Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-23@14:09:00 GMT

شاید به زودی عقد و عروسی آنلاین شود

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۴۴۵۷

شاید به زودی عقد و عروسی آنلاین شود

آفتاب‌‌نیوز :

سیروس الوند که فیلم جدید خود را برای اکران آنلاین آماده می‌کند، معتقد است انجام بسیاری از کارها به صورت آنلاین، از اکران گرفته تا مراسم ختم، سرنوشت محتوم امسال ماست و شاید به زودی عقد و عروسی آنلاین هم داشته باشیم.

این کارگردان سینما درباره زندگی در روزهای کرونایی گفت: در این روزها خودم بیشتر سرگرم رمان‌های نخوانده و کار روی دو فیلمنامه بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعدادی از فیلم‌های کلاسیک و قدیمی را هم دوباره تماشا کردم و دوست داشتم ببینم بعد از سال‌ها چه حسی نسبت به آن‌ها دارم. آیا همان شور و علاقه را برایم ایجاد می‌کنند؟ برای همین آثاری از هیچکاک و چند فیلمساز خارجی دیگر را تماشا کردم و از بین فیلم‌های ایرانی نیز سراغ کارهای فرخ غفاری و مسعود کیمیایی و داریوش مهرجویی و ... رفتم. از بین این‌ها برایم جالب بود که فیلمی مثل «دایره مینا» همچنان یک فیلم قوی است، همینطور «قیصر» و «داش آکل» که هنوز جذاب هستند ولی «زنبورک» فرخ غفاری دیگر آن حس و حال را برایم نداشت.

الوند درباره اینکه آیا فیلم‌های قدیمی خودش را هم دوباره تماشا کرده؟ با خنده ادامه داد: از بین فیلم‌های خودم «فریاد زیر آب» را دیدم و به نظرم رسید همچنان جذاب است.

او که قصد دارد کلاس‌های آنلاین فیلمنامه‌نویسی و کارگردانی و بازیگری خود را به زودی برگزار کند، درباره اکران آنلاین فیلمش و نیز برخی نظرسنجی‌ها که نگرانی مردم را از رفتن به سینما نشان می‌دهد، بیان کرد: کلا با این وضعیت فکر می‌کنم در آینده شاهد باشیم که عقد و عروسی هم آنلاین برگزار شود و مهمان‌ها از خانه خود، عروس و داماد همراهی کنند. این اواخر کلی مراسم ختم به صورت آنلاین برگزار شد که یکی از آن‌ها مربوط به مرحوم سیامک شایقی بود و من هم از منزل در آن صحبت کردم. پس چرا عقد و اکران فیلم و ... آنلاین نشود؟

کارگردان «چهره»، «یک بار برای همیشه» و «مزاحم» افزود: در شرایط فعلی حتی اگر سینماها باز شوند با توجه به اینکه اعلام شده 40 درصد ظرفیت، بلیت فروشی می‌شود و 50 درصد فروش آن هم از ما گرفته می‌شود و نیز تعداد زیادی فیلم که پشت اکران مانده، به نظرم همین اکران آنلاین کمک می‌کند تا فیلم‌هایی که بعدا در سینماها اکران می‌شوند وضعیت بهتری داشته باشند. ما تجربه کرده‌ایم که وقتی فیلم زیادی در صف اکران باشد خیلی زود هم جابجا می‌شوند و حتی در یک سالن فقط یک سانس‌ داده می‌شود چون فیلم‌های دیگری هم هستند. من خودم یادم می‌آید وقتی فیلم «این سیب هم برای تو» اکران شد، بهترین سینمای ‌ما «آزادی» بود ولی چون هفت یا هشت فیلم دیگر هم روی پرده بودند، فقط یک سانس در اختیار داشتیم. اسمش این بود که در سینما آزادی اکران داریم ولی با همان تک سانس شناور اگر کسی می‌خواست سینما بیاید نمی‌دانست چه ساعتی باید بیاید.

این فیلمساز افزود: اگر یکسری فیلم‌ها به شکل آنلاین اکران شوند، شانس بیشتری برای بقیه فیلم‌ها و روی پرده ماندن‌شان به وجود می‌آید. همه جای دنیا فیلم و موسیقی و اپرا را به همین شکل پخش می‌کنند و این دیگر سرنوشت محتوم امسال دنیاست. هر چقدر هم فیلمی قاچاق شود مردم در نهایت دنبال کیفیت خوب هستند و امیدوارم فرهنگ سازی شود تا آن‌ها بدانند این فیلم‌هایی که آنلاین اکران می‌شوند، نتیجه تلاش حداقل یک سال گروه سازنده‌ای است که سرمایه و وقت خود را برای آن صرف کرده‌ است. با این حال فکر می‌کنم این شکل نمایش به تدریج جای خود را پیدا می‌کند و ما هم به زودی برای «آنجا همان ساعت» قرارداد می‌بندیم تا ماه آینده آن را در سامانه‌های vod اکران کنیم.

الوند درباره فیلم خود که آنلاین اکران می‌شود، گفت: ممکن است آن را دوست داشته باشید یا نداشته باشید ولی مستقل از خوب یا بد بودن، «آنجا همان ساعت» یک فیلم خاص است که قصه‌ای نو دارد، مخصوصا نسبت به دیگر کارهایم. البته ممکن است یاد فیلم‌های قبلی من مثل «یک بار برای همیشه» یا «دست‌های آلوده» هم بی‌افتید ولی قصه و فضای فیلم کمتر تجربه شده و پرویز پرستویی هم به عنوان یک مکانیک ارمنی نقشی تازه دارد. ضمن اینکه دخترم ماهور برای اولین بار در این فیلم با من کار کرده است.

