Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد.

به گزارش ایسنا، روح الله متفکر آزاد در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی اولین تذکرات کتبی نمایندگان مجلس یازدهم به مسوولان اجرایی کشور را  به شرح زیر قرائت کرد:

سید علی موسوی به وزیر کشور: جابجایی سریع و پر حاشیه فرمانداران در فاصله شکل گیری مجلس یازدهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس گودرزی به رئیس جمهور: متاسفانه پس از گذشت سه ماه از  سال ۹۹ هنوز افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام نشده، این موضوع را پیگیری کنید.

آصفری به وزیر آموزش و پرورش: علت عدم اجرا شدن رتبه بندی معلمان و کارکنان آموزش و پرورش در سطح کشور. مقتدایی و متفکر آزاد به وزیر کار: توجه به افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری به دلیل تورم بالا.

کمال حسین پور و جلال محمود زاده و حبیب زاده و فرشادان به وزیر نیرو  و  وزیر کشاورزی: دلیل عدم رسیدگی به وضعیت آب شرب شهری و روستایی که اغلب پروژه‌های آبرسانی نیمه تمام رها شده و اعتراضات گسترده نسبت به عدم تامین آب شرب را در شهرهای محروم شاهد هستیم.

مصطفی رضا حسینی به وزیر نیرو: درباره ادغام آب روستایی و شهری که کار غیر کارشناسی است، این امر ستم به روستاییان است این موضوع لغو شود و به پایه‌های نظام که مردم روستاها هستند توجه شود.

علیرضا سلیمی به همراه سبزی، علی اکبر کریمی، علیرضا نظری، احمدی بی غش، رشیدی کوچی، فلاحی به وزیر راه: چرا بازار آشفته قیمت مسکن ، زمین و اجاره بها مورد تدبیر نیست آیا صدای شکستن استخوان فقرا را نمی‌شنوید سیاست‌های دولت موجب افزایش قیمت در این عرصه شده است، به  وزیر کشاورزی: علت افزایش قیمت نهاده‌های کشاورزی مانند سم و عدم پرداخت خسارات ناشی از کرونا به گل کاران. سیاست شما برای موضوع جهش تولید چیست؟

نوروزی به وزیر کار:  علت تاخیر چند ساله در افتتاح پروژه درمانگاه شبانه روزی رباط کریم، به وزیر راه: علت تاخیر چندین ساله در تکمیل پروژه متروی رباط کریم و شهر پرند، علت تاخیر چندین ساله در تکمیل پروژه خط دو ریل باف شهرستان‌های رباط کریم، بهارستان و اسلامشهر. به وزیر نیرو: علت انجام نشدن پروژه تصفیه خانه شش تهران و طرح الغدیر دو به شهر جدید پرند.

سید محمد موحد به رئیس جمهور: جنگل‌ها و منابع طبیعی کهگیلویه و بویر احمد مورد توجه قرار گیرد.

ایزدخواه ، طغیانی، زنگنه و خاندوزی، رضا خواه، خزریان،  متفکر آزاد ، میر تاج الدینی، قاسم پور به وزیر کشور: درباره حمله خشونت آمیز عوامل شهرداری کرمانشاه به شهرک فدک و تخریب ناعادلانه مسکن محرومان و فوت خانم آسیه پناهی.

مظلومی به وزیر کشور: اعزام بالگرد و امکانات بیشتر برای مهار آتش سوزی.

پورابراهیمی به رئیس جمهور: لزوم گزارش هزینه کرد یک میلیارد یورو که برداشت شده از صندوق توسعه ملی است، به وزیر صنعت: لزوم پیگیری و ابلاغ مصوبات ستاد کرونا جهت حمایت از اقدامات اقتصادی به ویژه برای اصناف و بازاریان تا به امروز مصوبات در استان‌های کشور اجرایی نشده است. به وزیر کشاورزی: دلیل عدم توجه به مشکلات ناشی از سیل اخیر در منطقه شهداد و گلبافت کرمان که خسارت زیادی به زمین‌های کشاورزی وارد کرده چیست؟

عزیزی به وزیر اقتصاد: دولت اعلام کرد به واسطه مشکلات ایجاد شده کرونا وام گیرندگان برای پرداخت اقساط سه ماه معاف می‌شوند. اما بانک های کشور اقدام به کسر حقوق از ضامنین داشتند این اقدام مغایر با تصمیمات بوده است.

رفیعی به رئیس جمهور: بی تدبیری‌ها در مهار آتش سوزی‌های جنگل‌های زاگرس.

ذاکر به وزیر امور خارجه: پیگیری حقوق صادر کنندگان هندوانه از ارومیه به ترکیه که ۲۰ هزار تن هندوانه در ترکیه در حال خراب شدن است.

نوش آبادی به وزیر نیرو: رسیدگی به وضعیت نامطلوب برق بخش جواد آباد و تسریع در احداث پست ۶۲ کیلووات برق این منطقه.  به وزیر کشاورزی: رسیدگی به وضعیت نابسامان دام، دامداران و مرغ داران به ویژه تولید کنندگان گوشت قرمز.

