Web Analytics Made Easy - Statcounter

 ثروتمندترین افراد جهان را که هیچ اعتقادی به ارث و میراث ندارند بشناسید. از میان افراد مشهور که ثروتشان به میلیارد‌ها دلار می‌رسد افرادی را هم می‌توان یافت که تصمیم گرفته‌اند پس از مرگ بیشتر ثروتشان به جای پرکردن جیب فرزندانشان صرف امور خیر شود.

حتی برخی ثروتشان را در زمان حیات خرج خیریه می‌کنند و برخی دیگر هم بعد از مرگشان حتی یک پاپاسی هم برای فرزندانشان به جا نگذاشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این مقاله اطلاعاتی در مورد ۱۲ فرد مشهور خواهید خواند که تصمیم گرفته‌اند بخش اعظم ثروتشان را صرف امور خیریه کنند.

۱ – اشتون کاچر و میلا کونیس

این زوج بازیگر تصمیم گرفته‌اند فرزندانشان را به دور از دنیای لوکس و شهرت بزرگ کنند تا ارزش داشته‌ها و نداشته‌هایشان را بدانند. اشتون و میلا همچنین اعلام کرده‌اند که برای فرزندانشان هیچ مبلغی به ارث نمی‌گذارند. آن‌ها در مصاحبه‌ای گفته‌اند: «نمی‌خوایم حتی یه پاپاسی هم براشون به ارث بذاریم. وقتش که بشه دار و ندارمون‌و به خیریه می‌بخشیم.»

آن‌ها همچنین گفته‌اند وقتی دو فرزندانشان بزرگ شدند و خواستند کسب‌وکاری راه بیندازند قطعاً کمکشان خواهند کرد، اما قصد ندارند این ثروت موجب شود که فرزندانشان دست از کار و تلاش بکشند. اشتون گفته: «امیدواریم اینطوری انگیزه بگیرن که برای داشته‌هاشون بجنگن و کمی هم سهم ببرن.»


۲ – سایمون کاوِل

داور مشهور مسابقات استعدادیابی، سایمون کاول، گفته که قصد ندارد برای پسرش ارثی به جا بگذارد. او گفته: «به هر حال پولم برای کسی خرج می‌شه، مثلاً خیریه‌ای یا سگ‌ها و بچه‌های بی‌سرپرست …، ولی اعتقادی ندارم که ثروت آدم باید نسل به نسل منتقل شه.»

کاول حتی گفته ترجیح می‌دهد به اسم فردی نیکوکار در ذهن مردم باقی بمانم تا فردی که فقط جیب بچه‌هایش را پرپول نگه داشته. این میلیاردر بریتانیایی گفته: «ارث آدم برای دیگران باید به حدی مفید باشه که براشون فرصت بسازه، اینطوری آدما می‌تونن فرد بهتری باشن، کافیه براشون وقت بذاری و هرچی بلدی بهشون یاد بدی.»


۳ – استینگ

استینگ، خواننده‌ی محبوب و معروف انگلیسی از آن دسته افرادی است که در کودکی فقر و محرومیت را تجربه کرده. او اعتقاد دارد بچه‌هایش باید مثل خودش تلاش کنند و زندگی‌شان را خودشان بسازند. گوردن متیو سامنر با اسم هنری «استینگ» گفته: «بدون شک حاضر نیستم ثروتمو بندازم به جون بچه‌هام. اونا باید خودشون تلاش کنن. تمام بچه‌هام اینو می‌دونن و به ندرت پیش میاد از من چیزی بخوان و به خاطر همین واقعاً قدردانشون هستم.» با این حال او ازعان کرده اگر بچه‌هایش در مضیقه قرار گیرند به طبع کمکشان خواهد کرد، اما این را هم گفته که فرزندانش نیز معتقدند باید روی پای خودشان بایستند و موفق شوند.


۴ – التون جان


التون جان نیز که شهرت و هنر خوانندگی‌اش جهانی است یکی دیگر از ثروتمندترین افراد جهان به شمار می‌آید که تصمیم گرفته‌اند ثروتشان را صرف امور دیگری به جز فرزندانشان کنند یا لااقل تمام ثروتشان را برای آن‌ها نگذارند و بخشی را نیز صرف امور خیریه کنند. جان گفته: «قطعاً دلم می‌خواد بچه‌هام دغدغه‌ی مالی نداشته باشن، اما ثروت بادآورده حقیقتاً زندگی آدمو نابود می‌کنه.» التون جان همچنین گفته که فرزندانش زندگی بسیار خوبی دارند، اما اساساً باید در زندگی هر آدمی توازنی برقرار باشد و قدر شغل و ثروت را هم بداند.


