Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین، پالایش نفت لاوان با ارسال اصلاحیه‌ای خبر از افزایش درآمدهای خود داد. در آخرین صورت‌های مالی «شاوان» منتهی به سال مالی ۱۳۹۸ مبلغ ۳۱۲۳ میلیارد ریال سود در بخش سایر درآمدهای عملیاتی شناسایی شد که به گفته مدیران شرکت در اثر تغییر نرخ تسعیر ارز فروش‌های صادراتی سال ۹۷ می‌باشد که از سوی وزارت نفت ابلاغ گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از این اتفاق، معاملات سهام پالایشگاه‌ها متوقف شد تا پس از افشای تأثیر این اطلاعیه، سرمایه‌گذاران فرصتی داشته باشند تا در تحلیل‌های خود تعدیل ناشی از این اتفاق را لحاظ کنند.

پالایش نفت تبریز دومین شرکتی بود که آخرین گزارش مالی خود را اصلاح کرد. این شرکت ۱۵۶۵ میلیارد ریال به سایر درآمدهای عملیاتی افزود و دلیل آن‌را مابه‌التفاوت نرخ تسعیر ارز نفت کوره صادراتی در سال ۱۳۹۷ اعلام کرد که بر اساس اعلامیه ارسالی از پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران تغییر یافته است.

یادداشت‌های توضیحی صورت‌های مالی این دو شرکت در حال حاضر منتشر نشده اما به نظر می‌رسد نرخ دلار مبنا نزدیک ۱۳۰ هزار ریال لحاظ شده باشد.

شناسایی سود سال ۹۷ در صورت‌های مالی ۹۸ بر خلاف اصل تطابق در حسابداری است، شاید چنین اقدامی صرفاً برای بهبود اثرات روانی ناشی از کاهش سودآوری پالایشگاه‌ها در زمستان گذشته و فصل جاری باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس پالایشگاه کاهش سود تسعیر ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان

احمد اسماعیل زاده٬ مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مردم باید اهمیت زیادی به تغذیه خود بدهند تا بروز چاقی، دیابت و پر فشاری خون در بین آن ها کاهش پیدا کند. 

 وی بیان کرد: وزارت بهداشت در حوزه تغذیه سالم سیاست‌های مختلفی از جمله نان کامل را دنبال می‌کند تا نان حاوی فیبر در اختیار مردم قرار بگیرد. مصرف نان فاقد فیبر می‌تواند سبب بروز سرطان در مردم شود.

اسماعیل زاده ادامه داد: آموزش‌های تغذیه در مراکز بهداشتی ارائه شده و کارشناسان تغذیه در خانه‌های بهداشت روستایی مستقر خواهند شد. 

وی افزود: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت پیگیری توزیع شیر در مدارس و کاهش قند در نوشیدنی‌های شیرین است.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: اکنون مرگ و میر‌های زیادی مربوط به بیماری‌های مزمن و غیر واگیر هستند و عامل اول ابتلای افراد به بیماری‌های غیر واگیر، موضوع تغذیه است. 

اسماعیل زاده اضافه کرد: مطالعات نشان می‌دهند که تغذیه سالم نقش پررنگی در پیشگیری از بروز بیماری‌های غیر واگیر دارد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: مصرف زیاد مغزها و آجیل در مقادیر بیشتر از نیاز بدن، به دلیل این که دارای چربی بالایی هستند، می‌تواند انرژی زیادی را وارد بدن فرد کند و در نهایت منجر به افزایش وزن شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • ۱۹۰۰ دستگاه خودرو شوتی در خراسان جنوبی متوقف شد
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • کاهش بیش از ۱۳ هزار واحدی شاخص کل بورس/ فاز اصلاحی شاخص شروع شد؟
  • پخت نان کامل به صورت نمونه در تعدادی از نانوایی‌ها
  • چگونه خطر ضعف حافظه را کاهش دهیم؟
  • مصدومیت شدید ستاره آمریکا: چقدر بدشانسی پسر!‏