Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم پور گفت: 13 فقره تفاهم نامه با ارزش سرمایه گذاری 236 میلیارد تومان و اشتغال ایجادی 544 نفر در شهرستان خلیل آباد امضاء شده که تا امروز 118 اشتغال نیز در شهرستان ایجاد شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ ابراهیم قاسم پور، فرماندار خلیل آباد ظهر امروز در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان که در سالن اجتماعات فرمانداری خلیل آباد با حضور مدیر عامل بانک کشاورزی استان خراسان رضوی و اعضای کارگروه برگزار شد، اظهار داشت: جایگاه شهرستان در بحث طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی با تلاش هایی که صورت گرفت، جایگاه خوبی در استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در ابتدای کار 4 معین اقتصادی در شهرستان وجود داشت ولی امروزه 8 معین اقتصادی در شهرستان فعالیت می کنند، خاطرنشان کرد: همچنین در برنامه ای که در بخش ششطراز مصوب شد بنا بر این است که در هر روستای بخش ششطراز یک معین داشته باشیم.

فرماندار خلیل آباد با تاکید بر اینکه 13 فقره تفاهم نامه با ارزش سرمایه گذاری 236 میلیارد تومان و اشتغال ایجادی 544 نفر در شهرستان خلیل آباد امضاء شده که تا امروز 118 اشتغال نیز در شهرستان ایجاد شده است، تصریح کرد: آنچه که برای اجرای مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی در کارگروه های اشتغال مدنظر هست ظرفیت ها و همراهی خوب دستگاه قضایی است که فرصت و پشتوانه خوبی برای سرمایه گذاران شهرستان و واحدهای تولیدی محسوب می شود.

وی با اشاره به اینکه کاهش بیکاری هدف همه تلاش هایی است که در کارگروه اشتغال صورت می گیرد، اذعان کرد: بیکاری به عنوان یک عامل و شاخص مخرب محسوب می شود که تاثیر خود را بر حوزه اجتماعی، خانواده و... می گذارد.

قاسم پور با بیان اینکه تمام تلاش خود را به کار گیریم که بخش تولیدی شهرستان افزایش پیدا کند و منجر به سهم اشتغال شهرستان و کاهش نرخ بیکاری شود، عنوان کرد: باید به سمتی حرکت کنیم که نرخ 6.5 درصد بیکاری شهرستان را در پایان برنامه ششم به زیر 5 برسانیم.

وی با تاکید بر اینکه نرخ بیکاری در بخشی از شهرستان و همزمان با فصل برداشت انگور به منفی می رسد ولی در برخی از موارد نظیر دهستان کویر باید توجه بیشتری شود، تشریح کرد: انحراف از طرح ها، خط قرمز اعطای تسهیلات در کارگروه اشتغال شهرستان است و اگر طرحی در هر نقطه از شهرستان به انحراف کشانده شود تسهیلات اعطایی باید برگردانده شود و در محل خود هزینه شود.

فرماندار خلیل آباد همچنین در ادامه بیان کرد: شهرستان خلیل آباد جایگاه ارزشمندی در بخش کشاورزی دارد و اولین تولید کننده انگور در استان است و برخی از محصولات انگور شهرستان به کشورهای دیگر صادر می شود و نقش بزرگی در ارز آوری ملی و استانی دارد.

وی با بیان اینکه بانک کشاورزی می تواند شرایط بهتری را برای جذب منابع در شهرستان ایجاد کند، تاکید کرد: بانک کشاورزی بعد از جهاد کشاورزی اولین پشتوانه کشاورز است و بر همین مبنا کار خود را آغاز کرده و بانک ها می توانند در جذب سرمایه گذار تاثیر بسزایی داشته باشند.

قاسم پور با اشاره به اینکه شرایط لازم برای سرمایه گذاری شهرستان فراهم است و ریل های لازم برای سرمایه گذاری انجام شده است، خاطرنشان کرد: دست هر سرمایه گذاری داخلی و خارجی که بتواند بخش تولید و اشتغال شهرستان را بهبود دهد به گرمی می فشاریم و در مراحل سرمایه گذاری در کنار آن خواهیم بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سرمایه گذاری خلیل آباد قاسم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۴۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم نامه راه‌اندازی سامانه ویژه ناشنوایان گلستان امضا شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان در آیین امضای این تفاهم نامه که عصر دوشنبه در فرمانداری گنبدکاووس برگزار شد، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان بیان کرد: با راه‌اندازی این سامانه و ایجاد زیرساخت‌های آن توسط یک شرکت بومی حوزه فناوری استان طی ۶ ماه آینده، افزون بر ۱۱ هزار نفر از جامعه کم شنوا، ناشنوا و سخت گفتار این استان شمالی از خدمات آن بهره‌مند خواهند شد.

سیدعلی مهاجر افزود: راه‌اندازی این سامانه با کمک ۱۴ میلیارد ریالی محمد شهرکی و در راستای مطالبه مطرح شده از سوی نمایندگان ناشنوایان گلستان در نشست‌های اندیشه ورز و بررسی نظام مسائل این استان، با دستور استاندار و نیز بهره‌گیری از نیکوکاران بالاخص محمد شهرکی و همچنین دستگاه‌های خدمات رسان انجام خواهد شد.

وی بابیان اینکه کم شنوایان و ناشنوایان به‌عنوان عضوی از جامعه حق دستیابی و بهره‌مندی از خدمات دستگاه‌های خدمات رسان مختلف را دارند، اضافه کرد: دولت مردمی سیزدهم، گوش شنوای این عزیزان است و برای تحقق مطالبات آنها تلاش خواهد کرد 

مهاجر همچنین با قدردانی از رهبر معظم انقلاب و پاسداران انقلاب اسلامی در دادن پاسخ تنبیهی به رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: پیام روشن این پاسخ این است که اگر متجاوزی به منافع و دارایی های جمهوری اسلامی و نوامیس آن نگاه چپ کنند بشدت با آن برخورد خواهد شد.

مدیرعامل انجمن ناشنوایان گلستان هم در این جلسه برضرورت تسریع در راه اندازی سامانه الکترونیکی ویژه کم شنوایان و ناشنوایان در این استان تاکید کرد و گفت: حداقل کاربرد این سامانه برای این قشر از جامعه، نجات جان آنهاست زیرا می‌توانند نیازهای خود را بویژه در زمان حوادث از طریق تلفن همراه به اطلاع دستگاه خدمات رسان برسانند.

حسین گلعزار افزود: درصورت موفقیت این سامانه در گلستان، این طرح در سطح ملی برای استفاده جامعه یک میلیون نفری ناشنوا و کم شنوای کشور مورد استفاده خواهد بود.

رییس مجمع خیرین گلستان هم در این مراسم گفت: کمک به راه‌اندازی سامانه الکترونیکی ویژه ارائه خدمات به کم شنوایان و ناشنوایان این استان در راستای کمک به همنوع، دستگیری و نجات این قشر که همانند عضوی از خانواده ما هستند، صورت می‌گیرد.

محمد شهرکی همچنین برلزوم تعامل و همراهی بیشتر مسوولان گلستان با جامعه خیرین استان تاکید کرد و افزود: در همه کشورها، نیکوکاران در راستای رفع نیازهای جامعه و بدون چشم داشت به دولت‌ها کمک می‌کنند زیرا دولت‌ها به تنهایی قادر به رفع همه مشکلات نیستند.

وی اضافه کرد: در جمهوری اسلامی هم نیکوکاران کنار دولت هستند و انتظار دارند مسوولان هم بدون اتهام زنی بی‌مورد به این قشر، از ظرفیت آنها برای تسریع در رفع مسائل و مشکلات جامعه بیشتر استفاده کنند.

 

دیگر خبرها

  • لزوم حمایت از زندانیان و خانواده آن‌ها
  • اقدامات تأمینی و تربیتی برای خانواده های زندانیان
  • ارایه خدمات به خانواده زندانیان تا ۳ ماه پس از آزادی
  • فعالیت ۷۹ کتابخانه عمومی در استان بوشهر
  • امضای تفاهم‌نامه مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس و واحد تهران شرق
  • تفاهم نامه راه‌اندازی سامانه ویژه ناشنوایان گلستان امضا شد
  • تحقق ۱۵۰درصدی تعهد اشتغال خوروبیابانک دریک سال گذشته
  • بانک‌ها موظف به پرداخت تسهیلات اشتغال فراگیر هستند
  • خسارت بارش تگرگ و سرمازدگی به باغات خلیل آباد
  • خسارت ۵۸۰ میلیارد ریالی بارش تگرگ و سرمازدگی به باغات خلیل‌آباد