Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-18@05:48:38 GMT

چین واکسن کرونا را به بازار عرضه می کند

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۴۷۸۷

چین واکسن کرونا را به بازار عرضه می کند

کمیسیون نظارت و مدیریت دارایی‌‎های دولتی چین اعلام کرد تا پایان ۲۰۲۰ یا اوایل ۲۰۲۱ میلادی یک واکسن برای ویروس کرونا به بازار عرضه می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ «کمیسیون نظارت و مدیریت دارایی‌های دولتی چین» (SASAC) در پستی در وی چت اعلام کرد یک واکسن ویروس کرونای ساخت این کشور احتمالاً تا پایان سال جاری به بازار عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ واکسن که توسط «انستیتو محصولات بیولوژیکی ووهان» و «انستیتو محصولات بیولوژیکی پکن» توسعه یافته به بیش از ۲ هزار نفر تزریق شده است. طبق پست SASAC در وی چت احتمالاً یک واکسن تا پایان ۲۰۲۰ یا اوایل ۲۰۲۱ میلادی آماده عرضه به بازار خواهد بود.

واکسن‌های توسعه یافته در انستیتوهای ووهان و پکن وارد مرحله دوم آزمایش‌های بالینی شده‌اند. هر دو گروه با شرکت داروسازی Sinopharm همکاری می‌کنند.

ظرفیت سالانه خط تولید واکسن توسعه یافته در انستیتو محصولات بیولوژیکی پکن ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون دوز است.

این در حالی است که ۵ واکسن ویروس کرونای توسعه یافته در چین در مرحله آزمایش بالینی هستند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چین واکسن کرونا توسعه یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۴۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ هزار تنی صادرات مغز بادام از چهارمحال و بختیاری

حسین بزرگر رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به پیشرفت‌های صادراتی استان در پارسال گفت: صادرات مغز بادام به بیش از دو هزار تن در پارسال افزایش پیدا کرد که در واقع جهش پنج برابری داشته است.

وی اظهار کرد: پارسال هدف گذاری بخش کشاورز ارتقا تولید محصولی، ارتقا بهره‌وری محصولات، ارتقا سلامت محصولات، توسعه صادرات، توسعه ظرفیت ساختار‌های نیمه دولتی و توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی بود که در حوزه ارتقا تولید ۲۵ درصد هدف گذاری شد و در حال حاضر رشد یک درصد سالیانه است و با توجه به نرخ مطلوب جایگزینی جمعیت هدف گذاری‌ها هم به همین مبنا است که پیش بینی می‌شود ۴۰ هزار تن افزایش در بخش کشاورزی وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید

بادام مامایی چهارمحال و بختیاری، محصولی با شهرت جهانی + فیلم

بزرگر ادامه داد: با توجه به وضعیت خوب بارندگی‌ها در سال ۱۴۰۱، اجرای طرح جهش تولید در دیم زار‌ها که منجر به بهره‌وری بهتر در مدیریت آب شد همچنین اجرای برنامه الگوی کشت، افزایش سطح زیر کشت محصولات باغی و طرح‌های توسعه و تأمین و انتقال آب در اراضی شیب دار، توسعه گلخانه‌ای از ۲۹ هکتار به ۱۰۰ هکتار، باعث شد تا تولید کشاورزی در سال گذشته به بیش از پنج درصد و بیش از ۸۰ هزار تن افزایش تولید داشته رقم خورد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به ارتقا بهره‌وری محصولات کشاورزی در استان، اظهار کرد: نزدیک به ۷۰ هزار هکتار از ۱۲۰ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی آبی استان مجهز به سامانه‌های نوین شدند و راندمان آب آبیاری به بیش از ۵۹ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: در زمینه ارتقا بهره‌وری محصولات در سال گذشته طرح سازگاری با کم آبی اجرا شد که به دنبال این هستیم که حدود ۱/۵ میلیون متر مکعب مصرف بخش کشاورز را سالانه کاهش پیدا کند.

بزرگر با اشاره به ارتقای سلامت محصولات اضافه کرد: پس از دور دوم سفر رئیس جمهور به استان مجوز‌های لازم برای احداث مرکز ملی تشخیص آبزیان را دریافت شد که در سال آینده عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: مدیریت پذیر کردن میدان عرضه دام، صدور بیش از ۳۰ درصد QR کد گلخانه‌های استان، راه اندازی مرکز درجه بندی محصولات گلخانه‌ای که منجر به نظارت پذیرتر شدن این موضوع در شهرستان بروجن شد، راه اندازی دفع آفات نباتی بروجن، دریافت مصوبه برای شهرک نهاده‌های بخش کشاورزی که منجر به متمرکز کردن نهاده‌ها و نظارت بیشتر می‌شود، افزایش تولید بذر اصلاح شده که عاری از آفات و بیمار‌ها هستند و میزان سم پاشی را در محصولات کاهش می‌دهند، توسعه کلینیک‌ها و خدمات گیاه پزشکی در سطح استان، این موارد از جمله اقدامات مؤثر است که در حوزه سلامت محصولات کشاورزی در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • فیلم‌های ماندگار کانون پرورش تماشایی شد/ «پریسان» به پرتغال رفت
  • در نمایندگی اشنایدر چه خدماتی ارائه می‌شود؟ معرفی نمایندگی و لیست خدمات
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • معادن یکی از پیشرانهای توسعه استان هستند
  • لایروبی و احیای ۴۶ کیلومتر از قنات‌های اصفهان
  • لایروبی و احیا ۴۶ کیلومتر از قنات‌های اصفهان
  • عرضه بهترین صنایع دستی خراسان جنوبی در نمایشگاه چین
  • قیمت نفت کاهش یافت
  • افزایش ۲ هزار تنی صادرات مغز بادام از چهارمحال و بختیاری