Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین، در ساعت ۱۱:۳۰ جمع صف‌های فروش به حدود هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان رسید و برای لحظاتی با مجموع صف‌های خرید برابر شد. ۱۰ صف خرید برتر مجموعاً ۷۳۰ میلیارد تومان ( ۴۱ درصد) و ۱۰ صف فروش هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان ( ۶۱ درصد) بوده است.

بیشترین مقدار پول در صف خرید نمادهای «کاما»، «وملی» و «کروی» و در صف فروش «خزامیا»، «خگستر» و «وساپا» انتظار طرف مقابل را می‌کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جدول حدود ۳۵ درصد از سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی که در صف خرید یا فروش قرار گرفته‌اند را تشکیل می‌دهد.

علاقه‌مندان به گروه استخراج کانه‌های فلزی (با محوریت فلز روی) بیشترین سفارشات خرید را فرستادند اما فشار فروش گروه خودرویی و سرمایه‌گذاری‌های وابسته هنوز تخلیه نشده است.

حجم صف خرید سهام هتل پارسیان کوثر به شش درصد سرمایه شرکت نزدیک شده و از سوی دیگر صف فروش سهام زامیاد به چهار درصد کل تعداد سهام این شرکت رسیده است، سهم جدیدالورود صنعتی دوده فام نیز کماکان با انبوه سفارشات مواجه است.

در مجموع ۱۰ هزار و ۵۰ میلیارد تومان سهام خرید و فروش شده که نسبت صف‌ها به آن ۳۶ درصد است (با فرض معامله‌ی کامل صف‌ها ارزش معاملات به ۱۳ هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان می‌رسد).

بعد از آغاز سفارش‌گیری و تشکیل صف‌های خرید (به مانند روز قبل)، سامانه معاملات کارگزاری‌ها برای دقایقی با اخلال همراه شد و سفارش افرادی که عموماً فروشنده بودند به موقع به ثمر ننشست. پس از روان شدن ثبت سفارشات، بازار برای مدتی با فشار فروش همراه شد که در ادامه وضعیت معاملات به تعادل نسبی نزدیک شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس بازار سرمایه صف های خرید صف های فروش میلیارد تومان صف خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۹۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بیش از شش هزار واحدی شاخص بورس تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ شاخص هم وزن نیز با ۳۷۸ واحد افزایش معادل ۵ صدم درصد در محدوده ۷۲۳ هزار و ۵۶۶ واحد قرار گرفت.
نماد‌های فملی، فولاد، فارس، شپنا و شستا از نماد‌های تاثیر گذار مثبت بر شاخص کل بورس بودند. اما نماد‌های تاپیکو، وامید، وپاسار و اخابر با تاثیر منفی از افزایش بیشتر شاخص کل ممانعت کرد.
نماد‌های ذوب، وبملت، خودرو، خگستر، شستا، ثشاهد و اخابر هم از نماد‌های پرتراکنش بر بازار سهام بودند.
شاخص کل فرابورس نیز امروز با ۱۱ واحد افزایش به عدد ۲۴ هزار و ۶۱۵ واحد رسید.
نماد‌های شگویا، هرمز، خاور، وسپهر و تجلی از نماد‌های با تاثیر مثبت و نماد‌های آریا، انتخاب، فزر، وهور و زاگرس از نماد‌های با تاثیر منفی بر بازار فرابورس امروز بودند.
بازار امروز سهام شاهد ۳۶۰ نماد مثبت برابر ۴۲۹ نماد منفی بود. ۱۸۱ صف خرید مقابل ۲۱۳ صف فروش تشکیل شد. خالص ورود و خرج پول حقیقی هم امروز به منفی ۴۲ میلیارد تومان رسید.
معامله گران امروز ۵ میلیارد و ۱۵۰ میلیون سهام را به ارزش هزار و ۸۸۹ میلیارد تومان دست به دست کردند.
ارزش دلاری امروز بازار سرمایه نیز ۲۲۲ میلیارد دلار بود.

 

 

دیگر خبرها

  • ماجرای دریافت ۱۰۰ هزار تتر برای فروش سوالات کنکور
  • شرکتی که به دنبال فروش سهام ایران خودروست
  • آخرین جزئیات جدید فروش سهام پرسپولیس و استقلال
  • ۳۲ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها در روز سبز شاخص کل به بازار سهام تزریق شد
  • افزایش بیش از شش هزار واحدی شاخص بورس تهران
  • کاهش حاشیه سود شرکت ها از ۳۴ درصد به ۱۳ درصد
  • چطور در بازار بورس سرمایه گذاری کنیم؟
  • ۷۲۰ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • بازگشت سایه ترس به بازار؟ هیجان حقیقی ها برای فروش/ حقوقی ها سهام را جمع کردند!
  • شاخص بورس در سطح دو میلیون و ۲۰۰ هزار واحد ماند