Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@09:51:36 GMT

برقراری روزانه 33 هزار تماس با پلیس 110

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۳۵۱۶

برقراری روزانه 33 هزار تماس با پلیس 110

معاون عملیات فرماندهی پلیس تهران از برقراری ۳۳۰۰۰ تماس با سامانه ۱۱۰ خبر داد و گفت: در هر هفت ثانیه، یک عملیات فوریتی انجام می شود.

 به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، سردارپرویز یعقوبی معاون عملیات فرماندهی تهران بزرگ با اشاره به اینکه مرکز فوریتهای پلیسی 110 پل ارتباطی میان شهروندان و پلیس است اظهار داشت: مهمترین فلسفه تشکیل پلیس 110 تحقق شعار پلیس پاسخگو ، مردم مداری و جامعه محوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: مرکز فوریتهای پلیسی 110 با هدف ایجاد ارتباط آسان ، سریع و مطمئن و در راستای کمک رسانی و ارائه خدمات انتظامی، ترافیکی، امنیتی و ... طراحی و راه اندازی شد و در حال حاضر به عنوان بزرگ‌ترین سایت امدادرسانی کشور با 100 خط فعال است.

سردار یعقوبی به تعداد تماسها اشاره و بیان داشت: به‌طور متوسط روزانه در حدود 33000 تماس به این مرکز واصل می شود که از این تعداد به میزان 50 درصد عملیاتی می شود.

وی ادامه داد: به بیان دقیق‌تر در هر 3 ثانیه یک تماس فوریتی به این مرکز واصل و در هر 7 ثانیه یک عملیات فوریتی پلیسی توسط پلیس 110 فرماندهی انتظامی تهران بزرگ صورت گرفته است. ضمناً تماس های مشاوره و راهنمایی (20%) و تماسهای غیر قابل رسیدگی (30%) بوده است.

سردار یعقوبی تصریح کرد:در 2 ماهه نخست سال 42% از کل تماس‌ها ثبت عملیاتی شده و به واحدهای عمل کننده 110 ابلاغ شد. 

وی افزود:الباقی تماس‌ها نیز در قالب تماس‌های مشاوره و راهنمایی ، پرسیدن طرح زوج و فرد و ترافیک ، تماس های غیر فوریتی نظیر اختلاف خانوادگی ، عدم پرداخت نفقه و اخبار غیرقابل رسیدگی نظیر مزاحمت ، تک زنگ خوری بوده است. 

معاون عملیات فرماندهی پلیس تهران گفت:با  توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا و اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و کاهش تردد و مسافرت در سطح شهر کل تماسهای واصله با مرکز 110 در بازه زمانی فوق در مقایسه با مدت مشابه سال قبل  17% و تعداد تماسهای ثبت عملیاتی 28%کاهش داشته است.

این مقام انتظامی تشریح کرد: بیشترین میزان تماس واصل شده به این مرکز در حوزه جرائم عمومی (27%)، جرائم و تخلفات راهور (19%) ، نزاع و درگیری (17%)، سرقت (15%) ،تهدید و اکراه (3%) ، مواد مخدر ( 2%) و مابقی جرائم (17%) بوده است.

  وی ادامه داد: در راستای ارزیابی واحدهای عمل کننده پلیس 110 و نحوه برخورد و رسیدگی به نیاز شهروندان براساس 44079  مورد تماس کنترلی صورت گرفته در بازه زمانی مذکور از طریق واحد بازخوردگیری مرکز110 درخصوص اخبار به ویژه جرائم مهمه نظیرنزاع و درگیری، سرقت و ... 90 درصد رضایتمندی و 10  درصد نارضایتی  احصاء شده است .

این مقام ارشد پلیس تهران بیان داشت:در دو ماهه نخست سال تعداد 71620 تماس در خصوص مزاحمت های سد معبر (پارک در مقابل پل پارکینگ ، پارک در پیاده رو ، پارک دوبله در خیابان اصلی) ، به صدا در آمدن آژیر خودرو ، باز بودن درب خودرو ، پایین بودن شیشه و ... با این مرکز برقرار شد.همچنین با اطلاعات شهروندان دردوماهه گذشته  931 دستگاه خودرو و 93 دستگاه موتورسیکلت کشف شد.


سردار یعقوبی خاطر نشان کرد: دردوماهه اول سال تعداد 2136  پیامک ازطریق شهروندان به سامانه پیامکی 110110( مخصوص افرادی که مشکل تکلم داشته،کم شنوا،افرادی که در شرایطی قرار دارند که قادر به صحبت نیستند) واصل شد که 702 پیام منجر به ماموریت پلیس شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پلیس تهران تماس پلیس 110

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۳۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ در بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ مهدی مهرانگیز با بیان اینکه در شماری از استان‌های کشور این سامانه راه اندازی شده است افزود: هم استانی برای دریافت پاسخ حقوقی خود می‌توانند صبح‌ها از ساعت ۸ تا ۱۳ با این سامانه صحبت کنند و پاسخ خود را از وکلا دریافت کنند و بعد از ظهر نیز از طریق تماس با شماره ۱۲۹ به صورت گویا سوال مدنظر خود را پرسیده و جواب را دریافت کنند.

وی اضافه کرد: پیشنهاد دادیم که پاسخگویی حضوری البته به صورت رایگان هم داشته باشیم، زیرا برخی سوالات نیاز به توضیح بیشتر برای مردم دارد که قول داده شده این مورد هم انجام شود.

رئیس اداره معاضدت، وکالت اتفاقی و تسخیری و نائب رئیس شورای عالی مرکز وکلای قوه قضائیه گفت: سامانه تلفنی ۱۲۹ در مرکز استان بوشهر با حضور رئیس کل دادگستری، هیئت مدیره مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با هدف تحقق سند تحول قضایی راه اندازی و افتتاح شده است.

عزالدین سلیمانی افزود: این طرح در ۲۸ استان کشور راه اندازی و شروع به کار کرده است تا مردم با تماس با این سامانه پاسخ سئوالات حقوقی خود را دریافت کنند.

وی با اشاره به اینکه افزون بر ۶۲ وکیل در کشور در این طرح مشارکت دارند اضافه کرد: وکلا به صورت نوبتی و برحسب تکالیف قانونی خود برای پاسخگویی همکاری می‌کنند که همگی از مرکز وکلای قوه قضائیه هستند.

نائب رئیس شورای عالی مرکز وکلای قوه قضائیه بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در کشور با سامانه ۱۲۹ تماس گرفته و مشاوره خود را دریافت کرده اند و درصد بالایی از پرونده‌های ورودی به اماکن قضایی از طریق این سامانه حل و فصل شده است.

دیگر خبرها

  • برقراری ۱۷ هزار تماس تلفنی با مرکز ارتباطات اورژانس
  • آتش‌نشانان شیرازی ۱۲۹ عملیات در بارندگی انجام دادند/۱۱۴۰ تماس با مرکز ۱۲۵ در یک روز بارانی
  • برقراری پرواز و افزایش ظرفیت صندلی با نرخ مصوب
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • افزایش تعداد پروازهای فرودگاه شهرکرد
  • آغاز به کار سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ در بوشهر
  • الو؟ من یک نوجوانم!
  • بازگشت اتباع افغانستانی به کشور خود + فیلم
  •  نجات گروگان از مخفیگاه آدم ربایان زباله گرد با تماس شهروند وظیفه شناس
  • پاسخ به بیش از ۷۷ هزار تماس توسط مرکز تماس یکپارچه سازمان فناوری