Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه گفت: در صورت درخواست ونزوئلا همکاری‌های ایران و آن کشور در بخش‌های مختلف ادامه خواهد داشت. آخرین نفتکش ایرانی امروز وارد سواحل ونزوئلا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از صدا و سیما، «غلامرضا انصاری» در صورت درخواست ونزوئلا همکاری‌های ایران و آن کشور در بخش‌های مختلف ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین نفتکش ایرانی امروز وارد سواحل ونزوئلا می‌شود. برنامه بازگشت نفتکش‌های رسیده به کشور نیز تنظیم شده است.


معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه تاکید کرد: نفتکش های ایرانی بدون هیچ حادثه و گرفتاری تولیدات پایین دستی ما را به ونزوئلا رساندند و همکاری بسیار خوبی میان دو کشور وجود دارد. ونزوئلا یکی از بازارهای خوب برای تولیدات پایین دستی و نفت ما به شمار می رود و در صورتی که متقاضی باشند می توانیم در بخش های مختلف این همکاری ها را ادامه دهیم. ونزوئلا درخواست تعمیر تاسیسات خود را از جمهوری اسلامی ایران و به دست متخصصان کشورمان داشته که این موضوع در حال بررسی است.

 

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه ویروس کرونا آثار تخریبی جدی بر تجارت ایران با اوراسیا نداشته است، گفت : مذاکرات جدید ایران با اوراسیا درباره تجارت آزاد در ماه‌های آینده آغاز می شود.


انصاری در حاشیه جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی روابط خارجی به موضوع این جلسه که بررسی روند فعالیت تجارت ایران با کشورهای عضو این اتحادیه بود اشاره کرد و افزود : در نشست امروز موافقتنامه ترجیحی ایران با اوراسیا که آبان ماه به پایان می رسد مورد ارزیابی قرار گرفت و بر اساس گزارش‌ها تجارت میان دو طرف مثبت است.


وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌ها امروز در مقایسه با ماههای اول این موافقتنامه رشد قابل توجهی داشته‌ایم بنابراین با توجه به پایان دوره یک ساله این موافقتنامه در آبان ماه از دستگاههای مرتبط مانند وزارت صمت که سهم بیشتری در زمینه صادرات و تجارت دارند خواستیم برای مذاکرات اصلی آمادگی های لازم را داشته باشند.


معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: مدت مذاکرات تجارت آزاد دو سال است و در این مدت فرصت داریم به رشد قابل توجهی در تجارت با کشورهای اوراسیا برسیم و پس از پایان سه سال وارد موافقتنامه آزاد تجارت شویم.


انصاری موضوع همکاری های بانکی و پولی را دیگر موضوع اصلی نشست امروز برشمرد و گفت: خوشبختانه بانک مرکزی برای همکاری با کشورهای اوراسیا پیشنهادهای خوبی داشته و با بررسی و کارشناسی های در دست اجرا این موارد را در مذاکره آتی بیان خواهیم کرد.


وی افزود: بیش از یک میلیارد دلار تجارت بین طرفین صورت گرفته است که امیدواریم در آینده نزدیک این رقم افزایش یابد و در هر صورت وزارت امور خارجه برای تسهیل روابط اقتصادی آماده همکاری با دستگاهها و نهادهای مرتبط به منظور توسعه روابط اقتصادی با کشورهای خارجی است./

 

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ایران و ونزوئلا انصاری ونزوئلا وزارت خارجه معاون دیپلماسی اقتصادی همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۱۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلات ایران؛ نقطه آغاز جمعیت‌های اوراسیا و مرکز مهاجرت اولیه انسان‌های برتر

طبق مطالعات جدید نظریه‌های موجود در مورد گسترش بشر به اوراسیا را به چالش کشیده می‌شود و تصویر واضح‌تری از این دوران محوری در تاریخ بشر ارائه می‌دهد. طبق این مطالعات فلات ایران یک شکاف ۲۰ هزار ساله تاریخی بشر اولیه را پر می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، دانشمندان معتقدند فلات ایران یک چهارراه حیاتی برای نسل اولیه انسان‌های خردمند یا برتر در طول مهاجرتشان به خارج از آفریقا بوده است. این کشف نظریه‌های قبلی در مورد گسترش بشر به اوراسیا را به چالش می‌کشد و تصویر واضح‌تری از این دوران محوری در تاریخ بشر ارائه می‌دهد.

