Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به روند افزایشی شیوع بیماری کرونا در کرمانشاه، خواستار تعطیلی بازارچه مرزی جوانرود و جلوگیری از ورود مردم به شهرستان پاوه در تعطیلات پایان هفته جاری شد.

محمودرضا مرادی در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه که امروز (11 خرداد) برگزار شد با بیان اینکه هم اکنون در پیک بیماری کرونا در کرمانشاه قرار داریم، افزود: اگرچه از ابتدای شیوع بیماری تاکنون چند پیک را پشت سر گذاشتیم، اما قله پیک‌های قبلی کمتر از شرایط کنونی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: یکی از پیک‌ها را حوالی 25 اسفند سال گذشته داشتیم که تعداد موارد بستری به 12 تا 15 نفر رسید، پیک دوم را در اواخر فروردین داشتیم که عمدتا هم ناشی از سفرهای نوروز بود و تعداد موارد بستری به 197 نفر رسید و پس از آن روند نزولی را شاهد بودیم تا اکنون‌که در پیک بعدی قرار گرفتیم و تعداد موارد بستری بیشتر شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از افزایش شیوع بیماری کرونا در کرمانشاه خصوصا طی هفته‌های جاری یاد کرد و گفت: در این مدت هم در بیماران سرپایی و بستری و به تبع آن در آمار فوتی‌ها افزایش داشتیم.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، این روند افزایشی بیانگر فعال بودن بیماری در کرمانشاه است.

مرادی با بیان اینکه وضعیت انتقال بیماری در کرمانشاه کاملا خطرناک است، تاکید کرد:از لحاظ اپیدمیولوژی افزایش تعداد نمونه‌های مبتلا در روزهای اخیر نشان دهنده عملکرد مردم در زمینه اقدامات بهداشتی در دو هفته گذشته است، زیرا هرگونه مداخلات بهداشتی طی دو هفته بازخورد خود را در تعداد موارد مثبت و بعد از سه هفته بازخورد خود را در تعداد مرگ و میر نشان می‌دهد.

وی گفت: با وجود این شرایط، اگر با رعایت موازین بهداشتی جلو گسترش بیماری را نگیریم، بازرهم با افزایش تعداد موارد بستری مواجه خواهیم شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه کرونا هیچ درمانی ندارد و حتی برای افراد بستری هم کاری بجز اقدامات حمایتی و استفاده از اکسیژن نمی‌توان انجام داد، گفت: تنها راهکار شناسایی افراد مثبت، قرنطینه کردن آنها و رعایت موازین بهداشتی از سوی سایر افراد جمعه است.

نمونه‌گیری‌ها را به ۱۰۰۰ مورد در روز می‌رسانیم

مرادی در ادامه از بیماریابی فعال در کرمانشاه خبر داد و با بیان اینکه عمده موارد مثبت ناشی از بیماریابی فعال است، گفت: با این کار نمونه‌های مثبت را شناسایی و آنها را قرنطینه می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه در برخی از موارد افراد هیچ علامتی از بیماری کرونا ندارند، گفت: برای مثال روزانه پنج، شش مورد مثبت در بیمارستان طالقانی شناسایی می‌شود که فرد تصادفی است و یا قرار است جراحی شود که در جریان اسکن متوجه بیماری می‌شویم و با در بیمارستان امام علی (ع) روزانه هشت تا 9 مورد مثبت داریم که فرد به دلیل سکته و یا برای جراحی قلب مراجعه می‌کند و اسکن وی مثبت بودن بیماری را نشان می‌دهد.

مرادی همچنین از افزایش تعداد تست‌های روزانه بیماری کرونا در استان هم خبر داد و گفت: روز گذشته 600 تست گرفتیم و امیدواریم این تعداد تست‌گیری در هفته آینده به 700 تا 800 مورد در روز و در آینده نزدیک به هزار تست در روز برسد.

وی اظهار کرد: در گذشته از هر 100 تست که انجام می‌شد کمتر از 20 درصد مورد مثبت داشتیم که این تعداد اکنون به بیش از 30 درصد رسیده است.

با فعالیت رسمی تالارهای عروسی مخالفیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه همچنین  از تدوین تعدادی مصوبه و پیشنهاد برای اعمال محدودیت‌های بیشتر در کرمانشاه برای مقابله با کرونا خبر داد و تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی نیز در این بین نقش نظارتی دارد.

مرادی اضافه کرد: پروتکل‌های بهداشتی برای دستگاه‌های مختلف تعریف شده و همه ملزم به رعایت آن هستند.

