Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- خبرگزاری تسنیم آخرین اخبار استان سیستان و بلوچستان را در قالب یک بسته خبری در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد. ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۲ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، در بسته خبری پیش‌ِرو بخشی از اخبار گوشه و کنار استان سیستان و بلوچستان گردآوری شده و در اختیار خوانندگان و مخاطبان خبرگزاری تسنیم قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا اهدای خون در ایرانشهر را 85 درصد کاهش داد

اسماعیل میرکازهی رئیس انتقال خون ایرانشهر گفت: اهدای خون در این شهرستان با توجه به شیوع ویروس کرونا کاهش حدود 85 درصدی داشته است. 760 بیمار تالاسمی در ایرانشهر چشم انتظار اهداکنندگان خون هستند.

وی بیان کرد: خون نیاز ضروری برای تمام افراد بویژه بیماران محسوب می‌شود که در این میان مصدومان حوادث ترافیکی و بیماران تالاسمی، هموفیلی و سرطانی نیاز بیشتری به خون و فرآورده‌های خونی دارند. 

رئیس سازمان انتقال خون ایرانشهر گفت: امروزه نیاز به خون و فرآورده‌های خونی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این شهرستان به صورت روزانه است بطوریکه با شیوع ویروس کرونا اهدای خون نیز حدود 85 درصد کاهش یافته است. ویروس کرونا با اهدای خون به افراد منتقل نمی‌شود و متاسفانه یک تصور غلط در بین مردم به وجود آمده که ویروس از این طریق قابلیت انتشار دارد.

میرکازهی بیان کرد: افراد خیر و نوع دوست نباید در چنین شرایطی بیماران و نیازمندان به خون و انواع فرآورده‌های خونی را تنها گذاشته بلکه با مشارکت خود و مراجعه به مراکز انتقال خون باعث برطرف شدن نیاز بیمارستان‌ها و بیماران بویژه افراد مبتلا به تالاسمی، هموفیلی و سرطان شوند. بیماران تالاسمی بیشترین مصرف کنندگان مستمر خون بوده و نباید هیچ نگرانی در خصوص کیفیت و کمیت خون مورد نیاز این بیماران چه قبل از شیوع کرونا و چه پس از فروکش کردن این ویروس ایجاد شود.

افزایش نگران‌‌کننده میزان ابتلا به کرونا در سیستان و بلوچستاناز گوشه‌ و کنار سیستان و بلوچستان| از مبارزه با ملخ صحرایی در 139 هزار هکتار از مراتع تا برداشت 156 هزار تن محصولات جالیزی در سیستانسیر صعودی ابتلا به کرونا در جنوب سیستان و بلوچستان / ظرفیت تخت‌های بستری اختصاصی کرونا تکمیل شد

فعالیت کانون‌های فرهنگی و هنری باعث رونق مساجد می‌شود

آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار با کارکنان دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان با اشاره به جایگاه مسجد به عنوان پایگاه عبادی و نماد مسلمانی، اظهار داشت: سرمایه‌گذاری در حوزه تشکیلاتی و محتوایی باید در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در دستور کار قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان خطاب به کارکنان دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان بیان کرد: شما هم‌اکنون با در اختیار داشتن نزدیک به 75 هزار نفر، یک لشکر را در حدود هزار و 400 کانون فرهنگی و هنری مساجد سطح استان در اختیار دارید که اگر این جمعیت به صورت صحیح هدایت، فرماندهی و مدیریت شود باید شاهد تحول در حوزه فرهنگی استان باشیم. باید در بخش محتوایی، ارائه خوراک فکری به مخاطبان، ارسال طرح و برنامه‌های مناسب به کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد و پیشنهاد طرح‌های مبتکرانه به دبیرخانه کشور را در نظر داشت.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: هم‌اکنون یک هزار و 394 کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان فعال بوده که 427 کانون معادل 30 درصد در مناطق شهری و بقیه در حوزه عشایری و روستایی مستقر هستند.

حجت‌الاسلام مهدی پودینه با بیان اینکه در حوزه عشایری و روستایی مشکلی برای اعطای مجوز فعالیت به کانون‌های دبیرخانه فرهنگی و هنری مساجد نداریم، گفت: از مجموع کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان 733 کانون معادل 52 درصد در مساجد شیعه و 661 کانون معادل 48 درصد در مساجد اهل سنت مستقر هستند.

وی تصریح کرد: در مساجدی که کانون این نهاد به فعالیت مشغول است کتابخانه‌های مخزن‌دار و باز نیز وجود دارند و براساس آمار موجود، 510 هزار جلد کتاب در این کتابخانه‌ها توزیع شده است. بر اساس شاخص‌های اعلام شده این استان با 187 کانون فعال، رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

چهاردهم و پانزدهم خرداد بن مایه هویت انقلاب اسلامی ایران است

علی‌زینی‌وند در جلسه ستاد گرامیداشت ارتحال حضرت امام خمینی(ره) اظهار داشت: نسل جوان ما با بسیاری از رخدادها و مبانی مهم انقلاب اسلامی آشنایی کاملی ندارند، بنابراین مراسم گرامیداشت چهاردهم خرداد فرصتی است که مبانی نهضت امام، اندیشه ها و نوع حکومت داری ایشان را به آنان بشناسانیم.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در ادامه رخداد 14 خرداد و ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی(ره) پانزدهم خرداد و دوره جانشینی مقام معظم رهبری را داریم؛ که لازم است سبک حکومت داری اسلامی و اقتدار و شجاعت ایشان در تصمیم‌گیری‌ها در مباحث داخلی و بین‌المللی با تولید محتوای مناسب، به جامعه به ویژه نسل جوان شناسانده شود.

 زینی‌وند ادامه داد: صراحت بیان و شجاعت در عمل مقام معظم رهبری ریشه در ویژگی های شخصیتی و همچنین اعتقادات دینی ایشان برگرفته از مکتب امام حسین علیه السلام دارد و نسل جوان هم از این روحیه آرمان‌گرایی و هویت ایرانی استقبال می کنند.

 معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان به انتخاب شعارهای اقتصادی طی بیش از یک دهه گذشته توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: قطعاً شناخت فلسفه و دلایل این درایت رهبری برای کشوری که دچار تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی است، لزوم تحلیل درست و مسلح بودن آحاد جامعه به مطالعه عمیق سیاسی و تاریخی را می‌طلبد.

 وی تاکید کرد: این مناسبت‌ها فرصتی برای هشدار و آگاهی دادن مردم و نهضت مطالبه‌گری آنان در مقابل ساختار های ناکارآمد و فسادزا است و بزرگترین مبدع این گفتمان در کشور خود مقام معظم رهبری هستند که ضرورت دارد؛ آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی با گذر از مسائل جناحی و تولید محتواهای مناسب، نسبت به این آگاهی بخشی اقدام کنند.

 معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان به برگزاری مراسم 14 و 15 خرداد پرداخت و  گفت: همه دستگاه‌های اجرایی، سازمانها و نهادها موظفند؛ با هدف آشنا کردن نسل جوان و گرامیداشت این ایام و با بکارگیری همه ظرفیت‌ها و امکانات در اختیار، نسبت به فضاسازی محیطی متناسب با این ایام اقدام کنند.

وی افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت اعمال محدودیت‌ها در بحث فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال امام به صورت نمادین در مدت زمانی محدود و با حضور مدعوین معدود در مرکز و شهرستان‌های استان به تشخیص ستادهای استانی و شهرستانی مقابله با بیماری کرونا انجام می‌شود و اجرای برنامه‌های فرهنگی با محوریت صدا و سیما و دستگاههای فرهنگی در اولویت خواهد بود.

صفدری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت رعایت مقررات و دستورالعمل های بهداشتی امسال هم کاروان اعزامی به مرقد مطهر حضرت امام خمینی(ره) نداریم؛ اما تبیین اندیشه‌ها و ابعاد شخصیتی امام و سیره عملی ایشان با محوریت اقدامات فرهنگی و برگزاری مراسم نمادین در مساجد و حسینیه‌های منتخب در روز سیزدهم خرداد ماه در سطح استان از جمله برنامه‌های این ایام خواهد بود

انتهای پیام/392/ ت

R7843/P/S6,65/CT7 واژه های کاربردی مرتبط سیستان و بلوچستان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان کانون های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان مقام معظم رهبری اهدای خون نسل جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۵۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مرحله منطقه ای جشنواره سرود آوای مسجد ویژه کانون های شرق هرمزگان در میناب

هرمزگان-جام جم انلاین-سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان از برگزاری مرحله منطقه ای جشنواره سرود «آوای مسجد» ویژه کانون های فرهنگی هنری مساجد شرق استان هرمزگان در میناب خبرداد.

ابد.ه گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان، اسلام خواجه یی اظهار کرد: جشنواره سرود آوای مسجد با هدف نشر و گسترش فرهنگ قرآنی و معارف اهل بیت(ع)، ارائه دستاوردهای خلاقانه هنری در عرصه سرود با مضامین فرهنگی، اجتماعی، اعتقادی، سبک زندگی و ارزش‌های اسلامی و ایجاد فضای شاداب و بانشاط برای قشرهای مختلف مردم برگزار می شود.

 

وی افزود: مرحله منطقه ای جشنواره سرود «آوای مسجد» ویژه کانون های فرهنگی هنری مساجد شرق استان هرمزگان پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه جاری در سالن شهید بهشتی شهر میناب خواهد شد.

 

سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان ادامه داد: در این مرحله گروه های سرود کانون های فرهنگی هنری مسجد شهرستان های میناب، سیریک، جاسک و بشاگرد با یکدیگر به رقابت می پردازند.

 

وی گفت: گروه‌های علاقه مند به شرکت در جشنواره باید فرم مخصوص جشنواره به همراه نمونه کار صوتی و متن شعر خود را به ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان ارسال کنند.

 

خواجه یی خاطرنشان کرد: پیش از این نیز مرحله منطقه ای این جشنواره با حضور گروه های سرود شهرستان های بندرعباس، حاجی آباد و بندرخمیر به میزبانی بندرعباس و همچنین مرحله شهرستانی در رودان برگزار شده بود.

وی افزود: برترین های مراحل شهرستانی و منطقه ای در مرحله استانی که 20 اردیبهشت ماه به میزبانی شهرستان بندرعباس برگزار خواهد شد، با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

 

گفتنی است؛ 237 گروه سرود کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان در سامانه بچه های مسجد به ثبت رسیده است.

دیگر خبرها

  • توزیع هزار بسته گوشت قربانی در استان قزوین 
  •  توزیع  هزار بسته گوشت قربانی در استان قزوین 
  • توزیع یک هزار بسته گوشت قربانی در بین خانواده‌های نیازمند قزوین
  • هویت‌بخشی به گروه‌های سرود کانون‌های مساجد امری مهم است
  • توزیع ۱۲۰۰ بسته گوشت گرم در استان اصفهان
  • مساجد و ائمه جماعات قزوین به کانون‌های فرهنگی تبدیل شوند
  • برگزاری جشنواره سرود آوای مسجد در میناب
  • برگزاری مرحله منطقه ای جشنواره سرود آوای مسجد ویژه کانون های شرق هرمزگان در میناب
  • مسجد طراز اسلامی در سایه تعامل حداکثری متولیان مساجد محقق می‌شود
  • فعالیت ۵۳۶کانون فرهنگی هنری در لرستان