Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@17:07:54 GMT

برگزاری جشن‌های عروسی در خمیر ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۶۱۸۳

برگزاری جشن‌های عروسی در خمیر ممنوع شد

میرهاشم خواستار عصر یکشنبه در نشست شورای تامین شهرستان افزود: بنابر مصوبه شورای تامین شهرستان، با توجه به وضعیت قرمز و هشدار در خمیر در زمینه ویروس کرونا و کنترل بیماری، در صورت تخلف، برگزارکنندگان چنین مراسم هایی به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.
وی بیان داشت: وضعیت شهرستان خمیر از نظر شیوع کرونا همچنان قرمز بوده و اگر شهروندان دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نکنند در کنترل این بیماری با مشکل مواجه می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس شورای تامین خمیر خاطرنشان کرد: باتوجه به ۲ مورد فوتی و ۱۳۲ مبتلا به کرونا در این شهرستان ناچاریم برخی محدودیت‌ها و ممنوعیت ها را مصوب کنیم و تعدادی از روستاها نیز قرنطینه شوند.
وی تاکیدکرد: در روستاها نیز دهیاران و شوراها مکلف هستند منع برگزاری مراسم عروسی را به برگزارکنندگان اعلام کنند.
خواستار با اشاره به بی توجهی شهروندان به هشدارهای بهداشتی گفت: متاسفانه شاهد ابتلا شدن تعدادی از شهروندان به این ویروس هستیم که دلیل آن بی توجه  مردم به هشدارهای وزارت بهداشت و رفت وآمدهای غیرضروری در بیرون از خانه می‌باشد.
وی از مردم خواست در هفته های پیش رو در خانه بمانند و از رفت وآمد غیرضروری به روستاها و شهرها خودداری کنند، زیرا در صورت بیرون آمدن از خانه و خودمراقبتی نکردن، به طور قطع تدابیر مسوولان هم نتیجه لازم را نخواهدداد.
ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به بیش از ۱۵۰ کشور سرایت کرده است.
کرونا مانند سایر ویروس‌های تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماری‌های خود ایمنی می‌تواند خطرناک باشد و مرگ‌ و میر آن تاکنون حدود سه درصد گزارش شده است.
این ویروس که از شهر ووهان چین شیوع یافته یک ویروس ناشناخته است و تنها راه مقابله با آن رعایت بهداشت فردی و حاضر نشدن در اجتماعات و محافل عمومی است.
طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در چند وقت اخیر کم توجهی به الزام های بهداشتی و جدی نگرفتن هشدارها از سوی مردم، شیب ابتلا به ویروس کرونا را در استان بسیار تند کرده و موجی از نگرانی را در میان مسوولان، مردم و دوستداران سلامت ایجاد کرده است.
شهرستان خمیر با بیش از ۵۶ هزار نفر جمعیت در ۷۵ کیلومتری غرب هرمزگان واقع شده است.

برچسب‌ها خمیر ویروس کرونا سلامت روان هرمزگان پروندهٔ خبری کرونا و تغییر خط تولید کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خمیر ویروس کرونا سلامت روان هرمزگان خمیر ویروس کرونا سلامت روان هرمزگان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۶۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر کاربری اراضی کشاورزی ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا گودرزی، معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی در گفت‌وگویی رادیویی با بیان اینکه تغییر کاربری اراضی کشاورزی تهدید کننده امنیت غذایی بوده و ممنوع است، گفت: موضوع حفظ کاربری اراضی کشاورزی به دلیل تأمین امنیت غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است و ما به عنوان وزارت جهاد کشاورزی و دولت، موظف به حفاظت از زمین‌های کشاورزی هستیم.

وی افزود: حدود ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در کشور وجود دارد که از این میزان حدود یک میلیون هکتار آن درجه یک و حدود ۴ میلیون هکتار درجه دو است و تقریباً ۷۰ درصد از تولیدات کشاورزی در این اراضی به دست می‌آید؛ بنابراین با یک عزم ملی مردم و حاکمیت باید با تمام توان از این اراضی محافظت کنند.

معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی گفت: از بین رفتن این زمین‌های حاصلخیز موجب تهدید امنیت غذایی، از بین رفتن استقلال اقتصادی و وابستگی به سایر کشورها خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: معمولاً شهرها و روستاها در ابتدا در کنار رودها و منابع آبی ایجاد شدند که خاک حاصلخیزی در آن منطقه وجود داشت، بنابراین تغییرات در حریم و محدوده شهرها و طرح هادی روستاها موجب تغییر در این اراضی حاصلخیز خواهد شد و باید با دقت در این مورد تصمیم‌گیری شود.

وی تصریح کرد: اجازه تغییر کاربری اراضی شالیزاری شمال کشور داده نمی‌شود، لذا مردم نباید فریب مشاوران املاک غیرمجاز، افراد سودجو و فرصت طلب را بخورند، مردم بدانند که در صورت تغییر کاربری اراضی با آنان طبق قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها اقدام خواهد شد.

معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی از مردم خواست قبل از خرید زمین یا هرگونه تغییر کاربری به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه و مشاوره و استعلام‌های مورد نیاز را دریافت کنند.

گودرزی افزود: سامانه هوشمند رصد و پایش اراضی کشاورزی در تمامی استان‌های کشور راه‌اندازی شده است و عرصه‌های کشاورزی را پایش می‌کند و هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی را به واحدهای گشت یگان حفاظت از اراضی کشاورزی گزارش می‌کنند. در مین راستا از مردم نیز تقاضا داریم در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری موضوع را با سامانه تلفنی شبانه روزی ۱۳۱ اطلاع دهند.

کد خبر 6081202

دیگر خبرها

  • خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان دیر در شان مردم نیست
  • برگزاری راهپیمایی حمایت از مردم غزه و عملیات وعده صادق
  • کشت برنج در پارس آباد مغان ممنوع شد
  • برگزاری اولین جلسه شورای اداری شهرستان تبریز
  • جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان خوی
  • ضرب العجل دستگاه قضا برای حل ترافیک در ایست و بازرسی خنجی بندرخمیر
  • برگزاری نخستین جلسه شورای اداری شهرستان تبریز
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • تغییر کاربری اراضی کشاورزی ممنوع است
  • (تصاویر) تشریفات خاص برگزاری جشن عروسی صائبین مندایی