Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@07:34:06 GMT

سال ۱۴۰۰ بهار آموزشگاه های آزاد است

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۲۵۸۴

سال ۱۴۰۰ بهار آموزشگاه های آزاد است

علی اوسط هاشمی روز یکشنبه در جلسه شورای توسعه مهارت آذربایجان شرقی با بیان این‌که آذربایجان شرقی دوازدهمین استان است که سفر می کنم، افزود: این استان از حیث کیفی و محتوایی رتبه اول را دارد.
وی با اشاره به اینکه مهم ترین رکن آذربایجان شرقی سرمایه انسانی است، ادامه داد: تاریخ گواه براین است که بخشی از سرمایه ملی ایران حاصل رویش در این دیار است که موجب افتخار ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هاشمی اظهار کرد: کشوری که تمدنش گواه بر این است که ایران پیشتاز مهارت دردنیا بوده است ولی امروز با تاسف می گوییم وزن اجتماعی مهارت ضعیف است و گرایش قالب جامعه به سمت دانشگاه محوری و مدرک گرایی است.
وی ادامه داد: نباید بگذاریم این روند در جامعه دوام داشته باشد تا تمام آرزوی جوانان و نوجوانان به دانشگاه ختم شود بلکه باید نیازی که برامده از استعداد و قابلیت نهفته در انسان است مورد توجه قرار گیرد .
رییس سازمان فنی و حرفه ای کشور گفت: گواهی نامه های صادره از فنی حرفه ای به واسطه پیمان جهانی که داریم مورد پذیرش جهانی است و یک فرد اگر دارای گواهی آموزش فنی و حرفه ای باشد راحت تر می تواند در بازار جهانی ورود پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه بازار آذربایجان شرقی باید سرشار از نیروهای خلاق باشد، افزود: در این استان صنایع مادر و مرجع وجود دارد.
هاشمی اظهار کرد: مهارت محدود به اشتغال نیست بلکه مهارت عامل زیست مسالمت آمیز است و بستر را برای بودن با معرفت در جهت پیشرفته شکل می دهد.
وی با بیان اینکه تقاضای اساسی جامعه و افراد جویای کار از ما، کار است، گفت: باید واقعیت تلخ زندگی با تحریم‌ را بپذیریم و به خود اشتغالی از طریق مهارت بیشتر توجه کنیم.
وی ادامه داد: کرونا اثبات کرد تجارت الکترونیک جزو ضروریات است و اگر قرار است به اشتغال پایدار و زایش زا برسیم شرط آن توجه به نیاز زمان است.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور آذربایجان شرقی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور آذربایجان شرقی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۲۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان فنی و حرفه‌ای پس از ۵ دهه دارای اساسنامه شد

به گزارش خبرنگار مهر، امروز سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ نشست خبری رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در محل این سازمان برگزار شد. مهرداد عظیمی، رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به اهمیت تدوین استانداردهای آموزش، شایستگی و ارزشیابی، سنجش مهارت صلاحیت حرفه‌ای گفت: سازمان دارای ۶۵۷ مرکز دولتی است که بیش از ۴ هزار کارگاه آموزشی در دل آن فعالیت دارد.

وی ادامه داد: در کنار این مراکز دولتی، بخش خصوصی هم فعالیت داشته و برای مجموع آموزشگاه‌های آزاد که بخشی از مأموریت سازمان را بر عهده دارند، ۳۶ مجوز صادر شده که بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه فعال هستند.

وی با بیان اینکه ترویج فرهنگ مهارت آموزی یکی از مأموریت‌های مهم دیگر سازمان است، افزود: ۲ میلیون و ۲۸۰ هزار نفر دوره، عملکرد سازمان فنی و حرفه‌ای در حوزه آموزش بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۳۳ درصد رشد داشته است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: در مجموع فعالیت‌های سازمان در دولت سیزدهم، ۴ میلیون و ۶۹۹ هزار نفر-دوره برگزار شده (از این تعداد ۲.۲۸ میلیون نفر- دوره در سال ۱۴۰۲ آموزش دیده‌اند) که نسبت به دولت قبل ۳۲ درصد رشد را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: تعداد مجوزهایی که برای تأسیس آموزشگاه در سال ۱۴۰۲ صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز بوده است. تعداد مجوزهای صادر یا تمدید شده برای تأسیس آموزشگاه در دولت سیزدهم تا کنون به ۴۱ هزار و ۷۹۳ مجوز رسیده که این عدد در دولت دوازدهم ۳۵ مجوز بود.

همراهی با شعار سال

عظیمی با اشاره به شعار سال یادآور شد: یکی از مسائل راهبردی که با شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مطابقت دارد، واگذاری امور به مردم و فعال شدن بخش خصوصی است. در این بخش سازمان فنی و حرفه‌ای پیش رو بوده و تقریباً ۶۰ درصد آموزش‌های سازمان توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: یکی از مسائلی که در کشورهای مختلف دنبال می‌شود و ما نیز در آن فعال هستیم، مربوط به توسعه واحدهای پذیرنده آموزش در محیط واقعی است که اکنون بیش از ۷۷ هزار واحد پذیرنده در کشور فعال است و در سال ۱۴۰۲ رشد ۱۲ درصدی و نسبت به دولت دوازدهم رشد ۹۲ درصدی محقق شده است.

