثابت کرده احتمال اینکه افراد مبتلا به کرونا به رینیت مبتلا شوند ۲۵ درصد افزایش داشته است.

مشکلات دو برابری عوارض ابتلای سخت به کرونا

به گفته این استاد دانشگاه در حالت کلی افرادی که بعد از ابتلا به کرونا علائم شدیدتری را تجربه کردند نسبت به افرادی که علائم خفیفی داشته‌اند با احتمال ابتلای بیشتری به مشکلات آلرژیک مواجه شده‌اند. این نسبت در افرادی که علائم شدیدتری را تجربه کردند ۵۰ درصد و در افرادی که علائم خفیف‌تری را تجربه کرده‌اند ۱۴ درصد است.

تشکیل لخته و ابتلا به سکته

نتیجه دیگری که این پژوهشگران حاصل کردند این بود که تزریق واکسن توانسته به میزان قابل توجهی موجب کاهش واکنش‌های آلژیک بعد از کووید شود.

احتمال می‌رود این تأثیر به خاطر تحت تأثیر قرار گرفتن سلول‌های تی از سیستم ایمنی باشد که مطالعات بعدی این نظر را تأیید یا رد خواهند کرد. همچنین تشکیل لخته یا سکته نیز از عوارض دیگر ابتلا به بیماری کرونا به شمار می‌رود.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1227939 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • فروش تریلی چینی پرقدرت با پیش پرداخت 2 میلیارد و 750 میلیونی و تحویل فوری
  • طرز پخت 10 کیلو چلو مرغ کاری توسط آشپز هندی (فیلم)
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • مراسم روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو
  • طرز پخت چلو مرغ توسط یک پدربزرگ‌ هندی (فیلم)
  • گرانترین خودروی برقی آفرود چینی در راه است
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • شهردار لندن خواستار توقف کشتار در غزه شد
  • سندروم پس از کرونا چیست؟