Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2023-09-23@21:13:31 GMT

طرز تهیه سان شاین در منزل

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۴۰۴۰

طرز تهیه سان شاین در منزل

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سان شاین یک دسر آسان و خوشمزه و سبک است. اگر قبلا نام این دسر بامزه را در منوی کافی شاپ‌ها دیده‌اید، اما نمی‌دانستید چیست باید بهتان بگوییم که به ترکیب ژله و بستنی، سان شاین گفته می‌شود. میوه، ژله و بستنی در این دسر لایه لایه گذاشته می‌شوند. مهم‌ترین قسمت سان شاین ظاهر و دیزاین آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای این کار از تکه‌های کیوی، موز، آناناس، سیب و زردآلو استفاده کنید.

قبل از آماده سازی آن لیوان‌ها را در یخچال بگذارید تا در مدت درست کردن دسر، بستنی آب نشود. دسر مورد نظر را می‌توانید با ترافل‌های رنگی و مربا و اسمارتیز تزیین کنید. هر اسکوپ بستنی حدود ۱۴۰کالری است. هر لیوان متوسط سان شاین حدود ۱۳۰۰ کالری انرژی دارند.

پس این دسر خوشمزه را بلافاصله پس از صرف شام یا سرو یک غذای سنگین و چرب نوش جان نکنید. اگر رژیم دارید و نمی‌توانید از درست کردن و خوردن این دسر اجتناب کنید لیوان کوچکتری انتخاب کنید و مقدار کمتری بستنی و ژله بریزید. در عوض هر چقدر دلتان می‌خواهد میوه بخورید. سیب و موز میوه‌های مفیدی هستند. سیب شاداب کننده پوست و منبع غنی ویتامین c است. موز نیز مقدار زیادی فیبر غذایی دارد و هضم و جذب مواد غذایی را آسان می‌کند. در سان شاین از ژله‌های رنگی استفاده کنید. اما اگر مزه‌های ترش دوست ندارید یا به نظرتان ترکیب بستنی و ژله ترش خوشمزه نیست، ژله موهیتو درست نکنید. برای زیباتر به نظر رسیدن این دسر در هر لایه ژله‌های جدا بریزید یا از ژله خرده شیشه استفاده کنید.


مواد لازم

بستنی میوه‌ای: سه اسکوپ
موز: یک عدد
سیب: نیم عدد
هلو: یک عدد
آناناس:دو حلقه
ترافل رنگی: به میزان لازم
سه رنگ ژله: هر کدام یک بسته

مراحل پخت

پودر ژله مورد علاقه‌تان را در یک کاسه بریزید و یک لیوان آب جوش بریزید و خوب هم بزنید.

یک لیوان آب سرد بریزید و دوباره هم بزنید.

همه ژله هایتان را به همین شیوه آماده کنید.

ژله‌ها را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید.

میوه‌ها را خرد کنید. اگر دوست داشتید می‌توانید میوه‌ها را با هم مخلوط کنید یا اینکه در هر لایه یک نوع میوه استفاده کنید.

یک لیوان بزرگ بردارید. ژله بریزید و یک لایه میوه و سایر چاشنی‌ها و بعد بستنی را اضافه کنید.

این کار را تا پر شدن ظرف ادامه دهید. سعی کنید لایه رویی را با بستنی پر کنید.

از خامه و مغز پسته و گردو و سس شکلات برای تزیین سان شاین استفاده کنید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش آشپزی آشپزی خانگی طرز تهیه استفاده کنید ژله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۴۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی از واقعیت جنگ گفته‌اند تا حقیقت را نگویند

محمدرضا سنگری با بیان این‌که برخی از نویسنده‌ها فقط به لایه‌های بیرونی جنگ می‌پردازند و به لایه‌های دیگرش کاری ندارند، می‌گوید: آن‌ها واقعیت را می‌گویند تا حقیقت مهم‌تر را نگویند، در واقع گفته‌اند که نگویند.

این نویسنده در گفت‌وگو با ایسنا درباره پرداختن به جزئیات جنگ تحمیلی هشت‌ساله در داستان و رمان، اظهار کرد: اصولاً در ادبیات و بخصوص داستان و حتی شعر، زمانی موفق خواهیم بود که به ریزترین، جزئی‌ترین و پنهان‌ترین لایه‌های یک موضوع و مسئله خودمان را نزدیک کنیم.
 

او با بیان این‌که جنگ و بخصوص هشت سال دفاع مقدس لایه‌های چندگانه‌ای دارد، گفت: یک ‌لایه، لایه بیرونی جنگ است که بیشتر نگاه‌ها متوجه آن است؛ البته می‌توان آن را نیز به چند گونه دید؛ از جمله تلخی‌ها، سختی‌ها، مشکلات و بحران‌هایی که برای خانواده‌ها و خود رزمندگان پیش می‌آید. ممکن است برخی فقط این سطح را ببینند، به زبان قرآن «یعلمون ظاهراً من الحیاة الدنیا». برخی پوسته بیرونی و ظاهر را می‌بینند و فقط به همان می‌پردازند. دریغا که بخشی از ادبیات داستانی ما در دهه ۸۰ و ۹۰ متوجه همین مسئله بود و فقط بخش تاریک و سیاه را می‌دیدند.
 
سنگری در ادامه توضیح داد: هیچ‌کس ستایشگر جنگ نیست، جنگ امری منفور، ناپسند، رنج‌آور و بحران‌زاست. همیشه همین‌طور بوده است. در فرهنگ اعتقادی و دینی خودمان نیز ما طرفدار جنگ نیستیم. کسی جنگ‌ستا نیست؛ ولی خب جنگ پیش می‌آید، اتفاقی است که در تاریخ انسانی رخ می‌دهد و ناچار به دفاع هستیم. اگر کسانی فقط لایه‌های بیرونی را ببینند نوعی جفا و بهتر است بگویم بیداد روا داشته‌اند بر مسئله جنگ.
 
این نویسنده همچنین بیان کرد: لایه‌های درونی جنگ همت‌ها، حماسه‌ها، عزم‌ها، گذشت‌ها، صمیمیت‌ها، صداقت و صفایی است که وجود دارد؛ گذشت‌هایی که انسان هم از جان خود می‌کند و هم از زندگی‌اش و مادران و همسرانی که از فرزند و همسر خود سخاوتمندانه برای آرمان و ایمان و ارزش‌های فرهنگ و ملیت خودشان می‌گذرند و حاضر می‌شوند عزیزترین‌های خود را قربانی کنند. لایه‌های دوم و سوم هشت سال دفاع مقدس می‌تواند این‌ها باشد و باید به آن‌ها هم پرداخت.

سنگری در ادامه اظهار کرد: پرداخت هنرمندانه و ریزشدن در جنگ از عوامل موفقیت یک اثر هستند. در واقع  از میان کسانی که اثر هنری و ادبی خلق می‌کنند، از شعر و داستان و قطعه ادبی و خاطره گرفته تا فیلم و نقاشی و نمایش و هنرهای تجسمی، کسی موفق است که به جزئیات بپردازد؛ اما به شرطی که این جزئیات را خوب بفهمد و پرداخت کند. پرداخت هنرمندانه مهم است و خوشبختانه بخشی از نویسندگان ما و خالقان ادبی آراسته به این توانایی هستند و آثار ارزشمندی را شاهد بوده و هستیم.

 او در پاسخ به این‌که وضعیت کتاب‌هایی را که در این حوزه نوشته می‌شوند چگونه ارزیابی می‌کند و آیا نویسندگان توانسته‌اند واقعیت‌های جنگ را برای مخاطبان بویژه نسل جدید تبیین و منتقل کنند، گفت: برخی از نویسنده‌ها واقعیت را گفته‌اند؛ اما حقیقت را نگفته‌اند، در واقع گفته‌اند که نگویند. گاه به چیزهایی پرداخته‌اند و این پرداختن‌ها برای آن است که به چیز بزرگ و مهم‌تری نپردازند که البته ممکن است از روی سهو و فراموشی باشد یا این‌که تعمدی داشته باشند، البته کسانی هم بوده‌اند که متعهدانه و منصفانه به مسئله جنگ پرداخته و آثار ارزشمندی داشته‌اند. تأکید می‌کنم این‌که گفتم در آثار دهه ۸۰ و ۹۰ به تاریکی‌های جنگ پرداخته‌اند، این‌طور برداشت نشود که همه این آثار، آثار نامناسبی بوده‌اند؛ بلکه بسیار آثار درخشانی را هم در این دو دهه شاهد بوده‌ایم.
 

محمدرضا سنگری در پایان تأکید کرد: برخی به واقعیت جنگ پرداخته‌اند تا حقیقت را نگویند. نمی‌توانیم بگوییم جنگ سختی و تلخی ندارد. در جنگ سختی هست، بی‌خانمانی هست، ویرانی هست، آوارگی هست، انسان‌هایی جان خود را از دست می‌دهند، خانواده‌ها از هم فرومی‌ریزند و کودکانی یتیم می‌شوند. همه این‌ها برآمده از جنگ است، در واقع پیامدهای طبیعی جنگ چنین چیزهایی است؛ اما این‌که کسی فقط این‌ها را ببیند و لایه‌های دیگر یعنی حماسه‌ها و ارزش‌ها و عظمت‌ها را نبیند، نوعی ظلم و جفا به هشت ‌سال دفاع مقدس روا داشته است.


  انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چگونه با رژیم بستنی لاغر شویم؟!
  • شناسایی باند خانوادگی فروش موادمخدر در همدان
  • (ویدئو) بستنی یخی برای حیوانات باغ وحش در گرمای نادر زمستانی
  • بازی‌‌های آسیایی هانگژو| از لوازم التحریر تا لیوان و لباس با عکس سه جذاب دوست داشتنی! + عکس
  • بهترین موقع برای «حجامت» دقیقا چه زمانی است؟
  • برخی از واقعیت جنگ گفته‌اند تا حقیقت را نگویند
  • این پنج ماده غذایی خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • چرا خوردن پیتزا و بستنی در فضا ممنوع است؟
  • 4 تفاوت مهم در ضد سرقت با در معمولی
  • هویج چقدر کالری دارد؟