Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوشنگ نصیرزاده، رئیس سابق کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال در گفت و گو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ایرادهای فیفا به پیش نویس اساسنامه جدید فدراسیون بیان کرد: اساسنامه فدراسیون فوتبال جزء اسناد مادر و بسیار مهم است. به همین دلیل فیفا نظرات مهمی درباره به روز رسانی این اساسنامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: فیفا درباره کمیته انتخابات، کمیته بازرسان مستقل، بخش صدور مجوز حرفه ای که قرار شده جزء ارکان فدراسیون باشد، ارکان قضائی فدراسیون نظراتی داده است و اعضای این کمیته ها باید در مجمع انتخاباتی فدراسیون از سوی اعضای مجمع انتخاب شوند.

مدیرعامل سابق باشگاه ماشین سازی تبریز تصریح کرد: ما اطلاعی از نحوه تدوین اساسنامه و رد شدن پیش نویس از سوی فیفا نداریم و اطلاعات مان درباره ویروس کرونا بیشتر از پیش نویس اساسنامه است‌. درحالیکه ما در این زمینه متخصص هستیم.

نصیرزاده تصریح کرد: فقط ۷ عضو هیئت رئیسه فدراسیون، ۲ نفر از مسئولان وزارت ورزش و اعضای کمیته تدوین مقررات از پیش نویس اساسنامه اطلاع دارند. نمی دانیم این عزیزان چه چیزی برای فیفا ارسال کرده اند و فیفا چه جوابی داده است‌. نمی دانیم مصوبه آن جلسه ۱۰ ساعته هیئت رئیسه چه بوده است.

مسئول تدوین اساسنامه سال ۹۰ فدراسیون فوتبال ادامه داد: خودم اساسنامه ای را طبق استانداردهای فیفا تهیه کرده و در اختیار حیدر بهاروند، سرپرست و مهدی محمدنبی، دبیرکل فدراسیون قرار دادم اما به من اعلام کردند به دلیل اینکه رابطه ام با مسئولان فعلی کمیته حقوقی فدراسیون خوب نیست دیگر پیگیر اساسنامه پیشنهادی من نیستند. ما هم مطلع نیستیم چه اتفاقی رخ داد.

بیشتر بخوانید : آذری: متولی اصلی فوتبال، خود را کنار کشیده است

او تصریح کرد: امیر مهدی علوی، سخنگوی فدراسیون می‌گوید برای تدوین اساسنامه از تمام ظرفیت ها استفاده می کنیم اما این موضوع واقعیت ندارد. باید ما را هم در جریان قرار بدهند.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال اساسنامه فدراسیون فوتبال فیفا فدراسیون فوتبال پیش نویس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۲۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • یوفا تهدید کرد: احتمال محرومیت اسپانیا از یورو
  • نبی: پرسپولیس در دهه 70 خصوصی بود
  • وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی
  •  شمس‌آذر قزوین به جریمه نقدی محکوم شد
  • جریمه سنگین دروازه‌بان تیم ملی در جام جهانی
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • جریمه نقدی و محرومیت برای سرمربی آلومینیوم اراک
  • احضار مدیر سپاهان بعد از مصاحبه جنجالی
  • احضار مدیر سپاهان به کمیته اخلاق
  • سرپرست سپاهان به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال احضار شد