۵ – گوردون رمزی


گوردون رمزی یکی از مشاهیر معتبر در انگلستان است که در حرفه‌ی آشپزی فعالیت می‌کند. این آشپز معروف جای پایش را در برنامه‌های تلویزیونی محکم کرده و از همین طریق نیز میلیون‌ها دلار کسب کرده. برنامه‌هایی همچون مَسترشِف آمریکا، مَسترشِف جونیور و هِلز چیکن نمونه برنامه‌های معروف او هستند. گردون رمزی که از ثروتمندترین افراد جهان به شمار می‌آید ثروتی حدود ۲۱۷ ملیون دلار کسب کرده، با این حال او نیز حاضر نیست ثروتش را برای هیچ‌یک از ۵ فرزندش به جا بگذارد. او گفته: «قطعاً ثروتم به اونا نمی‌رسه» و در ادامه نیز بیان کرده که «اتفاق بدی هم نیست، نمی‌خوام بچه‌هام نازپرورده بار بیان.» او همچنین گفته طی این سال‌های اخیر در شغلش خوش‌شانس بوده و قدر تمام داشته‌هایش را خوب می‌داند.


۶ – مارک زاکربرگ

مارک زاکربرگ پیش از سن ۳۲ سالگی با خلق فیس‌بوک به شهرت جهانی و ثروت بی‌حد و حصری رسید و دارایی اکنون او که حدود ۷۲ میلیارد دلار است او را در زمره ثروتمندترین افراد جهان قرارداده. اما او نیز همچون باقی افراد حاضر در این فهرست نمی‌خواهد تمام ثروتش را برای فرزندانش به جا بگذارد. زاکربرگ در سال ۲۰۱۵ نامه‌ای برای ماکسیم، دختر نوزادش نوشت و همراه همسرش، دکتر پریسلا چان، اعلام کردند ۹۹ درصد از ثروتشان را به خیریه واگذار می‌کنند. البته در آن زمان ثروت این زوج بیش از ۴۵ میلیارد دلار بود. پیش‌تر نیز در سال ۲۰۱۲ زاکربرگ و همسرش اعلام کرده بودند طی زمان حیاتشان می‌خواهند بیشتر ثروتشان را با الهام از کارزار «تعهد بخشش» برای «گسترش ظرفیت‌های انسانی و ترویج برابری حقوق زن و مرد» صرف کنند.


۷ – پائول آلِن


پائول گاردنِر آلِن که در سال ۲۰۱۸ درگذشت یکی از کارآفرینان و سرمایه‌داران مشهور و همچنین هم‌بنیان‌گذار شرکت مایکروسافت بود. بیشتر ثروت او طی زمان حیاتش در خیریه‌ی خانوادگی‌اش صرف شد که میزانش به ۳۰ میلیون دلار در سال می‌رسید. او همچنین در سال ۲۰۰۳ بنیاد پائول جی. آلن را تأسیس کرد که از جمله مؤسسه‌های فعال در حوزه‌ی علوم کامپیوتری و مهندسی به شمار می‌آید و به این بنیاد نیز ۱۴ میلیون دلار بخشید. او همواره یکی از افرادی بود که در مجله‌ی فوربز با عنوان ثروتمندترین افراد جهان معرفی می‌شد. ثروت او پس از درگذشتش ۱۷٫۵ میلیون دلار تخمین زده شد. هنگامی که او با سرطان می‌جنگید اعلام کرد پس از مرگش بیشتر ثروتش را به خیریه خواهد بخشید.


۸ – جکی چان


چان کونگ سانگ، بازیگر معروف هنگ‌کنگی و مشهور به جکی چان که کمتر کسی است فیلم‌های کمدی-رزمی او را به یاد نداشته باشد از دیگر ثروتمندترین افراد جهان است که اعلام کرده پس از درگذشتش ثروت میلیون‌دلاری خودش را صرف امور خیریه می‌کند و قصد ندارد ثروتی برای دو فرزندش به جا بگذارد. او در مورد اولین فرزندش گفته: «اگه آدم توانمندی باشه گلیم خودشو از آب بیرون می‌کشه. اگر هم نباشه فقط پول منو به باد می‌ده.» ثروت جکی چان تا سال ۲۰۲۰ حدود ۳۷۰ میلیون دلار بوده و دوازدهمین فرد ثروتمند دنیاست.


۹ – اندرو لوید وِبِر


اندروید لوید وبر کارگردان معروف بریتانیایی است که آثار مهمی از جمله تئاتر «شبحی در اپرا» را کارگردانی کرد. او آهنگسازی، نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی آثار بسیاری را در کارنامه‌ی خود دارد و به لطف دستاورد‌ها و نبوغی که داشت به ثروت هنگفتی رسید، ثروتی که او را در زمره‌ی ثروتمندترین افراد جهان جای داد و میزان دارایی‌اش به ۹۲۰ میلیون دلار می‌رسد. وِبِر تصمیم گرفت ثروتش را به صنعت تئاتر اهدا کند، صنعتی که موفقیت و شهرتش را مرهون آن می‌دانست. او همچنین گفته ۵ فرزندش مبلغ ناچیزی از ثروتش را به ارث می‌برند و آن‌ها نیز با تصمیم او موافقند، چون خودشان هم به اخلاق حرفه‌ای پایبندند. او گفته: «من هیچ اعتقادی به ارث و میراث ندارم. اصلاً دوست ندارم ثروت هنگفتی به فرزندان برسد، چون در این صورت دیگر شور و اشتیاقی برای شغل و حرفه‌شان نخواهد داشت.»


۱۰ – کِرک داگلاس


کرک داگلاس، پدر مایکل داگلاس و یکی از چهره‌های شاخص هالیوود بود که خبر فوتش در پنجم فوریه‌ی سال ۲۰۲۰ دنیا را تکان داد. هیچ‌یک از فرزندان او حتی مایکل نیز حتی ذره‌ای از ثروت او به ارث نبردند. این هنرمند فقید که یکی دیگر از ثروتمندترین افراد جهان به شمار می‌رفت تمام دارایی‌اش را که به ۶۱ میلیون دلار می‌رسید پس از مرگ به بنیاد خیریه‌ی خودش به اسم «بنیاد داگلاس» بخشید. او این مؤسسه را همراه همسرش در سال ۱۹۶۴ تأسیس کرد و نشان داد طی زندگی حرفه‌ای خود برای فعالیت‌های انسان دوستانه نیز اهمیت فراوانی قائل است.

۱۱ – جورج لوکاس


جولای سال ۲۰۱۰ جورج لوکاس نیز مانند بیل گیتس و وارن بافر کارزار «تعهد بخشش» را امضا کرد و بر همین اساس نیز متعهد شد حداقل نیمی از ثروتش را پس از مرگ به این مؤسسه اهدا کند. او در نامه‌ی تعهدش نوشته: «بخش اعظم ثروتم را در راه توسعه‌ی آموزش اهدا خواهم کرد.» جورج لوکاس که خالق فیلم‌هایی همچون جنگ ستارگان و ایندیاناجونز است چهار فرزند دارد و قرار نیست برای فرزندانش ارث چندانی بر جای بگذارد. او که از ثروتمندترین افراد جهان به شمار می‌آید گفته ۴ میلیارد دلاری را که دیزنی به او پرداخت کرده به کمپانی تولید فیلمش به اسم «لوکاس فیلم» اهدا می‌کند.


۱۲ – بارون هیلتون

بارون هیلتون آخرین فرد در فهرست ثروتمندترین افراد جهان است که دارایی‌شان را بخشیده‌اند. او فرزند کانراد هیلتون، هتل‌دار بزرگ، بود که در سال ۲۰۱۹ درگذشت. این خاندان در بیش از ۸۰ کشور جهان صاحب بیش از ۲۸۰۰ ملک هستند و هتل‌های زنجیره‌ایشان را اداره می‌کنند. ثروت شخصی بارون به حدود ۱.۲۵ میلیارد دلار می‌رسید. اما او تصمیم گرفت تمام ۸ فرزند و ۱۵ نوه‌اش را از بخش اعظم ثروتش محروم کند. او ۹۷ درصد ثروتش را به بنیاد خیریه‌ی هیلتون اهدا کرد، خیریه‌ای که پدرش بنا نهاد و اکنون نیز پسرش ریاست آن را بر عهده دارد. ۳ درصد باقی‌مانده نیز به وراث او خواهد رسید.      
منبع: روزیاتو

