Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در صورت بازگشایی باشگاه‌های ورزشی، دستورالعمل‌های بهداشتی باید در این اماکن رعایت شود تا سلامت ورزشکاران و مربیان به خطر نیفتد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مجید تاجیک با اشاره به تدوین پروتکل بهداشتی باشگاه‌های ورزشی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: در این جلسات گزارشی از آخرین شرایط شیوع بیماری در سطح کشور ارائه و وضعیت کشور ازلحاظ شیوع کرونا به سه بخش قرمز، زرد و سفید تقسیم‌بندی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که فعالیت رشته‌های ورزشی پربرخورد و تیمی در شرایط اپیدمی کرونا ممنوع است، توضیح داد: رشته‌های ورزشی همانند کشتی، کاراته، تکواندو یا ورزش‌های پربرخورد ممنوع است و توصیه نمی‌شود. افراد می‌توانند ورزش‌های کم‌خطرتر را با حفظ پروتکل‌های بهداشتی و رعایت توصیه‌ها انجام دهند.

تاجیک تأکید کرد: مسئولان باشگاه‌های ورزشی باید حفظ رعایت فاصله یک متری را به کارکنان باشگاه و ورزشکاران گوشزد و از ورود افراد مشکوک به بیماری در ورزشگاه‌ها جلوگیری کنند.

رئیس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این‌که باشگاه‌های ورزشی در دوران اپیدمی کرونا موظف هستند با نصف ظرفیت فعالیت کنند، خاطرنشان کرد: در دوران شیوع کووید ۱۹ برگزاری مسابقات ممنوع و انجام هرگونه مسابقه قطعاً با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و صرفاً با اخذ مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: ورزشکاران از دست دادن و روبوسی پرهیز کنند و تا جایی که امکان دارد از بوفه باشگاه‌ها غذا تهیه نکرده و از غذاهای بسته‌بندی که مشخصات بهداشتی دارند، استفاده کنند.

تاجیک ضرورت ضدعفونی سطوح مختلف در باشگاه‌ها را یادآور شد و خاطرنشان کرد: بعد از استفاده هر فردی از دستگاه باید تمام سطوح و تجهیزات ضدعفونی شود و بین استفاده از دستگاه‌ها حداقل نیم ساعت فاصله باشد تا ضدعفونی کامل انجام شود.

وی در ادامه با اشاره به این‌که اطمینان از نظافت باشگاه‌ها خیلی کار ساده‌ای نیست، تأکید کرد: ارزیابی حداقلی محیطی، نحوه مدیریت و یا تجربه‌های دوستان و آشنایان نیز می‌تواند تا حدی این اطمینان را ایجاد کند که وضعیت نظافت باشگاه ورزشی در چه سطحی است.

رئیس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ورزشکارانی که در روزهای شیوع اپیدمی کرونا قصد استفاده از باشگاه‌های ورزشی را دارند، توصیه کرد: حتماً محلول ضدعفونی‌کننده در باشگاه‌ها دسترس داشته باشند تا در صورت تردید در مورد آلودگی سطوح، امکان ضدعفونی فوری وجود داشته باشد. ضرورت استفاده از وسایل شخصی ضروری، پرهیز از استفاده مواد غذایی از بوفه باشگاه‌ها و مصرف آب در بطری‌های یک‌بارمصرف توصیه دیگر رئیس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ورزشکاران بود.

تاجیک گفت: بهتر است ورزشکاران از تی‌شرت و شلوارهای بلند استفاده کنند و تا جایی که امکان دارد نقاط آزاد بدن کمتر باز و یا در معرض تماس باشد. لباس‌های ورزشی باید بعد از هر بار استفاده شست‌وشو و ضدعفونی شود. تهویه باشگاه برای پیشگیری از شیوع کرونا باید حتماً مناسب باشد و حتماً دریچه یا پنجره‌ای برای ردوبدل شدن هوا وجود داشته باشد.