مقتدایی، زاهدی، میرزایی و متفکر آزاد به رئیس جمهور: ضرورت اجرای بند ه تبصره ۱۲ قانون بودجه ۹۹ درباره پرداخت حقوق ماهیانه و حق الزحمه نیروهای خرید خدمت و حق التدریس و موقت آموزش و پرورش که چندین ماه پرداخت نشده است.

حاجی به وزیر آموزش و پرورش: تعیین تکلیف رتبه بندی فرهنگیان و اجرای کامل افزایش ۵۰ درصدی امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری. توجه به مربیان پیش دبستانی و رسیدگی به وضعیت حقوق و بیمه و معیشت آنها.

حسن پور به وزیر کار: شفافیت در خصوص عدم پرداخت یارانه های معیشتی به افراد تحت پوشش در شهرستان‌های سیرجان و بردسیر و عدم پرداخت تسهیلات به افراد بیکار شده به دلیل شیوع کرونا ویروس.

دهمرده، جلال زاده، رسولی نژاد، فرزانه، وحیدی، حاجی پور، اکبری، نصیرآیی و چندی دیگر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش: حذف آزمون قبل از ورود به دانشگاه فرهنگیان برای نهضت سواد آموزی‌ها شایسته است وزیر آموزش و پرورش در این باره به کمیسیون آموزش گزارش دهند.

علی پور به وزیر راه: وضعیت نابسامان راه سواد کوه و قائمشهر.

یعقوب رضا زاده به وزیر راه: عدم تکمیل بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی شهرستان سلماس.

میر محمدی به  وزیر نیرو: پیگیری ارتقای کیفیت آب شهرستان‌های حوزه انتخابیه.

شاکری به وزیر آموزش و پرورش: برگزاری امتحانات حضوری در شرایط ویروس کرونا برای سال نهم دبیرستان.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش رسیدگی به وضعیت رئیس جمهور وزیر کشاورزی وزیر نیرو وزیر راه متفکر آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۰۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

به گزارش خبرآنلاین، دولت و مجلس در طرحی به دنبال تغییر زمان بازگشایی مدارس هستند و بر این اساس ممکن است زمان آغاز سال تحصیلی از ۱۰ شهریور باشد.

تسنیم در خبری نوشت: تغییر تقویم آموزشی مدارس در دستور کار دولت و مجلس قرار دارد. این طرح با پیشنهاد ۲۶ نماینده تدوین شده و در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مصوب شده است و هم اکنون در نوبت بررسی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

طبق گفته‌های مهدی یزدان‌پناه؛ معاون حقوقی و مجلس سازمان اداری و استخدامی قرار است با توجه به شرایط اقلیمی و البته مجوز مجلس، تقویم آموزشی مدارس در اختیار دولت قرار بگیرد بر این اساس برای استان‌های سردسیر همچون آذربایجان غربی و شرقی، کردستان و زنجان آغاز سال تحصیلی از ۱۰ شهریور و برای مناطق گرمسیر کشور از ۱۰ مهر باشد.

به اذعان کارشناسان یکی از نگرانی‌ها این است که طبق این طرح، تقویم آموزشی در تمام مناطق کشور دستخوش تغییر شود و در استان‌هایی همچون تهران، البرز، مازندران و ... سال تحصیلی از ۱۰ شهریور آغاز شود، این موضوع دهه ۷۰ هم تجربه شد که با موفقیت همراه نبود و در نهایت با ورود مجلس، آغاز سال تحصیلی از اول مهر به عنوان قانون مصوب شد.

بر اساس این گزارش، موسی‌الرضا کفاش؛ معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره این طرح گفته است: طرحی که نمایندگان مجلس ارائه کردند و در شورای‌عالی آموزش و پرورش بررسی و تأیید شد، چندین بند دارد که در یک بند به زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اشاره می‌کند همچنین اختیاراتی به شورای‌عالی آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق آموزش و پرورش و مدارس برای تصمیم‌گیری درباره شناور شدن آغاز و پایان سال تحصیلی، برنامه هفتگی و تعطیلات فصلی ارائه می‌کند.

امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا در ۱۴۰۳ زمان آغاز سال تحصیلی از شهریورماه است؟» افزود: این طرح فعلاً در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شده است و باید در صحن علنی مجلس نیز تصویب شود بنابراین فعلاً نمی‌توانیم بگویم که زمان بازگشایی مدارس تغییر کرده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898573

دیگر خبرها

  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • صحرایی خبر داد: ۱۰۰۰ هنرستان در کشور ساخته می‌شود
  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • آیا امسال سال تحصیلی جدید از ۱۰ شهریور آغاز می شود؟!
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • رشته‌های هنرستانی در استان بوشهر افزایش می‌یابد