مطالعه انجام‌گرفته در پر کردن شکاف دانش در مورد تاریخ جمعیتی گونه بشر امروزی در سراسر اروپا، آسیای شرقی و اقیانوسیه تأکید دارد و به‌طور دقیق تجزیه‌وتحلیل ژنتیکی، داده‌های دیرینه اکولوژیکی و یافته‌های باستان‌شناسی را ترکیب کرده است.

تجزیه‌وتحلیل ژنتیکی به کشف تاریخ بشر کمک و یک امضای ژنتیکی متمایز موجود در جمعیت‌های باستانی و مدرن در فلات ایران را آشکار کرد. این امضا از طریق روشی جدید کشف شد که ۴۰ هزار سال اختلاط ژنتیکی و سایر رویدادهای پیچیده را از هم جدا می‌کند و اهمیت دیرینه فلات ایران را در تاریخ تکامل بشر برجسته کرد.

نتایج نشان داد که این منطقه نقطه اتصالی برای سکونت انسان‌های اولیه و مهاجرت‌های بعدی بوده است و در واقع فلات ایران را به‌عنوان یک منطقه سکونت‌گاهی مهم مشخص کرده است. در اصل مشخص شد فلات ایران در فاصله ۷۰ تا ۴۵ هزار سال پیش که تاکنون با شکاف‌هایی در درک تاریخی بشر مشخص شده بود، نقطه آغاز جمعیت‌هایی بوده است که در سراسر اوراسیا پخش شدند.

نقش‌محوری در مهاجرت انسان به خارج از آفریقا

بینش‌های کلیدی این مطالعه شامل شناسایی فلات ایران نه‌تنها به‌عنوان یک مرکز اصلی برای سکونت انسان‌های اولیه، بلکه به‌عنوان منطقه‌ای می‌شود که می‌تواند جمعیت‌های بزرگ‌تری را در مقایسه با سایر مناطق غرب آسیا پشتیبانی کند. این مناسب بودن به احتمال زیاد عاملی در نقش آن به‌عنوان مهد پراکندگی انسان در سراسر قاره بوده است.

این کشف بخش ۲۰ هزار ساله‌ای از تاریخ انسان خردمند در خارج از آفریقا و روابط بین جمعیت‌های مختلف ساکن در اوراسیا را روشن می‌کند، طی این بازه زمانی انسان برتر با جمعیت نئاندرتال‌ها تعامل داشته است.

میراث فلات ایران در مهاجرت انسان

مطالعه چندرشته‌ای حاضر دیدگاه منسجم‌تری از گذشته باستان ارائه و بینش‌هایی را درباره دوره بحرانی موجود بین گسترش حیات خارج از آفریقا و تمایز جمعیت‌های اوراسیا به‌دست می‌دهد. در این مطالعه فلات ایران به‌عنوان یک منطقه کلیدی ظاهر می‌شود و بر نیاز به کاوش‌های باستان‌شناسی بیشتر تأکید می‌کند.

آشکار شدن نقش فلات ایران به‌عنوان مرکزی برای مهاجرت اولیه انسان‌های برتر، درهای جدیدی را برای این کاوش‌ها می‌گشاید، درک بشر را از سفر گونه خود در سراسر قاره‌ها غنی و نقش‌محوری این منطقه را در شکل دادن به تاریخ بشر برجسته می‌کند.

فصل جدید در ماقبل تاریخ بشر

فلات ایران در این مطالعه مهم، در مرکز بحث‌های اولیه مهاجرت انسان قرار می‌گیرد و درهای جدیدی برای تحقیقات باستان‌شناسی و ژنتیکی باز می‌شود. مطالعه حاضر با افشای نقش محوری منطقه در پراکندگی انسان‌های خردمند از آفریقا به اوراسیا، دانسته‌های قبلی را به چالش می‌کشد و دانش بشر را از تاریخ خود غنی می‌سازد. این کشف اهمیت فلات ایران را به‌عنوان مرکزی برای سکونت‌گاه‌های اولیه انسان‌ها و نقطه‌ای برای پراکندگی جمعیت‌هایی برجسته می‌کند که در نهایت قاره‌های دور و گسترده را پر می‌کنند.

کاوش دانشمندان در این منطقه کلیدی، درک بشر را از تکامل و مهاجرت انسان عمیق‌تر می‌کند و اطلاعات بیشتری در مورد گذشته مشترک جامعه بشریت و سفرهایی که تنوع امروزی را شکل داده است، آشکار می‌کند.

درباره فلات ایران

فلات ایران گستره وسیعی از زمین است که با توپوگرافی متنوع خود (از قله‌های بلند رشته‌کوه‌های زاگرس تا وسعت خشک کویر ایران) تعریف می‌شود. این فلات بخش اعظمی از ایران را دربرگرفته است و تا بخش‌هایی از افغانستان و پاکستان امتداد دارد. این منطقه با کوه‌های ناهموار، بیابان‌های وسیع و دره‌های حاصل‌خیز، هزاران سال است که مهد تمدن بوده و جوامعی را پرورش داده که بر روند تاریخ بشر تأثیر چشمگیری داشته‌اند.

چشم‌انداز منحصربه‌فرد فلات ایران نقش مهمی در توسعه جوامع منطقه ایفا کرده و چالش‌ها و فرصت‌هایی را برای ساکنان باستانی زمین فراهم آورده است. کوه‌های زاگرس در طول تاریخ به‌طور ویژه به‌عنوان یک مانع طبیعی و منبع آب عمل کرده و به رشد کشاورزی و افزایش سکونت‌گاه‌های اولیه بشر منجر شده است.

اهمیت تاریخی فلات ایران

فلات ایران شاهد ظهور و سقوط بسیاری از امپراتوری‌ها از جمله مادها، هخامنشیان، اشکانیان و ساسانیان بوده است که هر کدام میراثی غنی از دستاوردهای فرهنگی و معماری را از خود بر جای گذاشته‌اند. برای مثال امپراتوری هخامنشی که به مدیریت کارآمد معروف بود، تخت‌جمشید معروف را ساخت که نمادی از پیچیدگی معماری و فرهنگی ایرانی بود. این تمدن‌ها سهم قابل‌توجهی در زمینه‌های مختلف از جمله هنر، علم و حکومت داشتند و بر مناطق همسایه و فراتر از آن تأثیر گذاشتند.

میراث فرهنگی فلات ایران

فلات ایرانی منطقه‌ای است که همچنان مجموعه‌ای غنی از سنت‌های فرهنگی را حفظ می‌کند. موسیقی، شعر و هنر این منطقه ریشه‌های عمیقی دارد که به قرن‌ها پیش بازمی‌گردد و روح و انعطاف مردم آن را تجسم می‌کند. ادبیات فارسی با شاعرانی مانند حافظ و مولانا، همچنان با بینش عمیق خود در مورد وضعیت انسان، الهام‌بخش و مسحورکننده خوانندگان سراسر جهان هستند. امروزه این فلات همچنان منطقه‌ای با اهمیت ژئوپلیتیکی و اقتصادی محسوب می‌شود و منابع طبیعی غنی آن از جمله نفت و گاز نقش مهمی در اقتصاد جهانی ایفا می‌کنند. علاوه بر این، موقعیت استراتژیک این فلات به‌عنوان پل ارتباطی شرق و غرب، بر اهمیت ژئوپلیتیکی آن می‌افزاید.

فلات ایران به‌رغم چالش‌های مدرن، غنای فرهنگی خود را حفظ کرده است و بازدیدکنندگان را نسبت به کشف خرابه‌های باستانی و سنت‌های پویای خود مشتاق می‌کند. این فلات با مناظر ناهموار و بخش‌های تاریخی غنی، نمادی از پایداری انسان و دستاوردهای فرهنگی به‌شمار می‌رود. از امپراتوری‌های باستانی تا اهمیت مدرن آن، این منطقه نگاهی اجمالی به پیچیدگی‌های تاریخ بشر و قدرت پایدار فرهنگ ارائه می‌دهد. کاوش و درک این مهد تمدن باستانی، پیوندهای پیچیده بین جغرافیا، تاریخ و روح انسانی را به بشر امروز یادآوری می‌کند.

کد خبر 739554

دیگر خبرها

  • دیدار امیرعبداللهیان با رئیس جمهور ترکمنستان
  • رشد ۴۰ درصدی مبادلات تجاری ایران و بلاروس در سال ۲۰۲۳
  • تاکید بر توسعه زیرساخت‌های ریلی و جاده‌ای ایران و پاکستان
  • زبان فارسی میراث مشترک ایران و افغانستان
  • رایزن فرهنگی ایران: زبان فارسی میراث مشترک با افغانستان است
  • فلات ایران؛ نقطه آغاز جمعیت‌های اوراسیا و مرکز مهاجرت اولیه انسان‌های برتر
  • تهران-آنکارا در مسیر تجارت ۳۰ میلیارد دلاری
  • واردکنندگان خودرو، برنامه واردات را اعلام کنند
  • مکاتبه معاون وزیر صمت با واردکنندگان خودرو: برنامه واردات را اعلام کنید
  • مکاتبه ضیغمی با واردکنندگان خودرو: برنامه واردات را اعلام کنید