Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نایب رییس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه علی رغم وعده قبلی زمان پرداخت پول خرید گندم به ۲۰ روز افزایش پیدا کرده است، گفت: در حال حاضر دولت ۱۰۰۰ میلیارد تومان به گندمکاران بدهکار است. تاریخ انتشار: 08:32 - 11 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۵۰۸۱

علی قلی ایمانی در گفت‌وگو با میزان اظهار کرد: خرید گندم از مرز ۲ میلیون تن گذشت، اما علی رغم وعده‌ای که برای پرداخت به روز مطالبات داده شده بود اکنون این روند در حال طولانی شدن است و این زمان به حدود ۲۰ روز رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رییس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه تاخیر در پرداخت موجب نگرانی کشاورزان شده است، افزود: این موضوع می‌تواند گندم را از چرخه خرید دولتی خارج کند و همانند سال گذشته در اختیار دلالان قرار گیرد.

وی گفت: با توجه به فروش ۲ میلیون تن گندم به دولت، اما پرداختی‌ها به کشاورزان در حدود ۴ هزار میلیارد تومان بوده است در حالی که این رقم باید به ۵ هزار میلیارد تومان می‌رسید.

ایمانی بیان کرد: به دلیل پرداخت نشدن به موقع مطالبات، کشاورزان به دنبال خریدار غیر دولتی هستند تا گندم خود را بفروشند و پول آن را نقد دریافت کنند.

نایب رییس بنیاد ملی گندمکاران خاطرنشان کرد: اینکه در بودجه ۱۲ هزار میلیارد تومان برای خرید گندم در نظر گرفته شده به تنهایی کفایت نمی‌کند بلکه باید این مبلغ اختصاص یابد.

وی تصریح کرد: پولی که در حال حاضر پرداخت می‌شود از محل اعتبارات شرکت بازرگانی دولتی و از فروش روزانه آرد و سبوس تامین می‌شود.

ایمانی افزود: افزایش هزینه تولید و مشکلاتی که در این بین وجود دارد زنگ خطری است که تولید گندم را تهدید می‌کند.

نایب رییس بنیاد ملی گندمکاران اظهار کرد: استان‌های گرم و معتدل در حال ورود به زمان برداشت هستند و در آینده نیز استان‌های سردسیر اضافه خواهند شد و اگر شرایط پرداخت به همین منوال باشد با برداشت این استان‌ها دولت چگونه می‌تواند مطالبات را پرداخت کند.

وی تاکید کرد: سال گذشته کارخانجات هر کیلوگرم گندم را ۱۷۰۰ تومان از کشاورز خریداری کردند و امسال همان گندم را با قیمت ۲۵۰۰ تومان به دولت فروختند.

ایمانی گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۱۴ میلیون تن گندم تولید شود و ۱۰ تا ۱۱ میلیون تن آن را دولت خریداری کند.

بیشتر بخوانید: برآورد خسارت وارد شده به گندم پس از پایان فصل برداشت

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محصولات کشاورزی اخبار اقتصادی میلیارد تومان میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۴۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت می شود

داریوش امانی روز سه شنبه در جریان بازدید از پایانه مرزی شلمچه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: براساس استانداردهای موجود و اعلام پلیس، ۸۸۷ نقطه پرحادثه در محورهای ارتباطی کشور وجود داشت که ۴۰۰ نقطه آن در سال گذشته، ایمن و  ۴۸۷ نقطه پرخطر دیگر نیز امسال ایمن سازی خواهد شد.

وی افزود: در مسیر گذرگاه‌های اربعین کشور نیز ۱۳۰ نقطه پرخطر شناسایی شده که تاکنون ۷۰ نقطه برطرف و تا اربعین بیشتر آنها ایمن می‌شوند.

امانی گفت: نیازمندی‌های استان‌های مسیر گذر زائران اربعین حسینی اخذ شده و بر اساس برآوردها حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت و حدود ۲۰ هزار میلیارد ریال نیز برای اجرای طرح‌ها و فعالیت‌های اربعین امسال در نظر گرفته خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: سال گذشته برای رفع نقاط پرحادثه، بهسازی، روشنایی، نصب نیوجرسی، خط کشی و روکش آسفالت ۲۵ هزار میلیاردریال طرح تعریف شد که امسال نیز همین اقدام در دست انجام است.

وی بیان کرد: در ۲ پایانه اربعینی شلمچه و چذابه در استان خوزستان اقداماتی از سال گذشته در حوزه بهسازی و ایمن سازی راه‌ها شروع شده که تاکنون ادامه دارد.

امانی توضیح داد: زائران اربعین از ورودی پایانه‌های مرزی گذرگاه‌های رابعین حسینی باید از تونل سرد و زیر سایه‌بان و مه‌پاش مسیر را ادامه دهند که سال گذشته بیشترین میزان نصب سایه‌بان به انجام رسید و امسال نیز تداوم دارد.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور اضافه کرد: محوطه سازی و بهسازی پایانه‌ها، افزایش تعداد سرویس‌های بهداشتی و نصب سایه‌بان جدید اقدامات در دستور کار برای اربعین سال‌جاری است.

وی با اشاره به اینکه برای تامین ناوگان اتوبوسی و ریلی اقداماتی در دست انجام است اظهار کرد: وزیر راه و شهرسازی نیز برای تامین اتوبوس مسافری از تولید داخل و یا واردات ناوگان از کشورهای اطراف پیگیری های لازم را انجام داده علاوه بر اینکه با کشور عراق مذاکراتی برای ورود اتوبوس‌های این کشور برای جابجایی زائران به عتبات عالیات در اربعین انجام شده است.

امانی به بازدید خود از بندر خرمشهر اشاره کرد و گفت: تعداد ماشین آلات راهداری از طریق بندر خرمشهر وارد کشور شده که قرار است هر چه زودتر ترخیص و از آنها برای فعالیت‌های راهداری اربعین و راه‌های کشور استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • تاخیر در واریز وجه قابل پرداخت کالابرگ فروشندگان را به دردسر انداخت
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • امید آلومینیوم به ارسال تأییدیه یوئل برای مجوز حرفه‌ای
  • ۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت می شود
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و پزشکان طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی