Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت 40 MB

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، رضوان حکیم‌زاده اظهار داشت: آغاز فرآیند ثبت‌نام از اول خرداد ماه اعلام شده است. در واقع این آغاز فرآیند ثبت‌نام شامل تشکیل ستادهای استانی و برنامه‌ریزی‌های لازم است.

وی افزود: با توجه به اختیاری که به شورای مدارس داده شده است، هر زمان که معلمان گزارش خود را ارائه دهند و اعلام کنند که آموزش و یادگیری دانش‌آموزان تکمیل و محتواهای درس‌ها ارائه شده است باید ارزیابی‌ها در سامانه آموزش و پرورش ثبت شود و دانش‌آموزان پس از آن می‌توانند برای ثبت‌نام اقدامات بعدی را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکیم‌زاده گفت: با توجه به بازه زمانی که برای بازگشایی مدارس مشخص شده، این فرصت فراهم است تا جایی که دانش‌آموزان بخواهند و لازم بدانند رفع اشکال دروس انجام شود و آنها در مدارس حضور داشته باشند و معلمان این خدمات آموزشی را به دانش‌آموزان ارائه کنند.

۱۵ درصد دانش‌آموزان در مدارس حاضر شدند

حکیم‌زاده در ادامه درباره حضور دانش‌آموزان پس از بازگشایی مدارس در دوران کرونا برای رفع اشکال اظهار داشت: بر اساس بررسی‌ها، حدود ۱۰ تا  ۱۵ درصد دانش‌آموزان در مناطق شهری و البته درصد بسیار بیشتری در مناطق عشایری در مدارس حضور پیدا کردند.

وی گفت: پیشتر پیش‌بینی می‌شد که همین ۱۰ تا ۱۵ درصد از دانش‌آموزان به هر دلیلی نتوانسته باشند از فضای مجازی در بستر شبکه شاد و آموزش تلویزیونی استفاده کنند یا احیانا در یادگیری مشکل داشته باشند که همین تعداد نیز در مدارس حاضر شدند.

این مسئول افزود: اما در مناطق روستایی و عشایری و مناطق دورافتاده به دلیل دسترسی نداشتن دانش‌آموزان به فناوری‌ها و فضای مجازی شاهد حضور گسترده‌ای از آنها در مدارس بودیم که کلاس‌های درس برگزار شد.

سناریوی آموزش و پرورش در صورت ادامه کرونا

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش همچنین درباره شرایط آموزش دانش‌آموزان در صورت تداوم کرونا، اظهار داشت: اگر شرایط کرونا در کشور ادامه‌دار باشد، وزارت آموزش و پرورش سناریوی خود را برای این شرایط تدوین کرده است.

حکیم‌زاده افزود: در سناریوهای آموزش و پرورش گفته شده که با استفاده از فضای فناوری و رویکرد ترکیبی و تلفیقی که شامل آموزش‌های تلویزیونی و فضای مجازی و رویکرد ترکیبی که متشکل از آموزش حضوری و مجازی است، آموزش ادامه پیدا کند.

وی تاکید کرد: قطعا وزارت آموزش و پرورش، رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی را با همکاری وزارت بهداشت دنبال کرده و موضوع تداوم جریان آموزش و ارزیابی میزان یادگیری را به عنوان دو موضوع بسیار مهم در برنامه‌های خود لحاظ می‌کند.

کد خبر 516561 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش كرونا در ايران مدرسه و مدارس دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش كرونا در ايران مدرسه و مدارس دانش آموز آموزش و پرورش دانش آموزان حکیم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۷۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها

وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته سلامت پیامی صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضامراد صحرایی به مناسبت هفته سلامت پیامی صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

««سلامتی» از مواهب عظیم الهی و در برگیرنده سلامت جسمانی، معنوی، روحی و اجتماعی انسان و به فرموده مقام معظم رهبری، سلامت جز مسائل درجه یک هر کشوری است.

اهمیت و جایگاه این مقوله در نظام آموزش و پرورش به گونه‌ای است که ساحت تربیت زیستی و بدنی یکی از ساحت‌های شش‌گانه تعلیم و تربیت است و در سیاست‌های کلی ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش بر ارتقای سلامت جسمی و روحی دانش آموزان و معلمان تأکید شده است.

هفته سلامت که همه ساله با هدف ارتقای آگاهی و ترویج فرهنگ سلامت برگزار می‌شود در سال ۱۴۰۳ با شعار محوری «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» به منظور حساس کردن جامعه نسبت به مشارکت خانواده‌ها در مردمی سازی سلامت، فرصت مغتنمی است تا در مدرسه به عنوان دریچه خدمات اجتماعی با نگاهی ویژه به ظرفیت‌ها، دستاوردها و انتظارات موجود برای پاسخگویی منطقی و شایسته در جهت پیشگیری از بیماری‌ها در قالب برنامه‌های منسجم همراه با مشارکت در مسیر تحقق سلامت دانش آموزان عزیز گام برداریم.

مدرسه به عنوان نقطه اتکای دولت و ملت در پیشرفت همه جانبه و خط مقدم ارتباط با خانواده‌ها، می‌تواند گام مؤثری در نهادینه سازی آموزه‌های بهداشتی و ارتقای سلامت جامعه بردارد و دانش آموزان هم می‌توانند به عنوان سفیر سلامت برای خود، همسالان و خانواده خود در ارتقای سواد سلامت و بهداشت عمومی نقش آفرین باشند.

ضمن تبریک هفته سلامت، با ارج نهادن به شهدای مدافع سلامت و قدردانی از تلاش‌های ارزنده دست‌اندرکاران بخش سلامت و آموزش کشور، از خداوند متعال سعادت، سربلندی و توفیق روزافزون همگان را خواستارم.»

کد خبر 746603

دیگر خبرها

  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • زمان آغاز سال تحصیلی 1403 مشخص شد | امسال مدارس کی باز می‌شوند؟
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت
  • مدارس و دانش‌بنیان‌ها پلی به سوی شکوفایی استعداد
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها