Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@15:09:24 GMT

کمک به ثبات بازار طلای سیاه با همکاری چین و اوپک

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۳۸۲۴

کمک به ثبات بازار طلای سیاه با همکاری چین و اوپک

به گزارش افکارنیوز،

ژانگ جیانگ هو، مدیر اداره ملی انرژی چین، و هیئت همراهش، به همراه وانگ قون، نماینده دائم چین در سازمان ملل، ۱۴ ماه مه (۲۵ اردیبهشت‌ماه)، در نشست با محمد سانوسی بارکیندو، دبیرکل اوپک و هیئتی از اوپک که از طریق وبینار برگزار شد، درباره نشست پیشین اوپک گفت‌وگو کردند.

اخبار اقتصادی- در این نشست درباره آثار ویروس کرونا بر اقتصاد جهانی، بازار نفت و بازار داخلی نفت چین و بازگرداندن توازن به عرضه و تقاضای نفت گفت‌وگو شد و چین راه‌حل‌هایی را برای بهبود و بهینه‌سازی تجارت نفت و گاز جهان ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست همچنین بر اهمیت امنیت انرژی و حفظ ثبات در بازارهای انرژی، تقویت همکاری بین اوپک و چین و جهانی‌سازی تأکید شد.

پیش از این نیز بارکیندو و مقام‌های چینی در ماه اکتبر ۲۰۱۹ ملاقات کرده بودند. در نشست پیشین چین و اوپک نیز بر اهمیت همکاری‌های بین دو طرف و ادامه گفت‌وگوهای دوجانبه تأکید شده بود.

بارکیندو با اشاره به تصمیم‌های اخذشده در نشست اوپک در ماه آوریل گفت که همه‌گیری ویروس کرونا فرصتی را برای تقویت بیشتر روابط فراهم کرده است و بر آثار مثبت جهانی‌سازی تأکید کرد.

ژانگ جیانگ هو، مدیر اداره ملی انرژی چین نیز در این نشست گفت: چین هم‌اکنون در مسیر بهبود قرار دارد و امیدوار است به‌زودی الگوهای پیشین مصرف انرژی خود را دوباره به‌دست آورد که این موضوع به حمایت از صنعت نفت کمک خواهد کرد.

وی افزود: چین برای همکاری با اوپک برای برقراری ثبات جهانی صنعت نفت و تضمین امنیت انرژی آینده جهان و تسهیل انتقال انرژی آماده است.

وی از دبیرکل برای حمایت اوپک از چین در مبارزه با کرونا تشکر کرد و گفت: شیوع این بیماری همه‌گیر، آسیب‌های بی‌سابقه‌ای به صنعت نفت و گاز وارد کرد.

به گفته ژانگ، توافق کاهش تاریخی تولید کشورهای اوپک و غیر اوپک، نقش مثبتی در تثبیت بازار جهانی نفت خواهد داشت.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: نفت و گاز اوپک صنعت نفت و گاز اوپک چین نفت نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۳۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: تقویت همکاری قوای مسلح ایران و پاکستان برای منطقه ثبات می‌آورد

به گزارش قدس آنلاین، ژنرال‌«سید عاصم منیر» فرمانده ارتش پاکستان در حاشیه سفر رسمی رئیس جمهوری اسلامی ایران به این کشور به دیدار آیت الله سید ابراهیم رئیسی رفت.

بحث طرفین در درجه اول بر موضوعات مورد علاقه متقابل، به‌ویژه صلح منطقه‌ای، ثبات و امنیت مرزی متمرکز بود.

هر دو طرف بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه و در عین حال تلاش مشترک برای ثبات منطقه‌ای و شکوفایی اقتصادی توافق کردند.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی نیز تاکید کرد: ایران و پاکستان با تقویت همکاری‌های فیمابین قوای مسلح می‌توانند صلح و ثبات را برای دو ملت و منطقه به ارمغان آورند.

فرمانده ارتش پاکستان مرزهای ایران و پاکستان را "مرز صلح و دوستی" توصیف کرد و بر لزوم بهبود هماهنگی در طول مرزهای مشترک برای جلوگیری از به خطر انداختن روابط دیرینه و برادرانه دو کشور همسایه توسط تروریست‌ها تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه مهاجرت با ویزای جعلی
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱
  • ثبات قیمت دلار و کاهش نرخ طلا و سکه در معاملات امروز
  • صلح و ثبات در منطقه با تقویت همکاری قوای مسلح ایران و پاکستان
  • رئیسی: تقویت همکاری قوای مسلح ایران و پاکستان برای منطقه ثبات می‌آورد
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی