Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@13:29:05 GMT

دانشجویان در شرایط کرونایی هم می‌توانند بیمه شوند

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۱۶۲۹

دانشجویان در شرایط کرونایی هم می‌توانند بیمه شوند

مدیرکل تامین اجتماعی فارس گفت: دانشجویان در زمان شیوع کرونا و تعطیلی دانشگاه‌ها نیز می‌توانند بیمه شده و از مزایای آن استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی تامین اجتماعی فارس،ابراهیم کشاورز با بیان اینکه تسهیلات بیمه‌ای پیش‌بینی شده برای دانشجویان، یک فرصت بی‌نظیر است، گفت: برای گسترش پوشش بیمه در جامعه، طرح بیمه دانشجویی از سال گذشته آغاز شده و براساس آن همه دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی می‌توانند با مراجعه به مراکز تامین اجتماعی بیمه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی داشتن بیمه در دوران تحصیل و بهره مندی از مزایایی نظیر سابقه بیمه برای دوران بازنشستگی را از نیازها و دغدغه‌های جامعه برشمرد و افزود: با فراهم شدن این مزیت، دانشجویان می‌توانند دوران تحصیلی را در قالب سوابق بیمه‌ای و بازنشستگی خود درآورند و بخشی از دغدغه‌های آتی خود را رفع کنند.

مدیرکل تامین اجتماعی فارس همچنین به معرفی نرخ‌های سه گانه ۱۲و ۱۴ و ۱۸ درصدی بیمه دانشجویی پرداخت و گفت: این نوع بیمه با سه مبلغ ۲۴۲ و ۲۸۳و ۳۶۳ هزار تومان بنا به انتخاب دانشجویان در نظر گرفته شده است و بر اساس میزان حق بیمه پرداختی آنان خدماتی نظیر مستمری ماهیانه بازنشستگی، پرداخت مستمری به بازماندگان و پرداخت ماهیانه مستمری از کارافتادگی به بیمه شدگان ارائه خواهد شد.

کشاورز در خصوص ارائه خدمات درمانی به آن دسته از دانشجویانی که در زمان تحصیل تحت تکفل والدین خود هستند نیز گفت: اگر در این حالت دانشجویی در کارگاهی مشغول به کار نباشد، می‌تواند همزمان با بیمه دانشجویی، دفترچه درمانی خود را از طریق بیمه والدین خود دریافت کند، در غیر این صورت با پرداخت سرانه درمان، دفترچه درمانی او از سوی تامین اجتماعی صادر خواهد شد.

وی با بیان اینکه خدمات تامین اجتماعی به دانشجویان داخل کشور با دانشجویان خارج از کشور از نظر مبلغ و مدت زمان بیمه پردازی تفاوتی ندارد، گفت: علاوه بر این موضوع سوابق بیمه پردازی دانشجویان در آینده قابل انتقال به سایر صندوق‌های بیمه و بازنشستگی است.

مدیرکل تامین اجتماعی فارس با اشاره به شرایط برخورداری از بیمه دانشجویی نیز گفت: دانشجویان با دارا بودن شرایط سنی ۱۸ تا ۵۰ سال و تنها با ارائه کارت دانشجویی معتبر یا گواهی اشتغال به تحصیل در یکی از مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از دانشگاه‌های داخل و یا خارج کشور به نزدیکترین شعبه و یا کارگزاری‌های رسمی تامین اجتماعی محل تحصیل و یا زندگی خود می‌توانند از مزایای این طرح استفاده کنند.

کشاورز در مورد درخواست دانشجویان دارای سن بالای ۵۰ سال نیز بیان کرد: این افراد حداقل باید معادل مازاد سنی نسبت به ۵۰ سال، دارای سابقه بیمه باشند. یعنی اگر دانشجویی ۵۶ سال سن دارد، باید ۶ سال سابقه پرداخت بیمه داشته باشد.

وی در خصوص آن دسته از دانشجویانی که در حین تحصیل مشمول دریافت مستمری بازماندگان هستند نیز گفت: این افراد می‌توانند هم مستمری بگیر باشند و هم بیمه دانشجویی پرداخت کنند، چرا که پرداخت بیمه دانشجویی، مغایر با دریافت مستمری بازماندگان نیست.

مدیر کل تامین اجتماعی فارس در پاسخ به این سئوال که آیا سال‌های تحصیلی دانشجویی در گذشته نیز مشمول این طرح است یا خیر؟ گفت: زمان مراجعه دانشجویان به شعب و کارگزاری‌های تامین اجتماعی و انعقاد قرارداد، ملاک آغاز این نوع بیمه و توصیه ما به علاقمندان بیمه دانشجویی این است که در اولین فرصت برای بهره مندی از آن اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان بیمه تامین اجتماعی کرونا تامین اجتماعی فارس بیمه دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۱۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد گفت: پس از معرفی ۱۰۷ بیماری به عنوان بیماری صعب‌العلاج، ۱۸ میلیارد تومان در زمینه این بیماری‌ها پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی بیمه تأمین اجتماعی یزد، حامد هاتفی با اشاره به ارائه خدمات درمانی رایگان در راستای ایجاد عدالت اظهار کرد: در شهر یزد یک مرکز بستری به نام بیمارستان شهدای کارگر داریم که این بیمارستان خدمات بستری کاملاً رایگان به بیماران ارائه می‌دهد.

وی افزود: بیمه شدگان تأمین اجتماعی در شهرستان‌ها هم اگر به مراکز دولتی و دانشگاهی مراجعه کنند تمام خدمات برای آنان رایگان خواهد بود.

هاتفی در خصوص بیماری‌های صعب‌العلاج اظهار داشت: ۱۰۷ بیماری به عنوان بیماری‌های صعب‌العلاج معرفی شد که در سال ۱۴۰۲، ۱۸ میلیارد تومان در خصوص بیماری‌های صعب‌العلاج پرداخت شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان یزد تصریح کرد: ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفت.

وی ادامه داد: جزو ۵ استان اول کشور هستیم که کلینیک دندانپزشکی مستقل داریم و در این کلینیک خدمات رایگان دندانپزشکی ارائه می‌شود.

کد خبر 747042

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • چگونه دوران سربازی را به سوابق بیمه تبدیل کنیم؟
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • برگزاری اردوگاه حمایت از غزه در دانشگاه سیدنی استرالیا + تصاویر
  • گردهمایی سفیران سلامت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد