Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، جلسه هماهنگی اقتصادی دولت روز یکشنبه به ریاست حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری تشکیل و در این جلسه نظام بانکی کشور مکلف شد شرایط لازم را برای اعطای اعتبار به دارندگان سهام عدالت بر مبنای پشتوانه سهام آنان فراهم کند.

در این جلسه پس از گزارش «فرهاد دژپسند»  وزیر امور اقتصادی و دارایی از میزان پیشرفت اقدامات مربوط به آزاد سازی سهام عدالت، رییس جمهوری بر حق انتخاب مردم در استفاده آگاهانه و نحوه مدیریت سهام عدالت تاکید کرد و گفت شرایط لازم در این زمینه باید فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درادامه این جلسه حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت، معدن وتجارت نیز از وضعیت صنعت خودروسازی و نقش مهم آن در ایجاد اشتغال گزارش داد که براساس آن روند تولید خودرو در نیمه دوم سال گذشته و دو ماهه اول امسال افزایشی بوده است

وزیر صمت همچنین از تاثیر اقدامات این وزارتخانه در مدیریت قیمت در بازار خودرو و مقابله با رانت جویی گزارش داد و رئیس جمهور نیز دراین زمینه علاوه بر لزوم تقویت و رشد تولید خودرو در داخل کشور بر ارتقا فناوری و کیفیت تولید داخل و همچنین شفاف سازی و واقعی کردن نرخ خودرو تاکید کرد.

لزوم هماهنگ کردن سیاست تولید و فروش خودرو با ملاحظات زیست محیطی از طریق جایگزین کردن خودروهای جدید به جای خودروهای فرسوده از دیگر موضوعات مطرح شده در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت بود.

برچسب‌ها فرهاد دژپسند ستاد هماهنگی اقتصادی دولت سهام عدالت دولت حسن روحانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهاد دژپسند ستاد هماهنگی اقتصادی دولت سهام عدالت دولت حسن روحانی فرهاد دژپسند ستاد هماهنگی اقتصادی دولت سهام عدالت دولت حسن روحانی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۰۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه اجتماعی، امکان جذب و تجمیع سرمایه‌های فیزیکی و مادی را فراهم می‌کند

ایسنا/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به تاثیر سرمایه‌های مالی، انسانی و فیزیکی در تحقق رشد اقتصادی گفت: در صورت نبود سرمایه اجتماعی، امکان جذب و تجمیع سرمایه‌های فیزیکی و مادی تقریبا غیرممکن است.

دکتر امیر حسن‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: سرمایه فیزیکی، مالی و انسانی سه مولفه تاثیرگذار برای تحقق رشد اقتصادی محسوب می‌شوند و در صورت نبود سرمایه اجتماعی امکان جذب و تجمیع سرمایه‌های فیزیکی و مادی تقریبا غیرممکن است.

وی با بیان این مطلب که ماموریت کارگروه رفع موانع تولید در سال ۱۴۰۲، حل مشکلات واحدهای کوچک و متوسط بود، ادامه داد: در سال گذشته تیم اقتصادی استان کرمان تجربیات خوبی کسب کرد و مهمترین آنها، اعتماد به مردم بوده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان توسعه و رشد اقتصادی را در گرو توجه به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط دانست و بیان کرد: این واحدها می‌توانند باعث رشد، پیشرفت و توسعه متوازن کشور شوند.

وی با اعتقاد به اینکه تولید و اشتغال، دو مقوله مرتبطند و ارتباطشان دو سویه است، تصریح کرد: همه ظرفیت‌های کرمان از جمله کارگروه رفع موانع تولید، شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، کمیته اقتصاد مقاومتی دادگستری و ... پای کار آمدند و یکی از نتایج این همکاری، ارتقاء رتبه فضای کسب و کار استان بود.

حسن‌زاده با بیان این مطلب که برای دستیابی به توسعه متوازن و همه جانبه استان، به تلاش بیشتری نیاز است، عنوان کرد: کرمان در سال گذشته به این نتیجه رسیده بود که برای افزایش تولید به مشارکت مردم نیاز است لذا با توجه به تجربیات سال قبل، قرارگاهی برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ در استان تشکیل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه واحدهای کوچک و متوسط کرمان مردمی هستند و شرکت‌های بزرگ و دولت در آنها سهامدار نیستند، اظهار کرد: با توجه به اینکه سرمایه‌گذاری باعث افزایش ظرفیت‌های تولید، افزایش اشتغال، درآمدسرانه و شکوفایی بخش‌های مختلف اقتصادی کشور می‌شود، بنابراین امسال فرصت‌های سرمایه‌گذاری قابل اجرای استان را معرفی خواهیم کرد تا مردم هم بتوانند برای اجرای این پروژه‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان تاکید کرد: حمایت از تعاونی‌ها از دیگر برنامه‌های استان در سال جاری خواهد بود زیرا تعاونی‌ها نقش کلیدی در توسعه پایدار ایفا می‌کنند.

وی گفت: تولید باید براساس نیاز بازارهای داخلی و خارجی باشد و تولید بی‌هدف نباید داشت لذا یک نیازسنجی در این زمینه لازم داریم.

حسن زاده با تاکید برآنکه باید تولید (از مرحله تولید تا بازار) براساس داده‌ها و تفکر انجام شود، تصریح کرد: در امر تولید به نیروی ماهر نیاز داریم و کمیته مهارتی که در استان تشکیل شده در این زمینه کمک خواهد کرد.

وی در ادامه درباره مصوبه استان مبنی براینکه شرکت‌های بزرگ نیازهای خود را از واحدهای تولیدی داخل کرمان تهیه کنند، گفت: شرکت‌ها پای کار آمده‌اند تا نیازهای خود را از داخل استان تامین کنند و در این زمینه رشد داشته‌ایم اما مطلوب نبوده است. البته برخی کالاهای داخلی از نظر کیفیت و قیمت برای شرکت‌ها صرفه اقتصادی ندارد و انتظار داریم که واحدهای کوچک و متوسط کالاهای استاندارد و با کیفیت و با قیمت مقرون به صرفه تولید کنند. 

معاون استاندار کرمان ادامه داد: اما بازرسی استانداری با شرکت‌هایی که کالاهای مورد نیاز خود را که در استان با کیفیت و قیمت مناسب تولید می‌شود، خریداری نمی‌کنند، برخورد خواهد کرد.

وی در خصوص اینکه شرکت‌های بزرگ چگونه می‌توانند مطلع شوند که چه کالاهایی در استان تولید می‌شود، تصریح کرد: شهرک‌های صنعتی استان وبگاهی طراحی کرده‌ تا واحدها کالاهای تولیدی خود را در آن ثبت کنند و تاکنون حدود ۴۰ واحد این کار را انجام داده‌اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در پایان تاکید کرد: با همکاری دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی(مردم)، دانشگاه‌ها و اتاق‌های بازرگانی، تعاون و اصناف و ... و با یک کار تیمی شعار سال را محقق خواهیم کرد تا شاهد توسعه پایدار و پیشرفت استان کرمان باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت برای جاماندگان؛ قانونی که بعد از ۲۴ ماه پاسکاری در دولت هنوز اجرا نشده است!
  • دولت باید زمینه‌ایی برای سوق دادن سرمایه سرگردان مردم به سمت تولید فراهم آورد
  • نظر یک عضو مجمع درباره کسر از حساب بی‌حجاب‌ها
  • بستر‌های مشارکت مردم در جهش تولید فراهم می‌شود
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟|حسین سرآبادانی
  • پیامبران بسترهای لازم فهم و ارتقای فکری مردم را فراهم می‌کردند
  • کاهش ۵۰ درصدی سود سهام عدالت روندسرمایه گذاری را نزولی کرد
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟|احسان ارکانی
  • سرمایه اجتماعی، امکان جذب و تجمیع سرمایه‌های فیزیکی و مادی را فراهم می‌کند
  • زمینه مشارکت مردم در حوزه اقتصادی فراهم می شود