سنجش مهارت و صلاحیت حرفه‌ای

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه سخنان خود عنوان کرد: در کنار مهارت آموزشی، سنجش مهارت و صلاحیت حرفه‌ای نیز مورد تاکید است. در دولت سیزدهم ۴ میلیون و ۹۷ هزار سنجش مهارت و صلاحیت انجام شده که نسبت به دولت گذشته ۴۲ درصد رشد را تجربه کرده است.

این مسؤول دولتی گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد یک میلیون و ۵۸۶ هزار گواهینامه مهارت صادر شده که در دولت سیزدهم این عدد بیش از ۳ میلیون و ۵۰ هزار گواهینامه بوده است. درآمدهای اختصاصی سازمان فنی و حرفه‌ای نیز ۲۱۰ درصد رشد داشته است.

عظیمی با بیان اینکه برنامه‌های تحولی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در سال ۱۴۰۲ به میزان ۹۹.۶۶ درصد محقق شده است، افزود: اجرای برنامه‌ها و رسیدن به اهداف یکی از موفقیت‌های ما در حوزه آموزش و مهارت آموزی به نیروی کار است.

تصویب اساسنامه پس از ۵ دهه فعالیت

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای درباره تصویب اساسنامه این سازمان، گفت: این اتفاق در گذشته یک آرزو بود که سال ۱۴۰۲ پس از ۵۰ سال محقق شد.

وی تصریح کرد: اگر بندهای این اساسنامه دنبال شود می‌تواند به توسعه مهارت‌آموزی در کشور کمک کند. در سال ۱۴۰۲ توافقنامه‌های همکاری با بنگاه‌های بزرگ اقتصادی کشور از جمله گروه‌های خودروسازی و هلدینگ‌های پتروشیمی به منظور مهارت‌آموزی منجر به پایداری شغل و تأمین نیروی کار بنگاه‌های بزرگ کشور از طریق سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور منعقد شد.

برنامه‌های آینده فنی و حرفه‌ای

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای درباره برنامه‌های پیش روی سازمان، بیان کرد: آموزش مربیان آموزشگاه‌های آزاد، ۱۸ عنوان فعالیت آموزشی به گروه‌های هدف خاص، برگزاری دوره‌های آموزشی توسعه کارآفرینی و کسب و کار، صدور و تمدید مجوز مراکز کارآموزی در جوار کارگاهی و بین کارگاهی، رتبه‌بندی مربیان بخش دولتی، اجرای مرحله اول پیاده‌سازی پلتفرم مهارت‌آموزی، ارتقا و به‌روزرسانی مرکز داده و زیرساخت، بهینه‌سازی و ارتقا سطح بلوغ امنیت اطلاعات اشاره کرد که در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

عظیمی ادامه داد: طرح مهارت آموزی دانش آموزان برای ۱۵۰ هزار دانش‌آموز هدف گذاری شده و همچنین آموزش مهارت فارغ‌التحصیلان دانشگاهی که معروف به طرح نخلستان است آموزش ۱۷ هزار نفر را در دستور کار دارد.

وی اظهار کرد: حدود ۷۹ درصد آموزش‌های مهارتی منجر به اشتغال می‌شود.

تخصیص بخشی از اعتبارات عمرانی به بخش آموزش مهارت

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه سخنان خود به آموزش نیروهای کار پروژه‌های عمرانی کشور اشاره کرد و گفت: سازمان فنی و حرفه‌ای پیشنهاد داده تا نیم از هزار درصد اعتبارات هر پروژه عمرانی برای آموزش نیروهای انسانی آن هزینه شود که در طرح فعالیت دارند.

عظیمی با اشاره به راه اندازی مراکز آموزش جوار کارگاهی هم گفت: قرار است ۱۵۰۰ کارگاه جدید به مجموع بیش از ۴ هزار جوار کارگاهی افزوده شود و همچنین در حوزه آموزش مهارت به سربازان سال گذشته ۱۶۲ هزار سرباز در بخش دولتی آموزش دیدند و ۲۰ هزار نفر از سوی بخش خصوصی که این عدد امسال رشد خواهد داشت.

کد خبر 6079763 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • صدور بیش از ۹۰ هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان 
  • بهره مندی بیش از ۸۴ هزار بانوی خوزستانی از آموزش‌های مهارتی
  • رشد ۱۲ برابری صدور مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای
  • صدور بیش از ۳ میلیون گواهینامه مهارت در دولت سیزدهم
  • سازمان فنی و حرفه‌ای پس از ۵ دهه دارای اساسنامه شد
  • افتتاح آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در گهرو
  • راهبرد اصلی سازمان فنی و حرفه‌ای در سال ۱۴۰۳
  • گشایش نخستین آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در گهرو
  • صدور بیش از ۱۷ هزار مجوز برای تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سال گذشته
  • فعالیت ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد و ۶۵۷ مرکز دولتی فنی‌حرفه‌ای در کشور