Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد مهجوری معاونت عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت گفت: با آغاز به‌کار ۱۱۱ پروژه آب‌رسانی جدید برکت در مناطق محروم کشور با اعتباری معادل ۲۲۰ میلیارد ریال، تعداد پروژه‌های آب‌رسانی بنیاد در سراسر کشور به ۱۸۶ طرح رسید.

مهجوری تصریح کرد: این پروژه‌ها شامل احداث مخزن و شبکه ها‌ی آب‌رسانی، عملیات اصلاح و تعویض خط لوله، خرید تانکر آب‌رسانی، مرمت قنوات، خرید و نصب دستگاه آب‌شیرین کن، به‌سازی چشمه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. می‌شود.

به گفته معاونت عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت، این بنیاد ۲۱۸ پروژه آب‌رسانی را با بودجه‌ای معادل ۱۱۶۷ میلیارد ریال در بیش از ۷۱۱ روستای محروم کشور در دست احداث دارد که از این تعداد، ۱۸۶ پروژه به بهره‌برداری رسیده است.

مهجوری خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی و رضوی، خوزستان، زنجان، فارس، مازندران، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان، کرمانشاه، لرستان، قم، مرکزی، هرمزگان، کردستان، ایلام، چهارمحال و بختیاری و تهران، ۱۷ استان تحت پوشش خدمات آب‌رسانی بنیاد برکت هستند.

وی افزود: بنیاد برکت سال گذشته نیز بر اساس سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در خصوص خدمت‌رسانی هر چه بیشتر به روستا‌های محروم و جلوگیری از مهاجرت روستاییان، ۷۵ پروژه آب‌رسانی را در ۴۷۷ روستا به بهره‌برداری رسانده است.

معاونت عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت با تاکید بر اینکه بسیاری از ساکنان مناطق روستایی از بابت کمبود آب در مضیقه هستند، گفت: تأمین آب شرب روستا‌های کشور به‌ویژه در مناطقی که از خشکسالی رنج می‌برند، علاوه بر جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه روستاییان و بروز مشکلات مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و معیشتی ناشی از حاشیه‌نشینی در شهرها، باعث حفظ و بقای جمعیت در مناطق مرزی کشور، ارتقای سطح سلامت و بهداشت روستاییان و گسترش عدالت اجتماعی، افزایش درآمد و کمک به معیشت روستاییان از طریق تأمین آب مورد نیاز دام و طیور خانگی روستاییان می‌شود.

مهجوری افزود: ایجاد اشتغال پایدار برای روستاییان و ارائه خدمات زیربنایی مانند آب‌رسانی به آن‌ها، در همین راستا انجام می‌پذیرد. این فعالیت‌ها از جمله برنامه‌های اصلی ستاد اجرایی فرمان امام در روستا‌ها به شمار می‌رود که از طریق بنیاد برکت دنبال می‌شود و باعث حفظ و بقای جمعیت روستایی در روستا‌ها خواهد شد.

به گفته وی، بنیاد برکت نزدیک به ۳۵ هزار پروژه عمرانی و زیربنایی را در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور به بهره‌برداری رسانده یا در دست احداث دارد.

مهجوری ادامه داد: بنیاد برکت برای اجرای این پروژه‌ها بیش از ۲۳ هزار میلیارد ریال اعتبار پیش بینی کرده و تخصیص داده است.

معاونت عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت با تأکید بر این‌که تمام ۳۱ استان کشور تحت پوشش طرح‌های عمرانی و زیربنایی این بنیاد قرار دارند، خاطرنشان کرد: هر چند بنیاد برکت با توجه به منویات مقام معظم رهبری و تاکیدات و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) مبنی بر محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی جوامع محروم و کمتر توسعه یافته از طریق ایجاد فرصت‌های کسب و کار، عمده فعالیت‌ها و اقدامات خود را بر اشتغال‌زایی در این مناطق متمرکز کرده است، اما به اجرای طرح‌های عمرانی و زیربنایی در مناطق روستایی و محروم نیز توجه ویژه دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام آب رسانی به مناطق محروم پروژه آب رسانی روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۸۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان اظهار کرد: در راستای توسعه و آبادانی روستاها، معابر ۱۸ روستای شهرستان ایجرود به مساحت ۶۲۷۴۴ مترمربع با اعتبار ۴۳ میلیارد ریال آسفالت‌ریزی شده است.

رضا خواجه‌ای در گفت‎وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: از تعداد ۷۵ روستای بالای ۲۰ خانوار در این شهرستان تاکنون در ۴۵ روستا طرح هادی اجرا شده است که معادل ۶۰ درصد روستاهای شهرستان است.

وی با بیان اینکه، اجرای طرح هادی نقش زیربنایی و بنیادی در توسعه همه‌جانبه مناطق روستایی دارد، افزود: به منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌ها، توان‌های بالقوه فرهنگی، تاریخی و اجتماعی نواحی روستایی، باید به تقویت بنیان‌های اقتصادی مناطق روستایی توجه ویژه کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان تاکید کرد: هدف از اجرای طرح هادی روستایی، تأمین عادلانه امکانات از طریق ایجاد تسهیلات اجتماعی، تولیدی و رفاهی، هدایت وضعیت فیزیکی روستا، ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان و ارائه خدمات محیط زیستی و عمومی بوده است.

خواجه‌ای با تاکید بر اینکه با توجه به ضرورت گسترش روستاها برای رفاه حال روستاییان و جلوگیری از مهاجرت جوانان روستایی اهمیت اجرای طرح هادی هر روز بیشتر روشن می‌شود، تصریح کرد: ساختار کالبدی روستاها که در طول زمان و بنا بر مقتضیات گوناگون اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شکل گرفته‌اند با اجرای طرح هادی روستایی و احداث ساخت‌وسازهای جدید، خانه‌های بادوام، تعریض معابر، ایجاد پارک و فضای سبز، ایجاد کاربری‌های مورد نیاز از قبیل آموزشی، درمانی، نظامی و انتظامی متحول و سبب رونق نسبی و افزایش حس امنیت در روستاییان شده است.

وی گفت: خوشبختانه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در این راستا، توانسته است با فراهم‌سازی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی، در زیباسازی روستاهای شهرستان ایجرود نیز نقش بسیار مهمی داشته باشد.

کد خبر 747182

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی
  • ویزیت رایگان اردو‌های جهادی در مناطق محروم روستایی بخش کوهسار سلماس 
  • اجرای ۶۱ طرح رفع تنش آبی روستایی به همت سپاه عاشورا
  • اجرای ۲۳ طرح آب‌رسانی در شهرستان ایجرود