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ثروتمندان جهان پارسی خبر جکی چان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۴۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های نظامی در جهان به بالاترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید

موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم (SIPRI) روز دوشنبه اعلام کرد که هزینه‌های نظامی جهانی در سال ۲۰۲۳ برای نهمین بار متوالی به بالاترین میزان خود رسیده است و این رقم از هزینه‌های سال قبل بیشتر شده است.

براساس گزارش القدس العری، گزارش جدید منتشر شده توسط سیپری، هزینه‌های نظامی تعدیل شده بر اساس تورم در سال ۲۰۲۳ با ۶.۸ درصد افزایش به ۲.۴۴ تریلیون دلار در مقایسه با ۲.۲۴ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۲ رسیده است. این موسسه گفت این بزرگترین افزایش سالانه از سال ۲۰۰۹ است

این گزارش نشان داد که ده کشور اول هزینه‌های نظامی خود را به میزان قابل توجهی افزایش دادند. جنگ روسیه و اوکراین نیز عامل این افزایش بی سابقه است. لورنزو اسکارازاتو، محقق موسسه سیپری گفت: تمام مناطقی که ما بررسی کردیم افزایش هزینه نظامی داشته اند. این به ما چشم اندازی از جهانی می‌دهد که احساس امنیت کمتری می‌کند و ممکن است به جای ابزار‌های دیپلماتیک به امنیت سخت متوسل شود.

اسکارازاتو ادامه داد: کشور‌ها تنش و بی‌ثباتی را احساس می‌کنند و بنابراین به جای پیروی از روش‌های دیپلماتیک، به امنیت شدید متوسل می‌شوند، بنابراین بیشتر در هزینه‌های نظامی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

آمریکا با ۹۱۶ میلیارد دلار همچنان در صدر فهرست هزینه‌های نظامی قرار دارد. این کشور به تنهایی بیش از یک سوم یا ۳۷ درصد از هزینه‌های نظامی جهان را تشکیل می‌دهد، تقریباً سه برابر هزینه‌های چین که در رتبه دوم قرار دارد.

چین حدود ۲۹۶ میلیارد دلار برای ارتش هزینه کرد که نشان دهنده ۱۲ درصد هزینه‌های جهانی است که نسبت به سال قبل ۶ درصد افزایش داشته است. هر دو کشور با هم حدود نیمی از هزینه‌های جهانی را در سال ۲۰۲۳ به خود اختصاص داده اند

بر اساس این گزارش، در مجموع کشور‌هایی که در هفت رتبه اول قرار دارند مانند روسیه که از سال ۲۰۲۲ در جایگاه سوم قرار دارد و پس از آن هند و عربستان سعودی قرار گرفتند، ثابت هستند.

آلمان بار دیگر در رتبه هفتم در میان کشور‌هایی که بیشترین هزینه را به خرج می‌دهند، پس از انگلیس قرار گرفت. اسکارازاتو در همین راستا گفت که آلمان اغلب به دلیل نرسیدن به هدف تولید ناخالص داخلی ۲ درصدی ناتو مورد انتقاد قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • آیا قامت این قوم افراخته می‌شود؟
  • همراهی نفت و طلا در روند نزولی
  • آشنایی با مالکان تمامی باشگاه‌های لیگ برتر و میزان ثروت آن‌ها
  • هزینه نظامی جهان در سال ۲۰۲۳ رکورد شکست
  • قیمت بیت کوین، امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • هزینه نظامی جهان در سال ۲۰۲۳ رکورد شکست/ از اوکراین تا غزه
  • ما نخبه نیستیم، عدالت آموزشی در اغماست! / سهم ثروت برای قبولی در رشته‌های پرطرفدار چقدر است؟ +فیلم
  • هزینه‌های نظامی در جهان به بالاترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید
  • همه چیز در مورد گران‌ترین و ارزان‌ترین جت‌های شخصی
  • باارزش‌ترین خودروساز جهان بازار را غافلگیر کرد