Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، هادی حق شناس عصر یکشنبه در دویست و نود و دومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهارکرد: مشاغل بسیاری در گلستان از شیوع کرونا آسیب دیده اند و دولت تلاش کرده با اعطای تسهیلات به بیمه شدگان آسیب دیده و اعطای تسهیلات یک میلیون تومانی به خانواده هایی که یارانه دریافت می کنند و یا از طریق طرح کمک مومنانه همراهی لازم را با مردم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص حمایت دولت از مشاغل آسیب دیده، گفت: حدود ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به بیمه شدگان آسیب دیده از کرونا گلستان اختصاص یافت که شرایط اعطای آن بزودی توسط اداره تعاون اعلام خواهد شد.

حق شناس افزود: با همکاری دستگاه های اجرایی و بانک های استان ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در سال گذشته در قابل کارگروه تسهیل، بازسازی و نوسازی و تبصره ۱۸ به واحدهای تولیدی پرداخت شده است.

طبق گفته وی گلستان با پرداخت ۴۷۳ میلیارد تومان به ۱۱۹ واحد رتبه هشتم کشور را در اعطای تسهیلات کارگروه تسهیل را کسب کرده است و در تسهیلات تبصره ۱۸ هم همین رتبه را دارد.

حق شناس بیان کرد: همچنین پرداخت ۱۲۲ میلیارد تومان به ۴۲ طرح تولیدی در قالب بازسازی و نوسازی انجام شد.

در این جلسه مشکلات سه واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم به دستگاه های اجرایی و بانک ها جهت رفع مشکلات آنان صادر شد.

این پروژه ها در خصوص ساخت گلخانه، راه اندازی سیکل ترکیبی نیروگاه برق علی آباد کتول و هتل پنج ستاره بود که مشکلات آن ها بررسی شد.

گفتنی است بررسی مشکلات بیمارستان فلسفی، تعیین تکلیف رستورانی در ناهارخوران از جمله دیگر موضوعات مطرح در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان بود.

کد خبر 4938752

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری گلستان گرگان هادی حق شناس ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شهرکرد شیوع کرونا گرگان عید سعید فطر قزوین بیرجند نماز عید سعید فطر روز جهانی قدس ستاد مقابله با کرونا مشهد کارگروه تسهیل میلیارد تومان آسیب دیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۵۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل بهاری با سیستان و بلوچستان چه کرد؟ | امدادرسانی تا کی ادامه دارد؟

به گزارش همشهری آنلاین مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان به همشهری گفت: «از روز ۲۸ فروردین با صدور هشدار قرمز از سوی هواشناسی و آغاز بارندگی سیل‌آسا تا روز یکشنبه ۲ اردیبهشت به ۱۶۶ روستا از ۱۳ شهرستان از طریق راه زمینی، بالگرد هوایی و قایق‌های امداد و نجات، امدادرسانی شد. در این عملیات ۵۱۳ نفر از امدادگران در قالب ۱۰۵تیم عملیاتی حضور داشتند و به ۶۴۲۰ خانوار امدادرسانی کردند.»
سیدمحمد مهدی سجادی افزود: «بیش از ۹۰ درصد راه‌های روستایی باز است و تردد برقرار شده، اما به دلیل وجود راه‌های صعب‌العبور که همچنان گل و لای دارد، امدادرسانی با بالگرد و خودروهای هلال احمر انجام می‌شود.»
به گفته سجادی، زرآباد و کنارک دو شهرستانی هستند که بیشترین امدادرسانی در آن انجام شده‌ است و همچنان ادامه دارد. بالگردهای امداد و نجات نیز در این چند روز با ۸۶ سورت پرواز نه تنها امدادرسانی بلکه جابه‌جایی بیماران از مناطق آسیب دیده به پایگاه‌های بهداشت را هم بر عهده داشتند. آسیب‌دیدگان از سیل نیز در ۴۹۳ دستگاه چادر اسکان اضطراری داده شده‌اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان درباره توزیع اقلام امدادی نیز گفت: «۳۵۴۱ تخته پتو، ۳۵۰۱ کیلوگرم نایلون، ۵۶۵۵ سبد غذایی، ۷۳۸۶ انواع کنسروجات، ۲۷۳۷۰ کیلوگرم برنج و حدود ۱۰ هزار بطری آب معدنی بین خانوارها توزیع شده‌است.»
علی ملاشاهی، رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سیستان و بلوچستان نیز از تداوم رگبارهای بهاری تا روز جمعه (۷ اردیبهشت) خبر داده‌است. با اعلام هواشناسی آماده‌باش نیروهای امدادی نیز همچنان ادامه دارد و به گفته استاندار سیستان و بلوچستان، همه فرمانداران شهرستان‌های جنوبی استان در کنار بخشداران و دهیاران با تمام توان نسبت به رفع مشکلات مردم و آسیب‌های موجود پیگیری، کنترل و نظارت لازم را دارند. به گفته محمد کرمی، تا زمان پایداری آب مناطق، مجموعه‌های اجرایی و قرارگاه جهادی تا مین آب آشامیدنی مورد نیاز را تامین می‌کنند. اعزام اکیپ‌های بهداشتی و پزشکی در مناطق آسیب دیده، تامین اقلام ضروری و مواد غذایی، رفع مشکلات روستاهای آسیب دیده، بازگشایی راه‌های مسدود، رفع قطعی فیبر نوری نیز با جدیت دنبال می‌شود.
کرمی یادآور شد: «در زمینه ساختمان‌های آسیب دیده باید تعمیرات لازم انجام شود، ساخت مسکن‌ آسیب دیده از سیل قبل آغاز شده و مسکن‌های آسیب دیده جدید نیز با کد ارتفاعی و رعایت تمام اصول ساختمان‌سازی به‌زودی آغاز شود.»

بیشتر بخوانید:
ادامه امدادرسانی در مناطق سیل زده

کد خبر 846096 برچسب‌ها سيل خبر مهم استان سیستان و بلوچستان هلال احمر

دیگر خبرها

  • علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این پس پایش می‌شود
  • بازدید‌های میدانی کارگروه رفع موانع تولید استان کرمان از پروژه‌های مهم
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • تفاوت مغز یک فرد سالم با کسی که آسیب روانی شدیدی دیده است (فیلم)
  • سیل بهاری با سیستان و بلوچستان چه کرد؟ | امدادرسانی تا کی ادامه دارد؟
  • فرمانداران مشکلات مردم سیلزده بلوچستان را با دقت و فوریت پیگیری کنند
  • تاکید استاندارسیستان و بلوچستان برپیگیری مشکلات مردم سیل زده
  • تاکیداستاندارسیستان وبلوچستان برپیگیری مشکلات مردم سیل زده
  • اجرایی شدن ۸۱ درصد از مصوبات کارگروه تسهیل و یکشنبه‌های تولید در استان آذربایجان غربی