Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود رضا رحمتیان سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: یکی از پروژه‌های مهم اقتصاد مقاومتی اولویت دار سال ۹۸) سال رونق تولید مربوط به وزارت صنعت، معدن و تجارت وحوزه معاونت امور معادن و صنایع معدنی، اجرای پروژه احیاء، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس می‌باشد که هدف از اجرای این طرح فعال نمودن و بازگرداندن معادن کوچک مقیاس غیرفعال به چرخه تولید با مشارکت بخش خصوصی، افزایش سطح اشتغال پایدار در بخش معدن، افزایش میزان استخراج و تولیدات مواد معدنی مورد نیاز صنایع معدنی و تامین مواد اولیه کارخانجات و استفاده بهینه و بکارگیری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود، منابع مالی، داده ها، اطلاعات و نیروی انسانی در سال رونق تولید می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: بر این اساس و در راستای اجرای این طرح و پیگیری مسئولین و کارشناسان سازمان صنعت  معدن و تجارت استان در سال ۹۸ تعداد ۲۰ واحد معدنی غیرفعال، با سرمایه گذاری ۱۴۹ میلیارد ریال و با ایجاد اشتغال ۲۰۸ نفر فعال و به چرخه تولید بازگشتند که در جهت ایجاد اشتغال پایدار، رونق تولید و امنیت پایدار و رفع بیکاری در سطح استان تاثیرگذار بوده است.

همچنین این سازمان ضمن پیگیری‌های متعدد و اطلاع رسانی و فراخوان به بهره برداران معادن استان، نسبت به برگزاری نشست‌های کارشناسی با تعدادی از بهره برداران و مکاتبات متعدد و انجام بازدید‌های میدانی بهمراه نماینده محترم مجری طرح و کارشناسان مربوطه و همچنین برگزاری اولین جلسه کارگروه استانی جهت معرفی و اهداف طرح به سایر اعضای کارگروه و شناسایی مشکلات واحد‌های معدنی نیز طی سال گذشته، اقدام نموده است.

محمود رضا رحمتیان سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، اظهار داشت: یکی از پروژه‌های مهم اقتصاد مقاومتی اولویت دار سال ۹۸) سال رونق تولید مربوط به وزارت صنعت، معدن و تجارت وحوزه معاونت امور معادن و صنایع معدنی، اجرای پروژه احیاء، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس می‌باشد که هدف از اجرای این طرح فعال نمودن و بازگرداندن معادن کوچک مقیاس غیرفعال به چرخه تولید با مشارکت بخش خصوصی، افزایش سطح اشتغال پایدار در بخش معدن، افزایش میزان استخراج و تولیدات مواد معدنی مورد نیاز صنایع معدنی و تامین مواد اولیه کارخانجات و استفاده بهینه و بکارگیری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود، منابع مالی، داده ها، اطلاعات و نیروی انسانی در سال رونق تولید می‌باشد.

او ادامه داد: بر این اساس و در راستای اجرای این طرح و پیگیری مسئولین و کارشناسان سازمان صنعت ف معدن و تجارت استان در سال ۹۸ تعداد ۲۰ واحد معدنی غیرفعال، با سرمایه گذاری ۱۴۹ میلیارد ریال و با ایجاد اشتغال ۲۰۸ نفر فعال و به چرخه تولید بازگشتند که در جهت ایجاد اشتغال پایدار، رونق تولید و امنیت پایدار و رفع بیکاری در سطح استان تاثیرگذار بوده است.
همچنین این سازمان ضمن پیگیری‌های متعدد و اطلاع رسانی و فراخوان به بهره برداران معادن استان، نسبت به برگزاری نشست‌های کارشناسی با تعدادی از بهره برداران و مکاتبات متعدد و انجام بازدید‌های میدانی بهمراه نماینده محترم مجری طرح و کارشناسان مربوطه و همچنین برگزاری اولین جلسه کارگروه استانی جهت معرفی و اهداف طرح به سایر اعضای کارگروه و شناسایی مشکلات واحد‌های معدنی نیز طی سال گذشته، اقدام نموده است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغالزایی صنعت و معدن جهش تولید معدن و تجارت استان معادن کوچک مقیاس چرخه تولید سال رونق تولید اشتغال پایدار اجرای این طرح ایجاد اشتغال بهره برداران سازمان صنعت صنایع معدنی سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۸۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رئیس شبکه دامپزشکی فریمان از کارخانجات خوراک دام فریمان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی فریمان در حاشیه بازدید از واحد‌های تولید خوراک دام شهرستان گفت:در شهرستان فریمان ۴ واحد تولیدی خوراک دام و یک واحد تولید مکمل خوراک دام فعال وجود دارد که ۳ واحد تولیدی تولیدات شان از نهاده‌های دامی و یک واحد تولیدی تولیداتش از ضایعات کارخانه جات صنایع غذایی است.

دکتر سیدحبیب حسینی با اشاره به این که میزان تولید واحد‌های فعال در شهرستان بیش از نیاز دامداران منطقه است و مازاد آن به سایر شهرستان‌ها ارسال می‌شودافزود: دامپزشکی در کنار واحد‌های تولیدی و در راستای کمک به تولید و رفع موانع تولید همراه با رعایت موازین بهداشتی در محصول نهایی از هیچ اقدام و کمکی فروگذاری نمی‌کند.

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • بازدید رئیس شبکه دامپزشکی فریمان از کارخانجات خوراک دام فریمان
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • استخراج معدن نفرایت کابل واگذار شد
  • سهم ۳۲.۶ درصدی بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد
  • ۴۲۰ میلیارد ریال درآمد استان گیلان از محل حقوق دولتی معادن
  • کشف ۵ محدوده جدید در پهنه سنگان خواف
  • بسترهای مشارکت و حضور فعال مردم در تولید و اقتصاد را فراهم کنیم