Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شعبه ششم دادگاه خانواده شهر کرمان گفت: قوانین به روز، کارآمد و متناسب با نیازها و منطبق به نگاه نسل جدید از نیازهای کنونی حوزه خانواده به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ جمال‌الدین محمد شیخ بهائی با اشاره به این مطلب که در حال حاضر قوانین خوبی در حوزه خانواده در کشور وجود دارد، افزود: قانون خانواده در ایران تنها قانون فارغ از تشریفات است که در حوزه حمایت از خانواده به ویژه بانوان به خوبی ورود کرده است اما این قوانین نیز باید به روز شده و تناسب آن با جامعه امروز حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مشاوره های غیرتخصصی را از جمله عوامل آسیب زا در حوزه خانواده برشمرد و ادامه داد: موضوع ازدواج در ایران برعکس سایر کشورها تنها ازدواج دو فرد با یکدیگر نیست، بلکه ازدواج دو فرهنگ و دو خانواده است و باید متناسب با فرهنگ اصیل ایرانی و شرایط موجود در این زمینه برنامه ریزی شود.

رئیس شعبه ششم دادگاه خانواده شهر کرمان با تاکید بر این مطلب که افزایش سطح سواد و درآمد افراد از خشونت های خانوادگی پیشگیری نمی کند، اظهارداشت: در بسیاری از پرونده های وارده به دادگاه خانواده مشاهده می شود که زوجین با وجود تحصیلات بالا و رفاه مناسب دچار اختلافات جدی هستند و حتی ضرب و جرح و توهین نیز در بین این افراد وجود دارد.

وی بابیان این مطلب که بسیاری از دادخواست های طلاق توسط زوجین به همراه فرزندان مشترک است، عنوان کرد: معتقدم که احکام طلاق به ویژه در طلاق های توافقی اگر به موقع و فوری صادر شود، احتمال بازگشت زوجین را افزایش داده و از آسیب های ناشی از ازدواج مجدد، طلاق با وجود فرزند و ... جلوگیری می کند.

رئیس شعبه ششم دادگاه خانواده شهر کرمان تصریح کرد: از دیدگاه اسلام، ازدواج عبادت است اما احکام، وظایف و شرایطی دارد که باید رعایت شوند و در این رابطه وظایف همسران به تفکیک زن و مرد به خوبی تبیین شده که با اجرای آنها می توان یک زندگی شیرین و بدون دغدغه را محقق ساخت زیرا دیدگاه روانشناسی احکام اسلام بسیار قوی است.

شیخ بهائی با بیان این مطلب که متاسفانه بسیاری از صحبت های ضروری میان زوجین ناگفته باقی می ماند و در بسیاری از موارد موجب بروز اختلافات می شود، گفت: این صحبت ها و ناگفته ها در هیچ کجا حتی صدا و سیما نیز بیان نمی شود و این در حالی است که بسیاری از این صحبت ها را می توان در قالب های نمایشی، سینمایی و تئاتر به جامعه عرضه کرد و البته اخیرا مواردی از این نمونه گفتمان ها در سریال های عرضه شده در صدا و سیما از جمله در مجموعه زیرخاکی مشاهده شده که زوجین حتی زمانی که برای بدبختی ها و گرفتاری های خود گریه می کنند نیز، نوع صحبت کردن شان موجب دلگرمی برای تداوم یک زندگی خوب است.

این قاضی حوزه خانواده با تاکید بر این مطلب که برای جزء به جزء مسائل خانواده باید متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی برنامه ریزی کرد، ادامه داد: بسیاری از زوجین در حالی برای حل مشکلات خود از فضای مجازی بهره می گیرند که متخصصان این حوزه یا اصلا ورودی به آن نداشته اند و یا ورود به موقعی انجام نشده است.

شیخ بهائی تاکید کرد: ورود دیرهنگام و غیر تخصصی به مسائل خانواده در فضای مجازی موجب شده که افراد از سلبریتی ها و افرادی که شایستگی لازم را ندارند، آموزش ببینند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دادگاه دادگاه خانواده دادگاه خانواده حوزه خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۴۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل اختلاف خانوادگی با همت شورای حل اختلاف دزفول

حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی گفت: ۴ ماه پیش درگیری و نزاع خانوادگی در مسجد سلیمان رخ می‌دهد و منجر به قتل یک خانم می‌شود و این حادثه اختلافات بین اعضای خانواده تشدید کرد.

او می‌گوید: با توجه به درخواست مکرر بستگان این خانواده از رئیس دادگستری دزفول مبنی بر اصلاح ذات البین فی ما بین اعضای خانواده، با دستور مزرعه و همچنین همکاری آباد دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان، پرونده جهت حل و فصل به شعبه ۱۲ شورای حل اختلاف دزفول ارجاع، که بلافاصله اعضای این شعبه با دعوت و برگزاری جلسات متعددی بین اعضای خانواده، جهت ایجاد صلح و سازش بین آنان تلاش‌های فراوانی کردند.

رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان گفت: خوشبختانه تلاش اعضای شعبه ۱۲ شورای حل اختلاف دزفول با اقدامی جهادی و خداپسندانه به ثمر نشست و پس از ۴ ماه اولیاء دم با رضایت ثبتی و بدون هیچگونه دریافت دیه، قاتل را بخشیدند و بین اعضای خانواده برادری، صمیمت و رفع کدورت ایجاد و این پرونده و چندین پرونده مرتبط را با صلح و سازش مختومه شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت سرپرستی فرزندخوانده هستند
  • پرونده قتل و اختلاف خانوادگی در دزفول به صلح و سازش ختم شد
  • مدرس حوزه: اکثر خودکشی‌های اخیر مولود فقر است
  • صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل اختلاف خانوادگی با همت شورای حل اختلاف دزفول
  • مدرس حوزه علمیه: اکثر خودکشی‌های اخیر مولود فقر است
  • مدرس حوزه علمیه قم : اکثر خودکشی‌های اخیر در ایران مولود فقر و جیب خالی است/ «هیچ توصیه‌ای نداریم که فرد خودکشی‌کننده در قبرستان عمومی دفن نشود»
  • کتاب «قوانین و مقررات صادرات و واردات» منتشر شد
  • طرح «نهضت ملی سواد سلامت آموزی» اجرایی می‌شود
  • رمالی خانوادگی در فردیس
  • چرا یک وصال عاشقانه به جدایی تلخ می‌انجامد؟