Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@01:48:45 GMT

انتشار فیلم کوتاه «اسکورسیزی» درباره کرونا  

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۴۶۴۰

انتشار فیلم کوتاه «اسکورسیزی» درباره کرونا  

به گزارش آبزرور، فیلم کوتاه جدید اسکورسیزی یک پروژه شخصی است که به موضوعاتی چون فاصله‌گذاری اجتماعی، خانه‌نشینی و قرنطینه می‌پردازد. این فیلم روز پنجشنبه برای اولین بار در برنامه فرهنگ قرنطینه (Lockdown Culture) شبکه بی.‌بی.‌سی انگلستان پخش شد و زمان پخش رسمی آن در آمریکا هنوز مشخص نیست.  

اسکورسیزی در این فیلم از آثار سینمای کلاسیک چون مرد عوضی (The Wrong Man) و قاتلان (The Killers) محصول سال ۱۹۴۶ برای پیدا کردن شباهت‌هایی با تنهایی‌ای که شیوع ویروس کرونا بر انسان تحمیل کرد، استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم کوتاه مراحل مختلف تجربیات درونی یک فرد در دوران قرنطینه، از حس آسودگی اولیه ناشی از رهایی از بار مسئولیت‌های روزانه خارج از خانه تا اضطرابی که به تدریج با افزایش نگرانی‌ها درباره آینده جهان در فرد ایجاد می‌شود، را دربرمی‌گیرد.

اسکورسیزی در این فیلم اذعان می‌کند مطمئن نیست کار ساخت فیلم جدیدش چه زمانی آغاز خواهد شد یا این که شرایط زندگی در دوره پساکرونا چه تغییراتی خواهد کرد. ظاهرا این فیلم‌نامه‌نویس کارگردان، هنرپیشه، تهیه‌کننده و برنده جایزه اسکار نیز حتی در این روزگار بلاتکلیفی بی‌سابقه جواب تمام سوالات را ندارد.  

خبرهای خوش برای طرفداران اسکورسیزی

این روزها ظاهرا همه چیز بر وفق مراد این کارگردان هالیوودی است. روز پنجشنبه خبری با این مضمون منتشر شد که اپل در پروژه ساخت اولین فیلم وسترنی اسکورسیزی با عنوان قاتلان ماه شب چهارده (Killers of the Flower Moon) با کمپانی پارامونت مشارکت خواهد کرد. ظاهرا شرکت فیلمسازی پارامونت به تنهایی قادر به تامین بودجه ۲۰۰ میلیاردی ساخت این فیلم نبود. سرمایه‌گذاری اپل در این پروژه به این معناست که فیلم جدید این کارگردان ایتالیایی-آمریکایی برخلاف مرد ایرلندی (The Irishman) که مخاطبان عمدتا آن را از طریق شبکه نتفلیکس تماشا کردند، تمام بودجه لازم برای اکران در سینماهای جهان را در اختیار خواهد داشت.

قاتلان ماه شب چهارده یک فیلم وسترن با بازی لئوناردو دیکاپریو و رابرت دنیرو است که از یک کتاب پرفروش به همین نام اقتباس شده و به شرح جنایات واقعی اوایل قرن بیستم در ایالات متحده و همچنین تولد اف‌بی‌آی (پلیس فدرال امریکا) می‌پردازد.

برچسب‌ها ویروس کرونا هالیوود فیلم کوتاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا هالیوود فیلم کوتاه ویروس کرونا هالیوود فیلم کوتاه فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۴۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم پس از کرونا چیست؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، معمولاً افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند ظرف چند هفته بهبود می‌یابند. اما بعضی از افراد، حتی کسانی که علائم زیادی ندارند و بیماری‌شان خفیف است ممکن است علائمی داشته باشند که پس از مدت طولانی ادامه پیدا کند. این مشکلات گاهی سندرم پس از کرونا یا کووید طولانی مدت نام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: ویروسی که موجب بی‌خوابی می‌شود سندرم پس از کووید ۱۹

سندرم پس از کووید-۱۹ شامل انواع علائم جدید، برگشتی یا مداوم است که افراد بیش از چهار هفته پس از ابتلا به کووید-۱۹ تجربه می‌کنند. در بعضی افراد، سندرم پس از کووید، ماه‌ها یا سال‌ها طول می‌کشد؛ به گونه‌ای که در بعضی موارد باعث ناتوانی فرد می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که بین یک ماه تا یک سال پس از ابتلا به کووید-۱۹، از هر ۵ فرد ۱۸ تا ۶۴ ساله، حداقل یک نفر یک دچار مشکلاتی می‌شود که ممکن است ناشی از کووید باشد.