رئیس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی بهشتی ادامه داد: توصیه اصلی بر این مهم است که ورزشکاران در حداقل زمان ممکن در باشگاه‌های ورزشی حضورداشته باشند و در حداقل زمان ممکن سعی کنند بیشترین استفاده را از تمرینات ببرند.

تاجیک به مسئولان باشگاه‌های ورزشی نیز تأکید کرد: باشگاه‌ها از پذیرش افراد دارای علامت بیماری کرونا پرهیز کنند و درصورتی‌که کارکنان باشگاه بیمار شدند از آن‌ها بخواهند تا زمان بهبودی کامل در محل کار حاضر نشوند.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: بازگشایی باشگاه های ورزشی باشگاه های ورزشی باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۱۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در این همایش که در سالن شهدای شهرداری خوی برگزار شد با اهدای تندیس و لوح از ۴۰ نفر از همیاران و فعالان عرصه سلامت در شهرستان خوی تجلیل شد  دکتر حبیب زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان خوی در این همایش بااشاره به دستاورده‌های حوزه سلامت در دو سال گذشته در این شهرستان گفت: دراین مدت رشته‌های علوم پزشکی در این دانشکده ۵۰ درصد و تعداد اعضای هیئت علمی صد در صد رشد داشته است  وی از تکمیل زیر ساخت‌های حوزه سلامت هم با اجرای ۲۶ خانه بهداشت و مرکز جامع سلامت خبر داد و تصریح کرد: از این طرح‌ها ۱۲ طرح به بهره برداری رسیده و بقیه نیز با پیشرفت فیزیکی مناسب در مناطق روستایی دردست اجرا هستند  رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی افزود: در دو سال گذشته بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیر ساخت‌های حوزه سلامت در شهرستان خو‌ی جذب و هزینه شده است  وی همچنین از موافقت وزارت بهداشت و درمان از ساخت بیمارستان جدید در خوی خبر دااد و اضافه کرد: عملیات اجرایی این بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی که قابلیت افزایش به ۳۵۰ تخت را دارد بزودی در این شهرستان آغاز می‌شود دکتر هاشم زاده معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خوی هم در این همایش ازاجرای موفق طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع شهری در خو‌ی خبر داد و افزود: در اجرای این طرح ۲۱۰ هزار نفر از جمعیت شهر خوی در ۲۰ پایگاه زیر پوشش خدمات این طرح ملی قرار گرفته اند  وی افزود: برای افزایش خدمات این طرح ۱۰ پایگاه سلامت جدید نیز با جذب ۵۷ نفر نیروی مراقب سلامت بزودی راه اندازی می‌شود علی نژاد فرماندار خوی هم در این همایش با تقدیر از تلاش‌های فعالان حوزه سلامت از اختصاص بیش از ۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی برای تکمیل زیر ساخت‌های بخش سلامت درشهرستان خبر داد  در ادامه این همایش ازتجهیزات بهداشتی وپزشکی اهدایی سازمان جهانی بهداشت به دانشکده علوم پزشکی خوی رونمایی شد دکتر بروجنی نماینده سازمان جهانی بهداشت در گفتگو با خبر گزاری صدا وسیما گفت: این تجهیزات با هدف تاب آوری نظام سلامت و تجهیز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و بهد اشتی خوی به دانشکده علوم پزشکی اهدا شد  وی افزود: در این مرحله بیش از ۱۰ دستگاه پیشرفته پزشکی و درمانی از جمله ونتیلاتور، دستگاه شوک و تنفس مصنوعی و تخت‌های معاینات بالینی با ارزش بیش از ۳ و نیم میلیارد تومان به دانشکده علوم پزشکی خوی اهدا شدند  دکتر بروجنی تصریح کرد: بهداشت جهانی از وقوع زلزله در خوی به ارزش بیش از ۱۵۰ هزار دلار انواع تجهیزات بهداشت‌ی و پزشکی را به این شهرستان کمک کرده است

دیگر خبرها

  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین