Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: می‌خواهیم هر هفته یک شرکت تولیدی در بورس عرضه اولیه یا انتشار اوراق داشته باشد و هدف‌گذاری برای ورود ۱۰۰ شرکت به بورس تا پایان امسال انجام شده است.

به گزارش ایسنا، سعید زرندی در جلسه توسعه تأمین مالی بخش تولید از طریق بازار سرمایه که با حضور رییس گروه اقتصادی معاونت بررسی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، بیان کرد: در بررسی‌های سال گذشته مشخص شد که مهمترین مشکل و مسأله بخش صنعت و در کل بخش تولید و تا حدودی بخش تجارت موضوع نقدینگی است و این در حالی است که کشور با حجم بالایی از نقدینگی مواجه است که این یک پارادوکس ویژه ای را به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار سرمایه، ابزاری برای سوق دادن سرمایه‌های خرد به سمت تولید

وی با یادآوری اینکه روش‌های متعددی برای سوق دادن سرمایه به سمت تولید وجود دارد که دنیا از این روش‌ها بهره می برد، گفت: سوق دادن سرمایه های خرد به سمت واحدهای تولیدی یکی از این روش ها است که بهترین ابزار برای موضوع بازار سرمایه است.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت با اشاره به اینکه در چند سال اخیر شاهد رشد مناسبی در بازار سرمایه بوده‌ایم، تصریح کرد: در همین دو سه ماهه اول امسال رشد خوبی را در بورس مشاهده کرده ایم ولی باید عمق بازار سرمایه را به مراتب زیادتر کنیم.

تشکیل دفتر تأمین منابع مالی برای کمک به واحدهای تولیدی در استفاده از بازار سرمایه

زرندی افزود: در مجموعه معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت دفتر تأمین منابع مالی را شکل دادیم تا بتوانیم به واحدهای تولیدی برای استفاده از بازار سرمایه کمک نماییم که اقدامات خوبی در این حوزه انجام شد و برنامه‌هایی هم در دست اقدام و پیگیری داریم.

ضرورت توسعه فرهنگ استفاده از بازار سرمایه

وی با تأکید بر اینکه توسعه فرهنگ استفاده از بازار سرمایه را در دستور کار داریم، بیان کرد: پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های خوبی در داخل داریم که اگر به سمت تولید سوق داده شوند شاهد تغییر و تحول مثبتی خواهیم بود و باید به سمت استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها برویم.

طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، معاون این وزارتخانه ادامه داد: از طرفی باید نگذاریم رشد حبابی در بورس رخ دهد و بورس به سمت واقعی شدن حرکت کند و سهام اصیل رشد کند.

زرندی اضافه کرد: می خواهیم هر هفته یک اتفاق خوب در بورس بیفتد و هر هفته یک شرکت تولیدی در بورس پذیرش شود یا هر هفته اوراق یک شرکت منتشر شود اما به شرط اینکه هم شرکت‌های تولیدی آماده باشند و هم بورس همراهی لازم را داشته باشد.

وی ادامه داد: بدین منظور ۳۸۰۰ شرکت را هدفگذاری کرده ایم که ۱۴۸ شرکت در فراخوان و گام اول اعلام آمادگی کرده اند و ان‌شاءالله این جلسه آغاز یک حرکت جدید در تولید کشور خواهد شد و اگر بتوانیم ۱۰۰ شرکت را تا پایان سال به صورت عرضه اولیه یا اوراق مشارکت وارد بورس کنیم تحول عظیمی به وجود آورده ایم.

حوزه تولید می‌تواند پیشتاز عمق بخشیدن به بازار سرمایه باشد

معاون طرح و برنامه وزارت صمت با تأکید بر اینکه عزم جدی برای رقم زدن شرایط جدید برای اقتصاد ایران وجود دارد، گفت: حوزه تولید می‌تواند پیشتاز عمق بخشیدن به بازار سرمایه باشد و عزم جدی هم در بخش خصوصی و هم مجموعه حاکمیت و دولت برای تحقق این موضوع وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنعت معدن و تجارت بازار سرمايه استفاده از بازار سرمایه یک شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۴۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات از عرضه پساپ در بورس انرژی اعلام شد

علی نقوی مدیرعامل بورس انرژی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با عرضه پساپ در بورس انرژی گفت: همان گونه که پیشتر هم اعلام شد براساس درخواست ارسالی از سوی شرکت آب و فاضلاب کشور پساب ۹ شرکت استانی در بورس انرژی پذیرش شده است و بر اساس مقررات بازار سرمایه این شرکت‌ها به منظور عرضه پساب بایستی نسبت به ارائه تضامین اقدام کنند که با توجه به ماهیت سهامداری این شرکت‌ها مکاتباتی از سوی وزارت نیرو با بورس و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انجام و سازمان بورس هم در این زمینه حمایت‌های خوبی را داشته است و امیدواریم با تعیین تکلیف وضعیت تضامین این شرکت‌ها شاهد عرضه این محصول در بورس انرژی باشیم.

 وی در خصوص اهمیت عرضه پساپ در بورس انرژی هم بیان کرد: چند نکته وجود دارد. بر اساس مقرارت بودجه ۱۴۰۲ و اسناد بالادستی، صنایع کشور باید از آب‌های بازچرخانی یا پساب‌ها استفاده کنند و تامین این موضوع باید در یک بستر شفاف باشد قاعدتا بورس یک مسیر شفاف را در اختیار قرار می‌دهد. نکته دیگر این که بعد از معامله پساب در بورس انرژی ظرفیت تامین مالی هم در اختیار شرکت‌های آب و فاضلاب قرار خواهد گرفت و می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: با عرضه پساپ در بورس انرژی این کالا در یک سازوکار شفاف و مبتنی بر عرضه و تقاضا قیمت گذاری خواهد شد و زمینه سرمایه‌گذاری تامین پساپ تسهیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • رشد آرام دلار نیما | امسال دلار نیما چه عددی را به خود خواهد دید؟
  • چه تعداد عرضه اولیه، امسال در دستور کار سازمان بورس است؟
  • چه تعداد عرضه اولیه امسال در دستور کار سازمان بورس است؟
  • بورس در راه تصرف تاج و تخت؟
  • بورس، امروز به کدام سمت حرکت می کند؛ ریزش یا ادامه صعود
  • ورود ۴۲ میلیارد تومانی نقدینگی حقیقی‌ها به بازار سهام در روز سبز شاخص کل بورس
  • عوامل رشد شاخص بورس روزهای اخیر چه بود؟
  • آخرین جزئیات از عرضه پساپ در بورس انرژی اعلام شد