Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کهنوجی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ۱۱۵ میلیارد تومان تسهیلات پرداختی در سال گذشته، ۸۶ میلیارد تومان توسط دولت به صورت بلاعوض پرداخت شد و ۲۹ میلیارد تومان نیز در قالب تسهیلات ارزان قیمت به متقاضیان اختصاص یافت.

وی بیان کرد: در سال ۹۸ اقدامات بسیار خوبی در حوزه آبیاری تحت فشار در استان صورت گرفته و کرمان یکی از استانهای پیشرو در اجرای طرح سیستم آبیاری نوین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی استان کرمان تصریح کرد: تاکنون بالغ بر ۸۵ هزار هکتار از اراضی استان به سامانههای نوین آبیاری مجهز شده و در حال حاضر نیز حدود ۶ هکتار در دست اقدام است.

کهنوجی ادامه داد: در سال ۹۸ با حمایتهای دولت ۶ هزار و ۶۰۲ هکتار به این سیستم تجهیز شده است و خوشبختانه محدودیت اعتباری برای اجرای این سامانه ها وجود ندارد.

وی تاکید کرد: تحول بسیار بزرگی در زمینه بهینه سازی مصرف آب و مقابله با چالشهای کم آبی در مناطق کویری این استان رقم خورده است و امیدواریم با استقبال بهره برداران شاهد عملکرد خوبی در این حوزه و ارتقای بهره وری و بهینه سازی آب کشاورزی باشیم.  

استان کرمان به رغم کم آبی و آب و هوای کویری از مهمترین مناطق کشاورزی کشور محسوب می شود که پسته، خرما،  مرکبات، گردو، بادام، صیفی جات و محصولات جالیزی از مهمترین محصولات این بخش است که به داخل و خارج از کشور صادر می گردد.

حوزه اب کشاورزی کرمان در سالهای گذشته به دلیل کاهش نزولات جوی و برداشت بی رویه آب های زیر زمینی با کاهش محصول و خشک شدن باغات و زمین های زراعی روبرو شده است که این بخش را برای بهره وری بهتر به سمت سیستم های آبیاری نوین هدایت کرده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کرمان آبیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کرمان آبیاری وزارت جهاد کشاورزی کرمان آبیاری میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۳۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تغییر شیوه‌های آبیاری در بخش کشاورزی مراغه

 شفیعی در آیین تکریم و معارفه سرپرست مدیریت جهادکشاورزی مراغه که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد گفت: در این زمینه انتقال یافته‌های جدید علمی به مزارع و باغات که جزو رویکرد‌های وزارت جهادکشاورزی است راهگشا به نظر می‌رسد.

وی ابراز امیدواری کرد که جهادکشاورزی مراغه با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد در زمینه افزایش بهره‌وری آب پیشرو باشد و ادامه داد: نظارت و کنترل بازار، تامین امنیت غذایی ، حفاظت از آب و خاک و زنجیره غذایی  مهمترین اولویت‌های جهادکشاورزی است.

 فرماندار شهرستان مراغه با اشاره به جایگاه بخش کشاورزی این شهرستان، گفت: این بخش در مراغه نقش مهمی در تحقق شعار سال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم دارد زیرا در کنار بخش گردشگری جزو محور‌های توسعه شهرستان محسوب می‌شود.

 مینویی افزود: مراغه در تولید محصولات باغی و همچنین وسعت باغات قطب کشاورزی آذربایجان‌شرقی است و محدودیت منابع آبی بزرگترین مشکل این بخش به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه بخش اعظمی از باغات و مزاع شهرستان همچنان به صورت سنتی آبیاری می‌شود اضافه کرد: افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی شهرستان ضامن توسعه روزافزون منطقه و امنیت غذایی است.

مینویی با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی صندوق حمایت از توسعه کشاورزی مراغه افزود: ۴۹ درصد از اعتبارات این صندوق دولتی است و پرداخت سریع و آسان تسهیلات ارزان‌ قیمت به بهره‌برداران حقیقی و حقوقی با کمترین پیچیدگی از جمله مزیت‌های فعالیت آن محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: متاسفانه خشکسالی و بیمه نکردن محصولات کشاورزی در سال‌های اخیر کشاورزان مراغه را با مشکلات اقتصادی روبرو کرده و مدیریت جهادکشاورزی در چنین شرایطی از حساسیت بسیار برخوردار است.

در این جلسه از زحمات سعید خیراندیش قدردانی و هادی خرسندی به عنوان مدیر جدید جهادکشاورزی مراغه معرفی شد.

مراغه بیش از ۱۰۰ هزار هکتار زمین زراعی و بیش از ۲۰ هزار هکتار باغ دارد این شهرستان، قطب تولید سیب و دارای جایگاه ویژه در تولید محصولاتی، چون بادام، گردو، آلبالو، زردآلو، هلو، انگور، آلوچه، غلات، شیر و گوشت است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار
  • تجهیز ۳۹۱ هکتار اراضی کشاورزی ساری به سامانه نوین آبیاری
  • تأمین مالی ۳۵۰ همتی با استفاده از ابزارهای نوین
  • پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به ازای هر هکتار زراعت چوب
  • تأمین مالی ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین/ سهم ۵۰ همتی فکتورینگ
  • تأمین مالی ۳۵۰ هزار میلیارد تومانی با استفاده از ابزارهای نوین
  • اثرگذاری بانک کشاورزی در تحقق سند ملی امنیت غذایی با پرداخت بیش از ۲۰۰۰ هزار میلیارد تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • ضرورت تغییر شیوه‌های آبیاری در بخش کشاورزی مراغه
  • پرداخت غرامت خسارت به کشاورزان در غرب استان اصفهان + فیلم
  • تجهیز ۸ هکتار کشاورزی بهشهر به سامانه نوین آبیاری