Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@11:59:48 GMT

هشدار ناجا به مسافرین

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۲۵۸۱

معاون بهداد ناجا با اشاره به در پیش بودن ایام تعطیلات تابستانی و از سرگیری مسافرت های بین شهری با رفع محدودیت در ترددها نسبت به شروع موج دوم همه گیری کرونا هشدار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سردار محمد رضا حسینی اظهار کرد: با وجود مهار ویروس کرونا در اکثر استان ها هنوز شاهد گسترش شیوع این بیماری در شهرهای مختلف هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش نگران کننده شمار مبتلایان به کرونا در برخی استان ها بیان کرد: هنوز  بسیاری از مردم خطر ابتلا به کرونا را جدی نگرفته و بدون رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فاصله اجتماعی در اماکن پر تردد حضور پیدا کرده و ناخواسته به گسترش زنجیره انتقال ویروس کمک می کنند.  

سردار حسینی در ادامه با اظهار نگرانی از احتمال شروع موج دوم همه گیری کرونا با افزایش مسافرت ها در آستانه تعطیلات تابستانی با توجه به رفع محدودیت در ترددها، هشدار داد: سفرهای بین شهری در صورت رعایت نکردن موازین بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، احتمال شیوع بیماری در شهرها و روستاهایی که تاکنون موردی از ابتلا به کرونا نداشته اند را در پی دارد.

معاون بهداد ناجا با اشاره به این که شرایط هنوز عادی نیست، متذکر شد: کرونا هنوز در کمین همه افراد است و مردم نباید به هیچ عنوان رعایت فاصله اجتماعی و سایر دستورالعمل‌های پیشگیرانه و بهداشتی را نادیده بگیرند.

سردار حسینی در ادامه با اشاره  به پذیرش و خدمات رسانی مراکز درمانی ناجا به بالغ بر ۶۳ هزار بیمار کرونایی در کشور بر لزوم آمادگی و بازتوانی نیروی انسانی و امکانات و تجهیزات درمانی در مواجهه احتمالی با موج دوم همه گیری کرونا تأکید و تصریح کرد: در این دوره، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی باید ضمن ارتقای روحیه و بازتوانی کادر درمانی، ذخایر اقلام بهداشتی و مراقبتی نظیر ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده خود را تا میزان ضرورت افزایش دهند.

او با اشاره به همه گیری ویروس کرونا در استان خوزستان در خصوص روند پذیرش و بستری بیماران در بیمارستان فاطمه الزهرا(س) ناجا اهواز  بیان کرد: این مرکز درمانی در حال حاضر به عنوان بیمارستان معین مراکز دانشگاهی استان در زمینه پذیرش بیماران کرونایی در حال خدمات رسانی است و تاکنون بالغ بر هزار و ۶۰۰ بیمار مبتلا به صورت سرپایی یا بستری در این  مرکز تحت مراقبت های درمانی قرار گرفته اند.

سردار حسینی در پایان توصیه کرد: مردم در خانه به عنوان امن ترین سنگر در برابر ویروس کرونا بمانند و از سفرهای غیر ضرور پرهیز کنند و همچنان به استفاده از ماسک و دستکش و رعایت فاصله ایمن در رفت و آمدها ادامه دهند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سفر ناجا مسافرت همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۲۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، این واکسن‌های جدید ویروس‌ها را با استفاده از پاسخی متفاوت به عفونت نسبت به آنچه که توسط واکسن‌های فعلی ایجاد می‌شود، هدف قرار می‌دهند.

واکسن جدید به جای آموزش به سیستم ایمنی برای ایجاد آنتی بادی برای مبارزه با یک ویروس خاص، در عوض به بدن یاد می‌دهد که پروتئین‌های RNA سیگنال‌دهنده کوچکی ایجاد کند که انتشار ویروسی مضر را متوقف می‌کند.

محققان استدلال می‌کنند که این رویکرد جدید می‌تواند توسعه واکسن فعلی را متحول کند، که در آن متخصصان واکسن‌هایی را بر اساس پیش بینی‌هایی ایجاد می‌کنند که کدام گونه‌های آنفلوانزا و کووید احتمالاً عفونی ترین هستند.

در عوض، این واکسن‌های تقویت‌کننده RNA باید در برابر همه سویه‌های یک ویروس خاص مؤثر باشند.

«رونگ های»، محقق ارشد و ویروس شناس دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «آنچه که می‌خواهم در مورد این استراتژی واکسن تأکید کنم این است که این واکسن به طور گسترده برای هر تعدادی از ویروس‌ها قابل استفاده است، به طور گسترده در برابر هر نوع ویروس مؤثر است و برای طیف گسترده‌ای از مردم بی خطر است.»

های در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «این روش می‌تواند واکسنی جهانی باشد که ما به دنبال آن بوده ایم.»

به طور سنتی، واکسن‌ها از ویروس مرده یا زنده اما تغییر یافته برای تحریک پاسخ ایمنی بدن استفاده می‌کنند. این پاسخ ایمنی به بدن می‌آموزد که چگونه میکروب را بشناسد و آنتی بادی‌هایی تولید کند که به طور خاص آن میکروب را هدف قرار داده و از بین ببرد.

به گفته محققان، واکسن جدید همچنین از یک نسخه زنده و اصلاح‌شده ویروس استفاده می‌کند، اما متکی به پاسخ ایمنی سنتی بدن که باعث ایجاد آنتی‌بادی‌ها می‌شود، نیست.

در عوض، این واکسن‌ها به بدن یاد می‌دهند که با استفاده از پروتئین‌های سیگنال‌دهنده RNA هدف، در تکثیر ویروسی دخالت کند.

محققان گزارش می‌دهند که یکی از این واکسن‌هایی که برای ویروس موشی به نام Nodamura ساخته شد، موش‌های آزمایشگاهی را حداقل به مدت ۹۰ روز از دوزهای کشنده ویروس محافظت می‌کند. ۹ روز عمر موش تقریباً معادل یک سال انسان است.

کد خبر 6081573

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی در خوزستان
  • شرکت ۳۵۰۰ داوطلب در آزمون تامین نیروی انسانی مدیریت تامین اجتماعی فارس
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • تحویل ۵ دستگاه آمبولانس به مرکز درمانی خوزستان+فیلم
  • آنچه باید درباره اختلال شخصیت ضد اجتماعی و عوامل بروز آن بدانید
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد