Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@06:11:25 GMT

​فعالیت ۷ هزار نفر در مجموعه جهاد دانشگاهی کشور

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۰۳۱۹

​فعالیت ۷ هزار نفر در مجموعه جهاد دانشگاهی کشور

شریفی زاده از فعالیت ۷ هزار نیرو در مجموعه جهاد دانشگاهی کشور خبر داد و گفت: همچنین ۲۹ پژوهشکده زیر نظر جهاد دانشگاهی فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «احمد شریفی زاده» صبح امروز(یکشنبه 11 خرداد) در مراسم تکریم و معارفه سرپرست جهاد دانشگاهی گلستان اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در 16 مردادماه 1359 تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون هماهنگی و امور مجلس جهاد دانشگاهی ادامه داد: امید است استان گلستان از درخت تناور جهاد دانشگاهی و ثمره هایی که می تواند برای استان به همراه داشته باشد بیشتر بهره مند شود.

 

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگ، علم و فناوری و اشتغال حضور جدی پیدا کرده است، تصریح کرد: 7 هزار نیرو در مجموعه جهاد دانشگاهی فعالیت می کنند و این نهاد 29 پژوهشکده و دو دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی و دو پارک علم و فناوری و حدود 23 مرکز رشد و سازمان های مختلف فرهنگی دارد.

 

شریفی زاده با بیان اینکه مجموعه جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف از جمله سرطان اقدامات خوبی را در دستور کار قرار داده است، گفت: اقدامات جهاد دانشگاهی تنها در بحث پزشکی و فنی خلاصه نشده و این نهاد در حوزه علوم انسانی تجارب و اندوخته های خوبی دارد که می تواند برای استان گلستان مفید باشد.

 

معاون هماهنگی و امور مجلس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه یکی از برنامه های جهاد دانشگاهی گلستان در حوزه گیاهان دارویی است، خاطرنشان کرد: در همین راستا زمین حدود 10 هکتاری در شهرستان گالیکش در نظر گرفته شده است تا با اجرای این پروژه زمینه رشد و توسعه حوزه کشاورزی به ویژه گیاهان دارویی در استان فراهم شود.

 

وی با بیان اینکه استان گلستان استعدادها و ظرفیت های بسیار خوبی دارد که یکی از آنها کشاورزی است، افزود: گردشگری و دامپروری از دیگر پتانسیل های استان گلستان است که جهاد دانشگاهی نیز در این حوزه وارد شده است.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: معاون هماهنگی و امور مجلس جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی مجموعه جهاد دانشگاهی استان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۰۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصص زیبایی در پزشکی باید به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهرناز آجرلو، پزشك پوست و زیبایی در یک گفت‌وگوی رادیویی در مورد آسیب‌شناسی جراحی‌های زیبایی كشور گفت: رواج یك عمل در كشور موجب رشد بُعد مالی آن شده و همین موجب تمایل افراد به این موضوع در صورت نبود نظارت جدی می‌شود. در كشورهای آسیایی نیز شاهد مدگرایی بسیار افراط كارانه در حوزه زیبایی هستیم. در گذشته عمل‌های زیبایی صرفاً جنبه‌های درمانی و جبرانی داشت، اما امروز جنبه تبعیت از مد دارد.

او با اشاره به تغییرات پوست و مو با افزایش سن و نداشتن سبك زندگی صحیح بیان كرد: افراد برای جبران كاستی‌ها به سمت عمل‌های زیبایی سوق می‌یابند تا اعتماد به نفس خود را به دست آورند؛ اما امروز این عمل‌ها نه تنها الگوی پیشگیرانه ندارد بلكه شاهد مراجعین با سن كم به این عمل‌ها هستیم.

این پزشك پوست و زیبایی از تعهد جامعه پزشكان پوست و زیبایی نسبت به عمل‌های خود یاد كرد و افزود: این تعهد در بین آرایشگران وجود ندارد و با وجود آنكه هیچ ورودی به حوزه پزشكی ندارند، اقدام به انجام جراحی زیبایی می‌كنند.

در گذشته تقاضای انجام عمل‌های زیبایی توسط بانوان بیشتر بود اما اخیراً ورود آقایان به این حوزه با بانوان برابری می‌كند. عمل‌های زیبایی امروز صرفاً مدگرایی است و افراد متقاضی بدون توجه به عارضه‌های جراحی قصد تغییر چهره دارند.

او در این باره افزود: اگر سازوکاری تعریف شود كه این عمل‌ها توسط افراد متخصص انجام شود شرایط بهتر خواهد شد. تخصص زیبایی نیز باید در كنار سایر حوزه‌های تخصصی پزشكی قرار بگیرد كه می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. این حوزه باید به عنوان یك رشته دانشگاهی وجود داشته باشد؛ اما حوزه زیبایی از نظر فرهنگی و فقهی در جامعه مورد بررسی قرار نگرفته در حالی که با این انجام روند، افراد كمتری به سمت آن خواهند رفت.

این پزشك ضمن تأکید بر از بین بردن تبعیت از مد در این حوزه یادآور شد: این موضوع بسیار خطرناك است چرا كه عوارض آن بسیار است.

افراد باید پزشكان متخصص را از طریق سایت نظام پزشكی بشناسند و به مراكز معتبر مراجعه كنند. بدن هر فرد با سایرین متفاوت است بنابراین نباید انتظار داشته باشند شبیه افراد خاصی شوند، نواقص را رفع كنند، تفكیك بندی جراحی را بدانند و زیبایی طبیعی خود را دوست داشته باشند و نیازی نیست برای مطرح شدن در جامعه عمل‌های زیبایی انجام داده و از خودشان چهره‌های جدید بسازند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • تخصص زیبایی در پزشکی به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • جهادگر اردبیلی «جایزه البرز» در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد
  • تخصص زیبایی در پزشکی باید به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • جهاد دانشگاهی و کارگروه مد و لباس تفاهمنامه امضا کردند
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی توسط وزارت نیرو
  • خانه‌های دین و زندگی نقطه اتصال وحدت است
  • آغاز کشت پنبه در استان گلستان / کشاورزان به توصیه کارشناسان جهاد کشاورزی توجه کنند