Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلین مصطفی محامی روز شنبه در دیدار با کارکنان دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان با اشاره به جایگاه مسجد به عنوان پایگاه عبادی و نماد مسلمانی، اظهار داشت: سرمایه‌گذاری در حوزه تشکیلاتی و محتوایی باید در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در دستور کار قرار گیرد.
وی خطاب به کارکنان دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: شما هم‌اینک با در اختیار داشتن نزدیک به ۷۵هزار نفر، یک لشکر را در حدود هزار و ۴۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد سطح استان در اختیار دارید که اگر این جمعیت به صورت صحیح هدایت، فرماندهی و مدیریت شود باید شاهد تحول در حوزه فرهنگی استان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه زاهدان افزود: باید در بخش محتوایی، ارائه خوراک فکری به مخاطبان، ارسال طرح و برنامه‌های مناسب به کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد و پیشنهاد طرح‌های مبتکرانه به دبیرخانه کشور را در نظر داشت.

مسوول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سیستان‌وبلوچستان نیز اظهارداشت:هم‌اینک یکهزار و ۳۹۴ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان فعال بوده که ۴۲۷ کانون  معادل ۳۰درصد در مناطق شهری و بقیه در حوزه عشایری و روستایی مستقر هستند.
حجت‌الاسلام مهدی پودینه با بیان اینکه در حوزه عشایری و روستایی مشکلی برای اعطای مجوز فعالیت به کانون‌های دبیرخانه فرهنگی و هنری مساجد نداریم، گفت: از مجموع کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان ۷۳۳ کانون معادل ۵۲ درصد در مساجد شیعه و ۶۶۱ کانون معادل ۴۸ درصد در مساجد اهل سنت مستقر هستند.
وی تصریح کرد: در مساجدی که کانون این نهاد به فعالیت مشغول است کتابخانه‌های مخزن‌دار و باز نیز وجود دارند و براساس آمار موجود، ۵۱۰ هزار جلد کتاب در این کتابخانه‌ها توزیع شده است.
مسوول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان ادامه داد: بر اساس شاخص‌های اعلام شده این استان با ۱۸۷ کانون فعال، رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

برچسب‌ها نماینده ولی فقیه سیستان و بلوچستان کانون فرهنگی هنری مساجد مصطفی محامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه سیستان و بلوچستان کانون فرهنگی هنری مساجد نماینده ولی فقیه سیستان و بلوچستان کانون فرهنگی هنری مساجد دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد سیستان سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۱۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، رضوان باقلاچی در دیدار مسئولان ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل اظهار کرد: دغدغه امروز حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجدمحور است که این امر مهم را کانون‌های فرهنگی مساجد محقق کردند و زمینه فعالیت برای آنها در مساجد فراهم است.
وی افزود: دلایل بیان تاریخی امام خمینی (ره) که «مسجد سنگر است، سنگرها را پر کنید» امروز به خوبی مشهود است و نشان می‌دهد که مسئولان باید برنامه‌ریزی‌های خود را با محوریت مساجد انجام دهند تا بازتاب خوبی از فعالیت‌های فرهنگی و هنری در جامعه دیده شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: هم در دوران صدر اسلام و هم پیش از پیروزی انقلاب اسلامی مساجد نقش مهمی در فرآیندهای مختلف داشتند و توانستد اتحاد عمومی برای مقابله با نفاق و جریان‌های مختلف سیاسی ایجاد کنند و امروز نیز باید نوجوانان و جوانان را در سنگر مسجد پرورش دهیم.
باقلاچی با اشاره به اینکه اقدام‌های پژوهشی در زمینه مهندسی فرهنگی استان در حال تدوین است، اضافه کرد: باید مساله مساجد و پرورش نیروهای انقلابی در مساجد نیز بیش از پیش در برنامه‌ریزی‌های کلان استان اردبیل مد نظر قرار بگیرد.
وی افزود: امروز فعال فرهنگی و یا کانونی می‌تواند موفق عمل کند که استعدادها و موفقیت‌های خود را به سایر کانون‌ها انتقال دهد و زمینه پرورش استعدادها در سایر کانون‌ها را نیز فراهم کند.
مسئول ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت بیش از ۶۵۰ کانون فرهنگی هنری عمومی و تخصصی خواهران در سطح مساجد استان، تشریح کرد: مهمترین برنامه اجرایی کانون‌های مساجد این استان در سال جاری عملیاتی کردن کانون‌های تربیت‌محور با حضور نوجوانان و جوانان محله‌های کم‌برخوردار است.
مصطفی آمون، اجرای ویژه برنامه جشن طلایه‌داران شکوه ایران زمین همزمان با دهه کرامت را از دیگر برنامه‌هایی عنوان کرد که با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی استان اردبیل همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) به مدت ۱۰ روز در نقاط مختلف با برپایی برنامه‌های متنوع تا سالروز ولادت حضرت امام رضا (ع) رقم خواهم خورد.
وی با اشاره به اینکه نوجوانان و جوانان اصلی‌ترین مخاطبان برنامه‌های فرهنگی و هنری کانون‌های مساجد استان اردبیل هستند، یادآور شد: همیاری و همکاری دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی در برنامه‌های کانون‌های مساجد ضروری است و می‌تواند زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی را فراهم کند که باید مسئولان به این موضوع دقت نظر بیشتری داشته باشند.

دیگر خبرها

  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • برگزاری نشست‌های «گفتگوی بین نسلی» در کانون های مساجد مرکزی
  • پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد
  • دغدغه حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجد محور است
  • نقش ویژه مساجد در تحقق آرمان‌های فرهنگی در جامعه
  • جشن عملیات وعده صادق در کانون‌های مساجد آذربایجان غربی
  • تربیت نوجوانان با فرهنگ مهمترین هدف کانون های مساجد است
  • تاثیر استفاده از هنر در غنی سازی فرهنگ اسلامی
  • فعالیت های کانون مساجد در مازندران توسعه می یابد
  • کانون‌های فرهنگی‌ مساجد در غنی‌سازی فرهنگ‌ اسلامی اثرگذار هستند