او در پایان با اشاره به توانمندی دیگر بازیگرانش از جمله شهرام حقیقت دوست، امیرحسین فتحی، شاهرخ فروتنیان و یکی از شاگردانش یادآور شد که در این فیلم بجز سعید پیردوست و سعید قراخانلو همه بازیگران اصلی‌اش اولین تجربه همکاری با او را داشتند.

در فیلم «آتجا همان ساعت» داستان رعنا و امیر که زندگی عاشقانه خود را در محله‌ای قدیمی و در حاشیه شهر آغاز کرده‌اند، روایت می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: عقد و عروسی کرونا سیروس الوند داش آکل فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۴۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخت‌ترین رقابت ورزشی در ایران

به گزارش "ورزش سه"، لیگ برتر ایران به صورت منظم و مستمر در 23 سال گذشته برگزار شده و رفته رفته سروشکل حرفه‌ای‌تری نیز به خود گرفته و با تمام مشکلات، به عنوان یکی از مهمترین رقابتهای فوتبالی در قاره آسیا محسوب می‌شود و در عین حال موردتوجه‌ترین تورنمنت و لیگ ورزشی در کشور نیز به حساب می‌آید.

فارغ از دشواری ورزش فوتبال که با ممارست و مصدومیت فوتبالیست‌ها و فشار شدید ناشی از نتایج و عملکردها برای مدیران، مربیان و بازیکنان همراه است، لیگ برتر ایران از نظر کیفی از سطح قابل‌توجهی برخوردار است و به عنوان یکی از 5 لیگ برتر آسیا شناخته می‌شود. اغلب مربیان و بازیکنان خارجی نیز این عقیده را دارند که فوتبال ایران با اتکا بر فیزیک فوتبالیست‌ها و توجه عمومی، خود را به سطحی رسانده که تنه به تنه جی لیگ و کی لیگ شرق آسیا هم می‌زند.

در لیگ ایران عموما پیشبینی‌ها درست از آب در نمی‌آید. کافی است همین حالا در فاصله شش هفته تا پایان از خودتان و اطرافیانتان بپرسید: کدام تیم قهرمان می‌شوند؟ کدام تیمها سهمیه می‌گیرند؟ کدام تیمها سقوط می‌کنند؟ نخست، گوناگونی پاسخ‌ها شما را شگفت‌زده خواهد کرد و سپس احتمالا نتایج واقعی در هفته سی ام، بر تعجب شما خواهد افزود. این در حالی است که شاید در لیگ برتر عربستان، الهلال از همین حالا قهرمان شده، النصر با فاصله در جایگاه دوم قرار گرفته و تیم الحزم نیز صعود خود را قطعی کرده است.

لیگ برتر خلیج فارس به عنوان یک رقابت ورزشی، با مصدومیت شدید نیز همراه است اما شاید بیش از آنکه این آسیب‌ها به چشم بیاید، توجه رسانه‌ها و هواداران باشد که فشاری خردکننده را به کارکنان این لیگ وارد می‌کند. این چیزی است که شما در هیچ یک از رشته‌های ورزشی دیگر در ایران مشاهده نخواهید کرد، اینکه حتی یک مسئول غیر عالی رتبه نیز در نهادهایی نظیر فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و حتی باشگاه‌ها به قدری مورد سوال و توجه قرار می‌گیرد که شاید مقام ارشد در ورزشی دیگر اینطور نباشد.

در لیگ ایران همیشه رقابت برای رسیدن به جایگاه بهتر و شغل مهمتر ادامه دارد. سرمربیان تمام تلاش خود را می‌کنند تا برای فصل آینده پیشنهاد بهتری بگیرند و بازیکنان تا آخرین لحظه امید خود را برای درخشش و بازی در تیمی بهتر از دست نمی‌دهند. ترنور مالی فوتبال ایران به هزاران میلیارد تومان رسیده و این ناشی از همان رقابت دشوار و همان توجه عمومی ویژه است که فوتبال و به خصوص لیگ برتر خلیج فارس در ایران را تبدیل به یک رویداد بسیار بسیار مهم می‌کند.

دیگر خبرها

  • «پرویز خان» راهی اکران آنلاین شد
  • «پرویز خان» به خانه‌ها رسید/ روایتی متفاوت از مربی اخلاق فوتبال در راه اکران آنلاین
  • روایتی متفاوت از مربی اخلاق فوتبال در راه اکران آنلاین
  • سخت‌ترین رقابت ورزشی در ایران
  • جنجال یک عروسی در هتل اسپیناس پارسیان!
  • اولین پس‌لرزه به مراسم عروسی دختر مسئول عالی‌رتبه در هتل لاکچری
  • اعتبارمداح برای مجالس مومنین است
  • مرگ دلخراش یک عروس در جشن عروسی
  • کارگردان فیلم کاپیتان: اکران آنلاین یک قاچاق محترمانه است
  • (ویدئو) جشن عروسی ۶ زوج فلسطینی در سایه جنگ غزه