وی با بیان اینکه در سطح جامعه نیز برخی از فعالیت‌ها هنوز به صورت قانونی آزاد نشده، اضافه کرد: نمونه این موارد فعالیت تالارهای عروسی است که با باز شدن رسمی آنها مخالفیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از فعالیت غیرقانونی برخی از این تالارها انتقاد کرد و افزود: بر اساس اطلاعاتی که کسب کردیم دو روز گذشته 36 مورد عروسی در این تالارها برگزار شده که اگر در هر عروسی فقط 200 نفر کنار هم باشند، وضعیت نامناسبی از نظر شیوع بیماری رقم می‌زند.

مرادی اظهار کرد: سایر فعالیت‌ها که منع قانونی ندارد نیز باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام شود.

وی همچنین از تعطیلات پایان هفته پیش‌رو هم ابراز نگرانی کرد و گفت: ممکن است در این ایام شاهد حضور مردم در بازارچه جوانرود و یا شهرستان پاوه باشیم که تقاضا داریم بازارچه جوانرود در این چند روز تعطیل و برای ورود به پاوه محدودیت‌هایی در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه کروناویروس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تعداد موارد بستری کرونا در کرمانشاه بیماری کرونا شیوع بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۳۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود

رئیس واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بهنام روندی امروز _ سه شنبه بیست و هشتم فروردین _ در جمع خبرنگاران با گرامیداشت روز جهانی هموفیلی، اظهار کرد: هموفیلی یک بیماری ارثی است که به دلیل اختلال فاکتورهای انعقادی، روند انعقاد خون در آن‌ها به کندی انجام می‌شود.

وی بیماری هموفیلی را در ۲ نوع A و B را بر اساس کمبود فاکتورها تعریف کرد و افزود: اگر این بیماران دچار زخمی شوند به علت اینکه فاکتورهایی در خون کم دارند، خونریزی بند نمی‌شود.

رئیس واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این دسته از بیماران این کمبود فاکتور در خون را به صورت دارو (فاکتور انعقادی خون) که اکثراً تزریقی است، دریافت می‌کنند تا جایگزین کمبود مورد نظر شود.

وی ادامه داد: دریافت فاکتورهای انعقادی خون بستگی به شدت بیماری و نوع فاکتور کمبود در خون دارد؛ ممکن است بیماری هفته یک‌بار و یا بیماری ۶ ماه یک‌بار نیاز به دریافت فاکتور داشته باشد

روندی با اشاره به ارائه خدمت مرکز جامع بیماران خاص به بیماران هموفیلی، تصریح کرد: طبقه سوم کلینیک بوستان واقع در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) شهر کرمانشاه از سال ۱۳۹۸ مختص بیماران خاصی است، تمام خدمت فوق به بیماران خاص از جمله هموفیلی، تالاسمی، ام. اس و شیمی‌درمانی اطفال به طور اختصاصی و رایگان انجام می‌شود.

وی با اشاره به ارائه خدمت رایگان ۲ پزشک فوق‌تخصص خون استان در مرکز جامع بیماران خاص، گفت: بیماران هموفیلی به دلیل دریافت خدمات تخصصی، پرستار مخصوص خود را دارند.

رئیس واحد بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بازگو کردن یکی از دغدغه‌ها و مشکلات این بیماران، خاطرنشان کرد: تمام خدمات و داروها ایرانی ارائه شده به بیماران رایگان است، اما برخی از این بیماران داروهای خارجی مصرف می‌کنند که دیگر شامل خدمات رایگان نمی‌باشد.

وی در خصوص تعداد بیماران هموفیلی در استان، گفت: طبق آخرین آمار، دانشگاه علوم پزشکی استان به ۱۹۸ بیمار هموفیلی خدمات ارائه داده، اما هستند بیمارانی که به دلایل مختلف درمان خود را از دیگر استان‌ها دریافت می‌کنند.

روندی در پایان با بیان اینکه رنگ قرمز نماد هموفیلی است، گفت: از روز گذشته با همکاری شهرداری و میراث فرهنگی، آثار باستانی طاق‌بستان، بلوار طاق‌بستان و پل قوسی لب‌آب شهر کرمانشاه به رنگ قرمز، نماد این بیماری درآمده است.

کد خبر 745200

دیگر خبرها

  • ۲۵۵ بیمار هموفیلی در استان کرمانشاه وجود دارد
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • ۴ هزار واحد تعطیل و نیمه‌فعال امسال احیا می‌شود
  • امسال ۴ هزار واحد تعطیل و نیمه فعال احیا می شود
  • فعال بودن ۱۲ اقامتگاه بومگردی در تربت حیدریه
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • جابجایی ۶.۹ میلیون «مرسوله پستی» در کرمانشاه
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • توضیح برنامه‌های رفع مشکلات آبی شهر جوانرود