ضمن آنکه در میان افراد ۶۵ ساله و بالاتر هم اغلب از هر چهار نفر حداقل یک نفر دچار عوارض پس از بیماری می‌شود بیماری پزشکی دارد که ممکن است ناشی از کووید باشد.

دکتر مصطفی نوری‌زاده، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گروه بیوتکنولوژی در مورد ابتلای جدید افراد به کرونا می‌گوید: بیماری کرونا ویروس که از اواخر سال ۲۰۱۹ شروع شد تا امروز حدوداً موجب ابتلای ۷۰۴ میلیون نفر به این بیماری شده و در این بین نیز تقریباً ۷ میلیون نفر جان خود را از دست دادند.

به غیر از آنکه این بیماری از لحاظ روانی، سلامت و اقتصاد موجب مشکلاتی زیادی شد؛ این مشکلات همچنان هم ادامه دارند.


آلرژی بعد از کووید

به گفته این استاد دانشگاه یکی از عوارضی که تا به امروز در مورد آن صحبت نشده بوده به وجود آمدن آلرژی بعد از دوران کووید است. این نظریه را مطالعه‌ای که به تازگی در نیچر چاپ شد ثابت کرده است.

این مطالعه که در کشورهای کره جنوبی، ژاپن و انگلستان انجام شد و در آن ۲ میلیون نفر شرکت کردند ثابت کرد کووید ۱۹ موجب افزایش آلرژی در افراد شده است.

افزایش بیست درصدی ابتلا به آلرژی

دکتر نوری زاده می‌گوید: نتایج مطالعات نشان داد افرادی که در این ۴ سال به کرونا مبتلا شدند به میزان ۲۰ درصد بیشتر از دیگر افراد مشکلات آلرژی را تجربه کردند؛ یعنی ویروس کرونا احتمال به وجود آمدن آلرژی را ۲۰ درصد افزایش داده است.

یکی از مشکلات عمده‌ای که بعد از کووید به میزان قابل توجهی افزایش داشت آسم است؛ یعنی افرادی که قبلاً به کرونا مبتلا شده‌اند دو برابر بیشتر از افرادی که به کرونا مبتلا نشدند می‌توانند مشکلات آسم را تجربه کنند.

یکی از واکنش‌های آلرژیک نیز رینیت یا آبریزش بینی است. این مطالعه همچنین ثابت کرده احتمال اینکه افراد مبتلا به کرونا به رینیت مبتلا شوند ۲۵ درصد افزایش داشته است.

مشکلات دو برابری عوارض ابتلای سخت به کرونا

به گفته این استاد دانشگاه در حالت کلی افرادی که بعد از ابتلا به کرونا علائم شدیدتری را تجربه کردند نسبت به افرادی که علائم خفیفی داشته‌اند با احتمال ابتلای بیشتری به مشکلات آلرژیک مواجه شده‌اند. این نسبت در افرادی که علائم شدیدتری را تجربه کردند ۵۰ درصد و در افرادی که علائم خفیف‌تری را تجربه کرده‌اند ۱۴ درصد است.

تشکیل لخته و ابتلا به سکته

نتیجه دیگری که این پژوهشگران حاصل کردند این بود که تزریق واکسن توانسته به میزان قابل توجهی موجب کاهش واکنش‌های آلژیک بعد از کووید شود.

احتمال می‌رود این تأثیر به خاطر تحت تأثیر قرار گرفتن سلول‌های تی از سیستم ایمنی باشد که مطالعات بعدی این نظر را تأیید یا رد خواهند کرد. همچنین تشکیل لخته یا سکته نیز از عوارض دیگر ابتلا به بیماری کرونا به شمار می‌رود.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1227939 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دوری کاپیتان استقلال از فوتبال؛ کافه وریا افتتاح می‌شود! + عکس
  • انتشار پوستر ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • قاتلان مرد ۳۵ ساله در ارومیه دستگیر شدند
  • قاتلان مرد مهابادی دستگیر شدند / ۳ مرد را به رگبار بستند
  • مایکروسافت ظاهراً به‌دنبال افزایش همکاری با سامسونگ در حوزه هوش مصنوعی است
  • نقد فیلم قاتلان ماه گل؛ گنگسترها به نفت رسیدند!
  • سندروم پس از کرونا چیست؟