Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، علیرضا نعیمی عضو هیات مدیره شرکت دانش بنیان اکسیر رویان طبیعت در این باره گفت: در حین بازدید از کره‌جنوبی به منظور تعریف پروژه‌ای در حوزه بازیافت، متوجه شدیم که یک گروه سرمایه‌گذاری در کره‌جنوبی به دنبال فناوری است که بتوان چربی‌ها را در آب حل کرده و از آن در صنعت مواد غذایی استفاده کنند،  پس از بازگشت به ایران روی توسعه این فناوری کار کردیم و نهایت موفق به ارائه فناوری مورد نظر کره‌ای‌ها شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در نهایت فرمولاسیون این فناوری به شرکتی در کره‌جنوبی فروخته شد،  این فناوری در بخش مکمل‌ها و مواد غذایی استفاده می‌شود، در حال حاضر در کره جنوبی با استفاده از این فرمولاسیون، امگا ۶ و اسیدهای چرب مفید در آب حل شده و با افزودن انسانس، محصول آب معدنی طعم‌دار حاوی مکمل‌ها مفید برای بدن تولید و به بازار عرضه می‌شود.

عضو هیات مدیره شرکت دانش بنیان اکسیر رویان طبیعت افزود:  این شرکت بعد از موفقیت در همکاری با کره‌ای‌ها، به دنبال استفاده از این فناوری در داخل کشور است،  از این رو از این فناوری برای تولید مکمل‌های حاوی اسیدهای چرب و امگا استفاده کردیم و محصولی برای استفاده به عنوان مکمل غذایی تولید کردیم، در حال حاضر مکمل‌های حاوی روغن ماهی بوی زننده‌ای دارند در نتیجه استفاده از آن با مشکلاتی روبرو است،  این در حالی است که برخی افراد نظیر کودکان مبتلا به اوتیسم باید از چنین روغن‌هایی استفاده کنند، ما مکملی ساختیم که فاقد بوی بد بوده و در عین حال جذب بالایی دارد.

نعیمی ادامه داد: به دلیل فرمولاسیون نانویی این فناوری، انحلال چربی در آب به خوبی صورت می‌گیرد و همچنین جذب مواد مکمل نیز با کارایی بالاتری نسبت به روش‌های رایج انجام می شود، قیمت این محصول تقریبا ۵۰ درصد کمتر از نمونه خارجی است در حالی که جذب بهتر داشته و در عین حال بوی بد نیز ندارد.

وی یادآور شد: کار شبیه به کشور کره‌ را در ایران نیز می‌توانیم انجام دهیم،  یکی از شرکت‌های تولیدکننده نوشیدنی در ایران پیشنهاد تولید آب معدنی حاوی مکمل با استفاده از همین فناوری‌ را نیز مطرح کرده که این پیشنهاد در حال بررسی است.

برچسب‌ها فناوری نانو علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فناوری نانو علم و فناوری فناوری نانو علم و فناوری کره جنوبی مکمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۶۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس

مرکز تحقیقات و فناوری دو شرکت فعال در حوزه تولید واکسن های پلی ساکاریدی و ایمپلنت های ارتوپدی با حضور معاون اول و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در پارک فناوری پردیس افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فناوران پارک، ساختمان دو شرکت جدید در پارک فناوری پردیس افتتاح شد.

یکی از این شرکت‌ها، شرکت رهپویان فناور صادق است که در سال ۱۳۹۸ با هدف تولید محصولات زیست فناورانه و واکسن‌های پلی ساکاریدی شامل هیب، پنوموکوک و مننژیت فعالیت خود را آغاز کرد. فاز اول ساختمان این شرکت در پارک فناوری پردیس حدود ۱۵۰۰ متر مربع شامل آزمایشگاه، واحد تولیدی و اداری می‌باشد.

در مرکز تحقیقات این شرکت که عصر سه شنبه مورد بهره برداری قرار گرفت، دو واکسن در مرحله مطالعات انسانی بوده و انتظار می‌رود که پس از انجام مطالعات لازم، در نیمه دوم سال، این دو واکسن پس از اخذ محوز‌های لازم وارد بازار شود.

افتتاح نخستین مرکز شتابدهی و هم آفرینی حوزه سلامت با مجوز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در شرکت رهپویان فناور صادق از دیگر برنامه‌های این بازدید بود. این مرکز در راستای حمایت از استارتاپ‌های حوزه سلامت فعالیت خواهد داشت.

دیگر شرکت دانش‌بنیانی که افتتاح شد در حوزه تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی مانند پیچ، پلک و نیل‌های اینترلاک به عنوان تثبیت کننده داخلی در درمان شکستگی‌ها فعالیت می‌کند.

محصولات این شرکت علاوه بر توزیع در بیش از ۱۵۰ مرکز پزشکی در داخل کشور به کشور‌های آلمان، سوئد، مالزی و... نیز صادر شده است.

دیگر خبرها

  • شتاب ابرقدرت‌های میکروالکترونیک در ساخت ریزتراشه‌های ۲ نانومتر
  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • تولید گوشی ایرانی به کجا رسید؟
  • کسب رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی در جهان
  • افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • صادرات ۱۳ میلیون دلاری مکمل و دارو‌های گیاهی
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن